Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız canım fena halde burgu makarnayı haşlayıp sadece ketçap döküp yemek istedi. Şimdi tatlı gelmiyor küçükken bayılırdık.Neyse ki ketchupı bitirmiş, mayonnaisei de bitirebilirdi. O daha pahalı.
Annesi dövülmesine izin veriyor ki kayınbederi de zıvanadan çıkardı
Dayağı yedi, laf dinlemiyor büyüklere saygısız
Ya hu güya çok önem verdiğin plan senin bile aklından çıkmış.Onlar utanmıyorda yeni evli insanların evinde pazar pazar ne işi var çocuğun diye ben neden utanacağım pardon ? Kv keyifli keyifli gelsin gelsin derken eşim bana sormadan planı falan sallayıp çocuğun aklına sokarken hiçbir sorun yok ben buna tepki verdiğimde kötü suçlu oluyorum. Bence asıl sizin gibiler empati duygusunu yitirmiş
Ne planmis dimiiYa hu güya çok önem verdiğin plan senin bile aklından çıkmış.
Üzerine kadın sana müsait misin demiş evet demişsin.
Sonra kalkıp da çocuğa surat asabilirim demek de neyin nesi?
Ayıptır,günahtır.
Çocuk kalbini kırmak hiç iyi değildir bilesiniz.
Ayrıca çocuk sevindirmek ne kadar sevap bu da insanların gözünde yok.Ya bıgunden nolcakki, cocuga surat asıcaksan ara annesını müsaıt degılım de. Bıraz relax ya
Ketchuplu çıyanlı makarnadan iyidir boşverinKizlar iyi geceler icim karardi konu zaten kaydi. Ogluşuma sarılıp güzel Allah im beni oğlumun başından eksik etme diyip yaticam. Zira kalbim cok hizli atmaya başladi. Ban yicem .
Ketchuplu çıyanlı makarnadan iyidir boşverin
+1Valla ben o annenin yerinde olucam benim çocugumu dövecekler gözlerine parmaklarimi sokar ellerini kırarım
Çocuk sahipsiz, Allaha emanet. Büyüğünce neden böyle oldu denir.Evet çocuk uzak dursun anneside
Ne kadar iyilik yaparsan yap elti nankör olduğundan haklısın fazlasını asla yapmayacaksınÇocuk sahipsiz, Allaha emanet. Büyüğünce neden böyle oldu denir.
Siz o çocuktan sorumlu değilsiniz, evet amca baba yarısıdır zırvalık olarak kaldı günümüzde. Ama yanlışlıkla bile olsa verdiğiniz 1 bardak suyun dahi lafını etmemek gibi değerleriniz olmalı. Kendi yeğeniniz olsa bu kötü tutumunuzu sergilemeyeceğinize bahse girerim. Çünkü elti çocuğu nihayetinde
Noluyor insanlara anlamıs degılım. Eskıden coluk cocuk amcalarımızda dayımızda hala teyzemızde kalırdık kımsede surat asmayı bırak sevınırlerdi. Simdi ınsanlar tek cocuga bile tahammul edemiyorAyrıca çocuk sevindirmek ne kadar sevap bu da insanların gözünde yok.
Siz de eltisiniz, size katılıyorum.Ne kadar iyilik yaparsan yap elti nankör olduğundan haklısın fazlasını asla yapmayacaksın
Yok çocuk değil de siz karı koca narsistsiniz gülüm.Eşimde onu dövdü zatem hep tehlike hareketler yaptığı için söz dinlemediği için
Tekrar dayak yememesi için gelmesini kabul etmedim, aslında çocuğa iyilik yaptım,
Çocuk narsist olacak o belirtiler var onda!
Noluyor insanlara anlamıs degılım. Eskıden coluk cocuk amcalarımızda dayımızda hala teyzemızde kalırdık kımsede surat asmayı bırak sevınırlerdi. Simdi ınsanlar tek cocuga bile tahammul edemiyor