• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne planınız vardı lütfen söyler misiniz ? H bahsetmemişsiniz yoksa yeğeninizin gelmemesine kılıf olsun diye bize planımız vardı unuttum mu diyorsunuz ?

Kv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?

Sormasa haklisiniz da sormuş 🤔 e evde oturmayin madem gezdirin cocugu

Çoğunluk yanlış yapmış ki kadına şiddet, katil, uyuşturucu kullanım azalmıyor, halende değişim yok değişmeme konuda da ısrar var, bir 50 yıl daha kayıp edemeyiz bunları yetiştiren ilgisiz, alakasız ya da çocuğu çok yanlış yücelten, anneler
Sizin gibi mi hani bir çocuğa şiddet uygulamışsınız ya demek ki siz de yanlış yetiştirilmişsiniz ki bu denli vahşiniz bir de çok şey biliyor gibi ders veriyor sen hangi bilginle ders veriyorsun hadsiz

Eşinizin bir kabahati yok, hep diyormuş ya "ne zaman bizde kalacaksın" diye siz de ok diyormuşsunuz, yine demiş ama o günün yarın olacağını o da düşünmedi belki de. E çocuk kalmak istemiş, kv kalsın demiş, görümce de müsait misiniz diye sormuş siz de müsaitiz demişsiniz, eşiniz naapsin? O da unutmuştur belki. Yemek konusunu dert etmeyin, kolay bir şey yapar geçersiniz, köfte makarna gibi, çocuklar bayılır. Planınız için üzüldüm, yine yapamaz mısınız başka zaman?

Kv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?
kavgaya gerek yok eşinizi uyarın yeter bundan sonra size sorsun alıştırmasın çocuğu
ki görümceniz de sormuş müsaitmisin diye
tamam git kal izin veriyorum dememiş ki direk
eşiniz biraz suçlu ama abartıcak bi durum görmüyorum ben haftaya yaparsınız aynı planı yani
yada çocuk da gelir

Cidden artık yeter ağlıycam ben o çocuklarla birlikte resimler çekip paylaşan, eşimle bir yere gittiğimizde işimiz bitince tam çıkacağımız zaman onların seveceği şeyi gördüm diye eşimi geri döndürüp alan biriyim. Geçende çocuk bilezik yapıyordu ben banada yap yenge bileziği olsun dedim çocuk nasıl sevindi hemen yaptı verdi. Sanırım burda yanlış anlaşıldım çok üzgünüm allah içimi biliyor. Burada eşime kızgınım kendimede kızgınım ufakta olsa kv ve görümceyede kızgınım ama çocuğa asla değil. Bende çocuk oldum yengemden bazı şeyler gördüm bilirim bunun acısını. Doğuma giriyordu ben o sırada ilk defa bir yiğenim olacak diye nasıl heyecanlıyım gittik cümbür cemaat hastaneye. Tutturdum bende giricem odaya diye. Kadın haklı tabi haliyle bir kaş göz yaptı iki yaptı yinede istiyorum en sonunda bağırmıştı nasıl üzülmüştüm gözlerim dolmuştu anlatamam böyle şeylerin çocukları nasıl etkilediğini çok iyi bilirim. Surat asmak kelimesi yanlış anlaşıldı aslında tam tersi onu düşündüğüm için dedim moralim ona yansıyacak diye kötü olacak bende üzülücem sonra çünkü kendimi biliyorum içime atarım ama suratım düşer gülemem rol yapamam böyle bir huyum var. Ayrıca bende insanım benimde duygularım var anlatamadıklarım var

Biz sizi şahsen tanımıyoruz burda açtığınız konuda anlattıklarınız kadarıyla yorum yapabiliriz. Kendinizi düzgün ifade edememişsiniz. Üstünüze bu kadar gelinmesini en büyük sebebi surat asma konusu evet ama sadece bu değil. Bu çok önemli ertelenemez, başka gün yapılamaz plan neydi bilmiyorum ama bir gün feda edeceksiniz diye ortalığı ayağa kaldırdınız. Size hak veren kaç kişi çıktı kaç sayfa yorum var, oturup düşünün herkes mi hatalı?

Hala az da olsa görümce kayınvalide hatalı diyorsunuz. Hayır onlar hatalı değil. Görümceniz sormuş size. Kayınvalideniz de zorla çocuğu kolundan tutup evinize getirmedi ya eğer siz tamam demeseydiniz gelmezdi evinize. Eşiniz planı unuttu diye bir ton laf söylediniz ama sizde unutmuşsunuz planı. Ortada suçlu yok ama illa aramak, bulmak istiyorsanız siz ve eşinizsiniz.

Böyle bir huyum diyip çıkamazsınız işin içinden. Yetişkin bir insan mimiklerini kontrol edebilir. Eğer siz edemiyorsanız bu sizde bir sorun olduğunu gösterir. Yeterince yetişkin değilsiniz, büyümemişsiniz demektir. Sizin o çocuğa gel kal dedikten sonra istenmediğini hissettirmeye hakkınız yok.

Yazın eltimin çocuğuda gelecekti eşime tembihledim kabul etmiyeceğimi,
Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmak için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim
Eşimde onu dövdü zatem hep tehlike hareketler yaptığı için söz dinlemediği için
Tekrar dayak yememesi için gelmesini kabul etmedim, aslında çocuğa iyilik yaptım,
Çocuk narsist olacak o belirtiler var onda!

1 paket makarna 3 lira..
3 liralik makarnanin lafini edecek kadar ne karartti icini ya, nasil kafa bu boyle?
Baci sen otur kendini gozlemle el kadar cocugun kisilik analizini yapana kadar.
Hangi cocuk full itaat ediyor buyuklerine, sulalece kafayi mi yediniz siz, cocugu sirayla elden geciriyorsunuz?
deli misiniz ne haltsiniz?
Cocuk olsa olsa sizin aranizda kafayi yer,yengeye gel ovune ovune cocugun kayinpederden tut kocasina kadar herkesin zulmuna ugradigini ne rahat anlatiyor🤦🏼‍♀️ Bi de korumusmus, himm cidden korumussun.

Tek kabahatli burda eşiniz cok boş boğazlık etmiş

Cidden artık yeter ağlıycam ben o çocuklarla birlikte resimler çekip paylaşan, eşimle bir yere gittiğimizde işimiz bitince tam çıkacağımız zaman onların seveceği şeyi gördüm diye eşimi geri döndürüp alan biriyim. Geçende çocuk bilezik yapıyordu ben banada yap yenge bileziği olsun dedim çocuk nasıl sevindi hemen yaptı verdi. Sanırım burda yanlış anlaşıldım çok üzgünüm allah içimi biliyor. Burada eşime kızgınım kendimede kızgınım ufakta olsa kv ve görümceyede kızgınım ama çocuğa asla değil. Bende çocuk oldum yengemden bazı şeyler gördüm bilirim bunun acısını. Doğuma giriyordu ben o sırada ilk defa bir yiğenim olacak diye nasıl heyecanlıyım gittik cümbür cemaat hastaneye. Tutturdum bende giricem odaya diye. Kadın haklı tabi haliyle bir kaş göz yaptı iki yaptı yinede istiyorum en sonunda bağırmıştı nasıl üzülmüştüm gözlerim dolmuştu anlatamam böyle şeylerin çocukları nasıl etkilediğini çok iyi bilirim. Surat asmak kelimesi yanlış anlaşıldı aslında tam tersi onu düşündüğüm için dedim moralim ona yansıyacak diye kötü olacak bende üzülücem sonra çünkü kendimi biliyorum içime atarım ama suratım düşer gülemem rol yapamam böyle bir huyum var. Ayrıca bende insanım benimde duygularım var anlatamadıklarım var
cumbur cemaat dogum ıcın hastaneye gıdıp ılla bende gırıcem dıye ısrar ettınız
sıze kas gozle hayır denmesıne ragmen hala ısrar ettınız kadın dayanamayıp hayır dıye kızınca da cok mu uzuldunuz
ah kıyamam
:olamaz:
hanımefendı sız dedınız utanmaz ınsanlar planımız olacagını nasıl dusunemezler ıster ıstemez o cocuga surat asarım dıye
sız yazdınız
nıye yazdınız oyle ?

Burada en büyük hata eşinde, kv de tavrı klasik görümceniz zaten size sormuş onda bir kusur göremedim .. eşinizle konuşun bence yaşı ne olursa olsun eve misafir çağırırken siZe de danışsın.. yemeği de ben olsam dayısı dışarda halletsin derdim madem size sormadan çağırdıysa yiğenini diye düşünürdüm

Ya ne olmuş eşiniz yeğenini evinize davet etmişse ne olmuş kayinvalideniz onaylamışsa cocuk gelmek istemişse. Bir günde planınızı degiştiriverin. Benim evime görümcelerim çocuklarıyla toplaşıp geliyorlar bazen yastık yetiştiremiyorum sizin kadar takmadım hiç. Kendinizi gaza getirip bunun için eşinizi üzmeyin. Pratik birşey yapın çocuk bu beden bana 40 çeşit döktürmedin mi diyecek. Makarna, kızartma menemen. Günü bitirir.

Ne günlere kaldık Ya Rabbim!
10 yaşındaki savunmasız bir çocuğun (tek suçu eltinin çocuğu olması), amcası ve dedesi tarafından dövülmesini normal karşılayan hatta dövenlere 'hak veren' biri, yetmezmiş gibi bir de kalkmış çocuk eğitimi, aile, toplumsal sorunlar vb. hakkında vaaz verip psikolojik tespitler yapıyor.
Kamera şakası gibi...

Plan neymiş konu sahibi yazdı mı 🤔

Tamam arkadaş kötü gelin vicdansız gelin oldum eyvallah. Beni tanısaydınız emin olun böyle konuşmazdınız. Tekrar tekrar anlatıyorum çocuklarla tabiki bir derdim yok ne derdim olabilir ayrıca onlar beni çok severler bende onları. Sadece onlarla değil başka çocuklarlada aram iyidir severler beni hep. Ben tamamen eşime kızıyorum ve evet düşüncesizlikleri de var kesinlikle. Diğer konularımıda okuyanlar bilir eşimi, ailesini... bilseydiniz böyle konuşmazdınız. Neler neler yaşadım alttan alan ben oldum bu saatten sonra almayacağım dedim. Surat asma konusuna gelincede ister istemez psikolojimi yansıtabileceğimi söyledim bunun olmasını istemediğim için zaten bunu dedim

Çoklu kişilik bozukluğunuz yoksa neden müsaitim dediniz?

Son düzenleme:
Sizin yegeniniz yok mu?Ne olur ki,bir gece kalsa.Pizza soylesin esiniz disardan.Oynasinlar,ilgilensin.Kendisi cagirmis iste.Bu kadar buyütmeyin.

Ne günlere kaldık Ya Rabbim!
10 yaşındaki savunmasız bir çocuğun (tek suçu eltinin çocuğu olması), amcası ve dedesi tarafından dövülmesini normal karşılayan hatta dövenlere 'hak veren' biri, yetmezmiş gibi bir de kalkmış çocuk eğitimi, aile, toplumsal sorunlar vb. hakkında vaaz verip psikolojik tespitler yapıyor.
Kamera şakası gibi...
Konudaki cocuk mu dovuluyormus??
Ya boyle konularda keske adres vs bildirseler de sosyal hizmetlere , polise sikayet edebilsek aileyi
Dumur oldum dumur

Çoğunluk yanlış yapmış ki kadına şiddet, katil, uyuşturucu kullanım azalmıyor, halende değişim yok değişmeme konuda da ısrar var, bir 50 yıl daha kayıp edemeyiz bunları yetiştiren ilgisiz, alakasız ya da çocuğu çok yanlış yücelten, anneler
Ve çocuk döven amcalar, kocası yeğenini döverken sanki içinden oh çeken iyi oldu diyen ama sanal alemde duyar kasan yengeleri de unutmamak lazım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back