• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11 yıldır bu platformda olan birisinin böyle yazması çok tuhafıma gitti. Yeni üye mi dedim baktım. Şaka di mi? İçimizde umut parçaları kalsın lütfen.
Bu yazdıklarım küçümsenmemesi gerekiyor, çünkü ebeveynler çocuklara pek zaman ayırmıyor
Ben hiç kimsemin çocuğu için annesi varken anne rolüne soyunamam, herkes bakabilecek kadar çocuk doğursun, yoksa bu yeni nesil narsist olma ihtimali çok yüksek

Sanatçılarda yalvarıyor yıllar sonra rol veren yok, kapımızı açan yok diye
Aynı hikaye
Siz sanatçı mısınız? 1 tencere Kechup lu makarna sanatçısı falan mı? İnsan olun insan!!
Dilerim yanlışlıkla bu çocuğa mangal da yapıp kendi ellerinizle beslersiniz. Çocuğa yazık, sevmek zorunda değilsiniz ama nefretinize maruz kalmasa keşke.

Haklısınız kendime kızıyorum zaten hayır diyemeyen biriyim buna rağmen taşlanıyorum gördüğünüz gibi şimdi hayır desem yine kötü olacaktım. Ama eşimin benden daha çok hatası var böyle konularda bana sormuyor kendi kendine hareket ediyor planımız mı var umrunda değil önemsizmiş gibi davranınca bu beni çok kırıyor. Bazı şeyleri önemsesin istiyorum çok mu şey istiyorum o yüzden kızıyorum ona

Hayır deseniz kimse size kizmazdi çünkü böyle bir konu açmanıza da gerek kalmayacakti.
"Yarın bir programimiz var tatlim,ama haftaya mutlaka bekliyorum " demeniz yeterli olacaktı.

Sanirim sizi üzen çocuğun gelmesi değil,eşiniz tarafından önemsenmediginizi hissetmeniz.Bu durumu da eşinizle konuşun,onun kendi kendine anlamasini beklemeyin,çünkü asla anlamayacaktır.

Evliliğiniz daha çok yeni sanirim,beklentilerinizi mutlaka paylaşın karşılıklı,zamanla,birbirinizi tanıdıkça oturacaktir bazı şeyler.

Bu yazdıklarım küçümsenmemesi gerekiyor, çünkü ebeveynler çocuklara pek zaman ayırmıyor
Ben hiç kimsemin çocuğu için annesi varken anne rolüne soyunamam, herkes bakabilecek kadar çocuk doğursun, yoksa bu yeni nesil narsist olma ihtimali çok yüksek

Simdi benim anlamadigim cocukta narsistlik gözlemlemişsiniz. Ve sonrasinda eşiniz ÇOCUĞU dövmüş. Sizde cocuk bir daha dayak yemesin diye iyilik olsun diye kabul etmemişsiniz. Tebrik ederim her gece bir narsistle yatiyorsun

Siz sanatçı mısınız? 1 tencere Kechup lu makarna sanatçısı falan mı? İnsan olun insan!!
Dilerim yanlışlıkla bu çocuğa mangal da yapıp kendi ellerinizle beslersiniz. Çocuğa yazık, sevmek zorunda değilsiniz ama nefretinize maruz kalmasa keşke.
Simdi benim anlamadigim cocukta narsistlik gözlemlemişsiniz. Ve sonrasinda eşiniz ÇOCUĞU dövmüş. Sizde cocuk bir daha dayak yemesin diye iyilik olsun diye kabul etmemişsiniz. Tebrik ederim her gece bir narsistle yatiyorsun
Bu çocuk okulda kaç tane çocuğu dövdü ve bir kaç okul değiştirildi

Ya şu konudaki yorumları hayretle okuyorum. Demek ki çocuklar annesiz kalsa, alıp baksanız 2 paket makarnanın birini yedi diye aç gözlü diyeceksiniz. Allah kimseyi hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın, kimseye muhtaç etmesin. Daha 1 günlük, 3 günlük misafir olarak ağırlamak zor geliyor kaldı ki bir de emanete gözü gibi bakacak. Allah sizlerin eline düşürmesin ne diyeyim.

Senelerdir gördükçe, düşündükçe içimi acıtan bir video var. Siz böyle deyince aklıma geldi yine. Koca adam diyor ki "çocukken annemin öldüğünü sofrada 2. kez patates isteyemediğimde anladım". Belki orada veren kişi çok görmeyecekti belki de 2 tabak patates yedi aç, karaktersiz diyecekti üzücü. Hepimiz biliyoruz ama kendi çocuğun olunca tabak tabak yesin diye gözüne bakıyorsun. O yüzden Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Bahsettiğim de buydu;

Hayır deseniz kimse size kizmazdi çünkü böyle bir konu açmanıza da gerek kalmayacakti.
"Yarın bir programimiz var tatlim,ama haftaya mutlaka bekliyorum " demeniz yeterli olacaktı.

Sanirim sizi üzen çocuğun gelmesi değil,eşiniz tarafından önemsenmediginizi hissetmeniz.Bu durumu da eşinizle konuşun,onun kendi kendine anlamasini beklemeyin,çünkü asla anlamayacaktır.

Evliliğiniz daha çok yeni sanirim,beklentilerinizi mutlaka paylaşın karşılıklı,zamanla,birbirinizi tanıdıkça oturacaktir bazı şeyler.

Tabikide beni üzen bu eşimin önemsememesi evet çok şükür biri anladı sanırım ! Mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapıcam inşallah bu tür konuları konuşmak beni hep gerer içime atarım sonra yüzüm düşer malesef konuşamam eşim kendisi anlasın isterim onun istese düşünebileceğini
zannederim ama demekki öyle olmuyor konuşmalıyım artık

Bu çocuk okulda kaç tane çocuğu dövdü ve bir kaç okul değiştirildi
Ondan nefret ederek, yediği 1 tencere makarnanın hesabını yaparak ona yardımcı olamazsınız. İyi niyetli yaklaşamıyorsanız, içinize sinmiyorsa ona kendini kötü hissettirerek bir yere varamazsınız. Eşinizden de kendinizden de uzak tutun gerekirse annesiyle açık açık konuşun.

Neden küçümseyeyim. Sadece hayal kırıklığı diyelim. Cidden eski üye olabileceğinizi düşünmedim. Aytıca Yazdıklarınızdan narsist kişilik özelliği sizde gördüm. Ancak kendini aşırı seven birisi minnacık fedakarlıklardan kaçınır bence. Allah kalbine genişlik ve merhamet versin.

Senelerdir gördükçe, düşündükçe içimi acıtan bir video var. Siz böyle deyince aklıma geldi yine. Koca adam diyor ki "çocukken annemin öldüğünü sofrada 2. kez patates isteyemediğimde anladım". Belki orada veren kişi çok görmeyecekti belki de 2 tabak patates yedi aç, karaktersiz diyecekti üzücü. Hepimiz biliyoruz ama kendi çocuğun olunca tabak tabak yesin diye gözüne bakıyorsun. O yüzden Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Bahsettiğim de buydu;

Aminnn. Rabbim iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin.

Neden küçümseyeyim. Sadece hayal kırıklığı diyelim. Cidden eski üye olabileceğinizi düşünmedim. Aytıca Yazdıklarınızdan narsist kişilik özelliği sizde gördüm. Ancak kendini aşırı seven birisi minnacık fedakarlıklardan kaçınır bence. Allah kalbine genişlik ve merhamet versin.
Vicdanım rahat benim merak etme ama annenin ve babanın tutumu rahatsız edici

Ondan nefret ederek, yediği 1 tencere makarnanın hesabını yaparak ona yardımcı olamazsınız. İyi niyetli yaklaşamıyorsanız, içinize sinmiyorsa ona kendini kötü hissettirerek bir yere varamazsınız. Eşinizden de kendinizden de uzak tutun gerekirse annesiyle açık açık konuşun.
Evet çocuk uzak dursun anneside

Konum bir üyenin dediği gibi gerçekten sıvanıyor şuan ne yapsam kapatsam mı ki iyice b*ku çıktı :işsiz:

Sizi haksiz bulan bir üye olarak ben de gittikçe abartildigini dusunmeye basladim. 😁
Bazi insanlarin, esleri ve ailesi kusursuz demek ki.
İnsan kaşini kaldirdi, suratini asti diye koştura koştura bosanmaz ve bir hareketten bu kadar da karakter genellenmez.

Geriye donup baktigimda bazi olaylari iyi yonetemedigimi gorebiliyorum mesela ben, bazi tepkilerimi suan olsa vermezdim diyebiliyorum.
Cidden haksizsiniz şu konuda ama bu kadar da bosanilacak insan olarak gorulup, esiniz sizi nasil sevmiş demeler, karakterinize laf etmeler, bu kadar linç edecek bisey yok ortada yahu. Kapatin bence konuyu

Çok üzgünüm ama maalesef gerçek böyle. Bu video benim de içimi çok acıttı hep

Valla ben o annenin yerinde olucam benim çocugumu dövecekler gözlerine parmaklarimi sokar ellerini kırarım
Annesi dövülmesine izin veriyor ki kayınbederi de zıvanadan çıkardı
Dayağı yedi, laf dinlemiyor büyüklere saygısız, 10 yıl sonra alın size narsist bir birey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back