• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazın eltimin çocuğuda gelecekti eşime tembihledim kabul etmiyeceğimi,
Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmak için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim

Makarnanin birde kecapin hesabını mi yapıyorsunuz cidden :D :D çocuğunun karakterini analiz etmekten önce buna odaklanın bence

Size bir erkek bakis acisi sunayim. Konunuzu erkek kardeşime okudum. Ayni seyi yasasam yegenime surat yapacak kadindan anne filan olmaz der ertesi gun bosanirim dedi...

Kardesiniz bekardir muhtemelen. Bekar olunca "şunu yapsa boşarim, bunu yapsa boşarim" durumlari olabiliyor. 😁 Bunu erkek bakiş acisi olarak degerlendirmiyorum ben.
Yeğene surat astı diye boşanacak adam zaten sevmiyordur, o evlilik zaten kagit ustunde kalmiş sallaniyordur.

Cocuga surat asmasini asla normal gormuyorum ama bosanmaya kadar varacak bisey de yok kimse hatasiz, kusursuz degildir. O yegenine surat asinca boşanmaya gidecek adam kendi annesi, babasi, kardesi ufacik kusur işlese ailesini siler mi? Eşini de ailesi olarak kabul ettiyse bir adam yegenine agiz buktu diye yarin boşanmaya gidemez. Giderim diyen de ya aile olmaktan haberi yoktur ya da evlenip aile olamamistir.

Yeğeni için karısını boşayan adam da ne bileyim yani 🙄🙄 merak etme bu arada evlenince öyle olmuyor hanım her şeyden önce geliyor gerçekten seviyorsa tabi

Ya şu konudaki yorumları hayretle okuyorum. Demek ki çocuklar annesiz kalsa, alıp baksanız 2 paket makarnanın birini yedi diye aç gözlü diyeceksiniz. Allah kimseyi hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın, kimseye muhtaç etmesin. Daha 1 günlük, 3 günlük misafir olarak ağırlamak zor geliyor kaldı ki bir de emanete gözü gibi bakacak. Allah sizlerin eline düşürmesin ne diyeyim.
Amin

İyi ki kabul etmemişsiniz çocuğun ne pis boğazlığı kalmış ne aç gözlülüğü, ne karaktersizliği. İnsan aklından geçirse söylemeye utanır bunları yaptığınız 2 liralık makarnada mı kaldı gözünüz? Ayıp yaa... Nasıl insanlar var böyle

Bim de 1.75 tl:işsiz:
Isin şakası eskiden komşuluklar bile daha iyi ve vicdanliydi. Ben çocukken komşumuz kendi çocuklarina sana yağlı şekerli ekmek yapardi hemen banada yapar verirdi . Cok fakirdiler kadincagiz şekeri şöyle bir attirirdi. Benim annem calistigindan midir nedir çok tatlı gelirdi bana. Annemde hafta sonlari limonlu kek yapar birde ekler pasta alir onlari davet ederdi. Ne ara böyle olduk biz.

Çocuk o ablacım çocuk. Eltinle arandaki meseleyle ne ilgisi var? Çocuk eltinin çocuğu değil yalnızca, kocanın yeğeni bilmem farkında mısın. Günah yahu
Eşimde onu dövdü zatem hep tehlike hareketler yaptığı için söz dinlemediği için
Tekrar dayak yememesi için gelmesini kabul etmedim, aslında çocuğa iyilik yaptım,
Çocuk narsist olacak o belirtiler var onda!

Tekrar dayak yememesi için gelmesini kabul etmedim, aslında çocuğa iyilik yaptım,

Siz şakasınız galiba inşallah şaka yapıyorsunuzdur. Korku filmi ailesi gibi, karı koca birbirinizi bulmuşsunuz.

Bim de 1.75 tl:işsiz:
Isin şakası eskiden komşuluklar bile daha iyi ve vicdanliydi. Ben çocukken komşumuz kendi çocuklarina sana yağlı şekerli ekmek yapardi hemen banada yapar verirdi . Cok fakirdiler kadincagiz şekeri şöyle bir attirirdi. Benim annem calistigindan midir nedir çok tatlı gelirdi bana. Annemde hafta sonlari limonlu kek yapar birde ekler pasta alir onlari davet ederdi. Ne ara böyle olduk biz.

Benim de buradaki arkadaşların anlattığı gibi pis, aç gözlü bir yengem var, dayımın eşi. Kapısını açan yok, halini soran yok. Tek başına ölümü bekliyor şimdi.

Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmak için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim
Ketchup he tamamm

Sanırım psikolog diplomanızı kecap şişenin yanında tutuyorsunuz. Yorumlar onu işaret ediyor. Esinizin de eli kırılsın inşallah

Sizde bence bu belirtiler resmen haz almışsınız asıl sizin gibi insanların karantinaya alınması lazım

Benim de buradaki arkadaşların anlattığı gibi pis, aç gözlü bir yengem var, dayımın eşi. Kapısını açan yok, halini soran yok. Tek başına ölümü bekliyor şimdi.

Benim yengemde yanliz kaldi.cocuklarida bu davranislarindan rahatsiz oldugundan uzak duruyor. Bazen aciyorum arayip hatir sorsam diyorum ama cocukken yapilanlar unutulmuyor. Mesela sana yagli ekmegi yapan komşumuza komşu anne derdim hep onu hep ziyaret ederim ararim

1 tencere makarna yemek karektersizlik değildir, çocuğun karnı açtır bence. Asıl karektersizlik, bir çocuğun yediği içtiği yiyeceğin hesabını yapıp çetelesini tutmaktır.

11 yıldır bu platformda olan birisinin böyle yazması çok tuhafıma gitti. Yeni üye mi dedim baktım. Şaka di mi? İçimizde umut parçaları kalsın lütfen.

Valla zannetmiyorum, arayıp yalvarıyor şimdi gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz, kapımı açmıyorsunuz diye. Kimse açmıyor çünkü kapısını.
Sanatçılarda yalvarıyor yıllar sonra rol veren yok, kapımızı açan yok diye
Aynı hikaye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back