♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet iştah kesiyormuş bir de bağırsakları çalıştırıyormuş tabi. haliyle ödem de atar. ama tadı pek güzel değilmiş galiba. bir denemek lazım.

Evet o goruntuyu ben de hic istemiyorum ve hic hosuma gitmiyor. Onun icin bolgesele cesaret edemiyorum. Once fazlaliklardan kurtulup sonra bakacagim artik. Ebru sallinin skinny jeans diye bacaklara yonelik videolari var. Pilates seven yapabilir aslinda. Ben hic sevmiyorum da.:KK48:

Ayni dertten bende de var. Pantolonlarimin beli bol geliyor ama basen popo meydanda oldugu gibi:KK53:

Ramazan benim de korkulu ruyam:KK43: sahura kadar da yatmiyorum habire bir seyler yiyorum:KK43:
Ama bu sefer kararliyim sıkı bi sahur yapip iftari hafif gecirmeye calisacagim:KK51:

Mate cayi var canim. Ben diyetisyene giderken vermisti o zamanlar baya bi aramistik bu kadar yaygin degildi. Simdi poset cayi bile var. Her yemekten 15 dakika kadar once iciyordum. Azaltiyor istahi.

ay ben de plates sevmiyorum yaaa. en uzun plates deneyimim 1 gün :KK70:

evet iştah kesiyormuş bir de bağırsakları çalıştırıyormuş tabi. haliyle ödem de atar. ama tadı pek güzel değilmiş galiba. bir denemek lazım.
ne iş yapıyorsun melekimsi evlimisin bari senle tanısalım , akbulutu tanıyorum baskasıda yok su anda topıkte canım , cocugun var mı ?
ben evlıyım 1 cocugum var ve ithalat sorumlusuyum bır fırmada

ne iş yapıyorsun melekimsi evlimisin bari senle tanısalım , akbulutu tanıyorum baskasıda yok su anda topıkte canım , cocugun var mı ?
ben evlıyım 1 cocugum var ve ithalat sorumlusuyum bır fırmada

evli değilim ama yolundayım :) haliyle çocuk yok. bu kilolar sizin gibi kutsal bir olaydan dolayı değil baya baya yimekten dolayı kazanıldı :KK70: atanmayı bekleyen memur adayıyım. şimdilik evdeyim. ama atanma sürecinde ücretli örütmenlik yapıyorum. memnun oldum :)

evli değilim ama yolundayım :) haliyle çocuk yok. bu kilolar sizin gibi kutsal bir olaydan dolayı değil baya baya yimekten dolayı kazanıldı :KK70: atanmayı bekleyen memur adayıyım. şimdilik evdeyim. ama atanma sürecinde ücretli örütmenlik yapıyorum. memnun oldum :)
Mesleltas sayiliriz memnum oldum canim

canım bende memnun oldum , zaten çokta kilo almamışsın canım , hedefine en kısa sürede ulaşırsın umarım , en kısa suredede atanmanı dilerim , 14 senelik özel sektör tecrübemden sonra devlete girmeni tavsiye ederım tabıkıde cnm

Evek melek tanisalim bende ogretmenim 3 oglum var
ya sen varya canım elim öpülesi insansın canım ya 3 oğlan cocugu bakmak cok sorumluluk ister birde fizik öğretmenisin onada zaten hep şapka cıkartıyorujm canım , hic zorlanmıyormusun çocuklarla Akbulut , ben bir oğlan çocuğuyla ınan basedemıyorum

canım bende memnun oldum , zaten çokta kilo almamışsın canım , hedefine en kısa sürede ulaşırsın umarım , en kısa suredede atanmanı dilerim , 14 senelik özel sektör tecrübemden sonra devlete girmeni tavsiye ederım tabıkıde cnm
inşallah hepimiz için :)
evet özel sektör zor gerçekten. bu yaşa gelip hala memurluğu zorlamam bundan zaten. ama ekmek nerdeyse ordayız yapacak bir şey yok :)

ya sen varya canım elim öpülesi insansın canım ya 3 oğlan cocugu bakmak cok sorumluluk ister birde fizik öğretmenisin onada zaten hep şapka cıkartıyorujm canım , hic zorlanmıyormusun çocuklarla Akbulut , ben bir oğlan çocuğuyla ınan basedemıyorum
Sorma canim hic sorma anlatsam 10 0sayfa tutar yasamimi cok zor ama planli bir insanim mecburen oyle oldum

Esimdende allah razi olsun bir elmanin iki yarisi gobiyiz bana cok yardimci opluyor yani diger erkeklere gore zaten mecbur ne yapsin

X