• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin sürekli yatılı kalmaya gelmesi

evinde bi kaç gün ağırlamayı yük sayan bizler , çıkarlarımız kendi premmmsesliğimiz söz konusu olduğunda ay gelip bi kap yemek yapmadı , ay ben doğurdum( ki günde milyonlar doğuruyor) gelip evimi temizlemedi ,ay ben lohusa oldum da 18 çeşit yemek yapıp dolabıma doldurmadı dıye başlarız . yeterki biz premseslerin istekleri çıkarları olsun. bizde adam olanın kıymet verilenın evine misafir gelir denir size kıymet vermiş sizi anmış geliyor ki kardeşinin evine de gelebilsinler bi zahmet. insanlar size gelmek istediğinde bir tek hafta sonu çiftleşeceğinizi düşünmüyorlardır.
Dalga mı geciyorsun sen ya üç çocukla on gün coreklenecek neymiş değer vermekmiş. Yeme içme biraz da milletin evinin ortasina s*çmak olmuyor da değer vermekmiş .

O kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.
Siz ağırlayın millete niye karışıyorsunuz

bir kere bile cağırılmadığım yere gitmedim. sadece insanlar evlenince anne baba kardeş silinmiyor yok sayılmasına ve eşin ağaç kavuğundan çıkmış muamelesi görmesini anlamıyorum o kadar
Haaa işte konu sahibinin eş tarafı kadına sormadan ,cagrilmadan geliyor, okuduğunuzu anlasaniz keşke.Ogullarini, kardeşlerini özledik diye geliyorlar ama adam evde yok.Siz bu enayi yerine konulmayi kabullenebilirsiniz ama bunu süslü cümlelerle başkasından beklemeyin

Evet bebeğim konusunda buldumcuk bir anneyim, sınırlarım konusunda hassas ve bencilim, kendimi öncelemeyi seviyorum, kayın ailem ile de savaşmıyorum, tatlı tatlı sınırlar dahilinde görüşme çabası içerisindeyim, komple bağları asla koparmıyorum , kızım dedesi ve babaannesi , halası, teyzesi ve dayısı ile mutlu huzurlu olsun istiyorum, kızım onlarla mutlu diye daha sık aile ziyaretine bile başladım, benim için kızımın kârına ise eş ailesi ile de yakınlaşırım ama sınırlarımı aştırmam , kimse evimde çadır açamaz, ben de kimse de o kadar kalamam , eğer bu bencillik ise evet bencilim ve daha huzurluyum , kafam rahat en azından...
Çok fazla kelime israf ediyorsun . Böylelerine en güzeli nedir ? Yok saymak . Senin benim gibi insanlarla karşılaşmış haddini öğretmiş birileri ona ondan çıldırıyor 🤣🤣 benimkiler de aynıydı . Evimi ben daha oturmadan kullanacaklarını sandılar şimdi kimse evime gelmez gitmez missss🤣 anlamazlar laftan

O kadar kimseyi sevmiyorsa evlenmeyecek, insan görmeden güzel güzel oturacak. Ha bu denli uzun süte eşi yokken kalınması normal değil ama beş ay sonrasında da kimse gelmesin de normal değil.
Evlendik kardeş sevmiyoruz insan agirlamiyoruz etrafınızdaki gelinler de sevmiyor agirlamiyor istemiyorlar sizi anlayın artık zorlamayın 🤣🤣

Çok fazla kelime israf ediyorsun . Böylelerine en güzeli nedir ? Yok saymak . Senin benim gibi insanlarla karşılaşmış haddini öğretmiş birileri ona ondan çıldırıyor 🤣🤣 benimkiler de aynıydı . Evimi ben daha oturmadan kullanacaklarını sandılar şimdi kimse evime gelmez gitmez missss🤣 anlamazlar laftan
Yok valla böylelerine susmayacaksın her yerde çat diye lafını geçireceksin ki toplumda pısıp kalsınlar, ses çıkarmaya korksunlar, iyi oluyor böyle 😅

Tm sen ağırla eş ailesini bol bol , hatta beraber yaşayın, ne güzel sıcacık bir ortam olur , bolca birbirinizi sever durursunuz artık, yeni evliye hatta eski evliye bile 10 gün kalmaya gi-dil-mezz...

Back