• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye şaşırdığınız ki çoğu kadın görümceyi sevmez çocuğunu niye sevsin?

Size bir erkek bakis acisi sunayim. Konunuzu erkek kardeşime okudum. Ayni seyi yasasam yegenime surat yapacak kadindan anne filan olmaz der ertesi gun bosanirim dedi...

Ne kadar da kuvvetli aile bağlarınız varmış gözlerim yaşardı. Asıl eşi olacak kişiye anne olmaz ondan diyebilecek, o gözle bakabilecek adamdan adam olmaz kusura bakmayın. Ayrıca niye burada yeğene surat asıcam diye algılandı anlamıyorum sanki bilerek yapıcam dedim. Tam tersi aslında moralim ona yansıyabilir öyle olursa bu benide rahatsız eder anlamına getirmiştim halbuki

Eşiniz çocukları seviyor en kısa zamanda çocuk yapın,boşu boşuna evde surat asmayın tartışma çıkar siz huzursuz olursunuz,bu hafta sonu çocukla ilgilenin sizede antreman olur..

Ne kadar da kuvvetli aile bağlarınız varmış gözlerim yaşardı. Asıl eşi olacak kişiye anne olmaz ondan diyebilecek, o gözle bakabilecek adamdan adam olmaz kusura bakmayın. Ayrıca niye burada yeğene surat asıcam diye algılandı anlamıyorum sanki bilerek yapıcam dedim. Tam tersi aslında moralim ona yansıyabilir öyle olursa bu benide rahatsız eder anlamına getirmiştim halbuki
Siz burda insanlara yaptığınız atarı gidip kocanıza yapsanız daha iyi olur, zira çocuğa 55688 kez gel diye direten eşiniz ve bilmem hangi sebepten hayır diyemeyen sizsiniz. Ayrıca çocuğu düşünüp, moralinizin ona yansıyacağı endişesini yaşadığınızı söylüyorsunuz ama o çocuk biraz da olsa umrunuzda değil. 3 yaşındaki çocuk gibi planım da planım derdindesiniz. Çünkü biraz önceki mesajınızda tatil gününüzde çocuk "eğlemek" istemediğinizi belirtmişsiniz.

Yani şimdi hepinizin gönlü çok mu bol haftasonu işini gücünü planını bırakıp çocuk eğlemeye razı buradaki herkes sanırım. Kendi çocuğunuza bile tahammül edemiyorsunuz bazen bırakın allahaşkına. Tamam benimde haksız olduğum taraf var müsaitim demem ok. Eleştirecekseniz buradan eleştirseniz tamam da yok gönlüm darmış yok ciddi değilmişim... hey allahım

Bak canim burda bir konu actın fikir sordun . Insanlarda kendi tecrübelerine göre fikir veriyor. Herkesin yaşanmişlığı farkli farkli. Yorumlarin coğu senin haksiz oldugunu söylesede kabullenemiyorsun. Ne dememizi bekliyorsun evet çok haklısın bu sana yapilmis bir hakaret. 11 yasindaki cocugun dayisiyla ne hakla 1 gün gecirebilir. Esin ,k.v,görümcen, 11 yasindaki çocuk suçlu, sen haklisin taviz verme kabul etme esine bagir çagir dememizi mi bekliyorsun. Herkes kendini hakli görmek ister ama ben kimseyi gaza getirip evliligine zarar verecek bir yorum yapmam . Cünkü bunun sonucunda eger böyle devam edersen sen zarar göreceksin emin ol. Insanlar sana bunu anlatmaya calisiyor. Eger eşinle arandaki saygiyi bir kaybedersen bir daha düzelmez. Ben 36 yasindayim daha da yaşı büyük tecrübeli ablalarimiz var biraz ders al. Sonra üzülme

Eşiniz çocukları seviyor en kısa zamanda çocuk yapın,boşu boşuna evde surat asmayın tartışma çıkar siz huzursuz olursunuz,bu hafta sonu çocukla ilgilenin sizede antreman olur..
Ben eşimin iyi bir baba olacağını yeğenleriyle iletişiminden anladım ve yanılmadım :)

İletişim sorunlarını çözmeden çocuk yapmasın. Sonra çocuk olunca daha çok patlak veriyor

Bence siz planı unutmadiniz ama o an hayır diyemediniz.Kendinizi psikolojik baskı altında hissettiniz ve mecburi kabul ettiniz gibi oldu.Yoksa niye eşiniz unuttu diye kizasiniz ki.

Bakın insanlar sizin aklınızı okuyamaz.Musaitiz dediğiniz an iş bitmiştir."Müsait dedi ama müsait değillerdir kesin" diye mi düşünecekler :) bu çok saçma olmaz mı.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, siz de her zaman konusarak gerçek niyetinizi belli edin.Telepati yoluyla anlaşılmayı beklemeyin.

Yazın eltimin çocuğuda gelecekti eşime tembihledim kabul etmiyeceğimi,
Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmak için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim

Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmal için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim

İyi ki kabul etmemişsiniz çocuğun ne pis boğazlığı kalmış ne aç gözlülüğü, ne karaktersizliği. İnsan aklından geçirse söylemeye utanır bunları yaptığınız 2 liralık makarnada mı kaldı gözünüz? Ayıp yaa... Nasıl insanlar var böyle

Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmal için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim
Allah'tan makarna, ketçap ucuz :KK70: :KK70:, napardınız yoksa :KK70:

İyi ki kabul etmemişsiniz çocuğun ne pis boğazlığı kalmış ne aç gözlülüğü, ne karaktersizliği. İnsan aklından geçirse söylemeye utanır bunları yaptığınız 2 liralık makarnada mı kaldı gözünüz? Ayıp yaa... Nasıl insanlar var böyle
Eltimi sevmiyorum, oturup çocuyla ilgilensin
Kolaya kaçmasın

Ya şu konudaki yorumları hayretle okuyorum. Demek ki çocuklar annesiz kalsa, alıp baksanız 2 paket makarnanın birini yedi diye aç gözlü diyeceksiniz. Allah kimseyi hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın, kimseye muhtaç etmesin. Daha 1 günlük, 3 günlük misafir olarak ağırlamak zor geliyor kaldı ki bir de emanete gözü gibi bakacak. Allah sizlerin eline düşürmesin ne diyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back