Hala şoktayım (Eşim bana tokat attı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimseyi katletmemiş
Burada hırpalanan bir bebek hırpalanan hamile bir kadın var
Hiçbir taraf haklı değil
En masumu küçük çocuk burada
Aile yanlışların bedelini ödüyor
Şunu şöyle düşün
Bir kadın eşi tarafından sert bir şekilde kanepeye itilirse bu şiddet olmaz mı
Hiç birşey şiddeti haklı kılmaz

Yaptım buraya yansıyan halinizi yorumlayabiliyoruz detayını bilemeyiz maalesef. bende bir anneyim çocuk bakımı sabır ister kim ne derse desin anneler yoruluyor heleki üst üste hamilelik. 2 yaşındaki bebek doğal sürecini yaşıyor ama eşiniz sıkılmış sanırım neyseki eşitlenmişsiniz şu saatten sonra daha sabırlı olmaktan ve hareketlerinize dikkat etmekten başka çareniz yok 3 bebek ortayı tutturamayan baba bilemedim Allah kolaylık versin

siz cocuga siddet uygulamissiniz esinizde size guclu olan gucsuze... Umarim anlamissinizdir siddetin iyi bir sey olmadigini cozum olmadigini!!

Sizde çok şuurlu bir yorum yapmamışsınız kimse kimseyi katletmiyorda sarsılmış bebek sendromundan haberiniz var mı? Alıp sertçe koltuğa atmış kitap çocuğun kafasına gelmiş nefessiz kalmış diyor çocuk beyin sarsıntısından gidebilir ve bu tür sarsıcı hareketler fiziksel istismardır sonucu çok tehlikeli. Baba neden bu kadar sinirlendi birde o kısımı ona sormak lazım. Gerçi birazdan yumuşatmak için aldım koydum yazılabilirde neyse.

Aynen katiliyorum +1000000

Hamile olmanız ekstra bir ayrıcalık değil benim için hamile olsun olmasın kimse kimseye vurmamalı...
Şiddetin kadını erkeği çocuğu da...
Karantina dönemi sinirler hassaslaşmış
Eşinizin yaptıgı çok yanlış asla vurmamalıydı sizde ona vurmuşsunuz keske sizde vurmasaymışsınız arada ki sevgi saygı zedeleniyor ve bugün bir tokat yarın hakaret ve daha büyük şiddet ...
Eşinizden de genel olarak memnunsunuz ve pişmansınız o zaman bir daha olayların bu seviyeye gelmemesi için dikkat edin ve eşinizle oturup konuşun karşılıklı özür dileyin

2 yaş sendromu çocuğun nefes alamıyor gibi ağlayıp morardığı tepindiği bir şey zaten. Oysaki hiç bir sorun yok. Gün içinde buna 3 kez maruz kalsanız 4.de ya kendinizi ya çocuğu tokatlama ihtimaliniz yüksek. Ortalama üstü bir sabır istiyor gerçekten.

İlk olarak sana önerim öfke nöbeti geçiren bir çocuğa nasıl yaklaşman gerektiğine dair yapılacakları araştırman.
Çünkü çocuklar öfke nöbeti geçirirken bazı uğraşlar hem ise yaramıyor hem anneyi daha fazla yıpratıyor sizde olduğu gibi.
Eşinizi hatalı buldum; iki çocuk babası birinin çocuk öfke nöbeti geçirirken ona birşey vermenin fayda etmediğini onunla uğraşan annenin ne kadar gerildiğini anlaması gerekir.Ilk başta sizi yâda çocuğunuzu sakinleştirmeye çalışacağına olayı daha da körüklemiş en son yaptığı zaten hiç olmamış.

Bunu okuyunca ben de eşime sordum.
Cocuk asiri simarik olsa kendini yerden yere atip aglarken cocugu dövsemm????
"Döversen döv dayak bazen iyidir" dedi.

Bunu diyen de sizsiniz belki de adam gerçekten sinirlendi çocuğa yaptığınız şeye. Ki benim eşim köpeğime bile sert davransa sinirlenip itiyorum savunmak için. Bana sadece kendinizi aklıyorsunuz gibi geliyor. Bahsettiğiniz adamın durduk yere size vurmadığı belli. Bir de kendiniz de vurup sadece ondan özür beklemeniz ve şiddete neyilli oluşunuz anında tokatla cevap verişinizden anlaşılıyor. Sizin gibileri çok iyi tanıyorum çevremden. Birbirimizi kandırmayalım. Çocuğunuza düzgün davranmayı öğrenin eşinize tepki vermeden önce. Siz en azından tokat attınız 2 yaşındaki bebe ne yapabildi ki hiçbir şey.

Adam fırlattığı için nefes alamadı demiş ağladığı için değil. Ayrıca sabredemeyip şiddete başvurulacaksa anne olmamayı tercih etsin herkes. Normal gibi görmenize şaşırıyorum.

Ben uzun zamandır merak ettiğim bir soruyu konunuz vasıtasıyla sormuş olacağım izninizle.

Arkadaş 2 yaş sendromu 3 yaş sendromu 4 yaş sendromu.
Mübarek her yaşın bir sendromu var.
Hiç rahatlık yok o zaman öyle mi?

Biz çocukken de var mıydı bu sendromlar, yoksa bizi totosuna takan olmadı mı?
Annemin 6 çocukla sendrom mendrom uğraşacağını sanmıyorum da :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…