• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudaki cocuk mu dovuluyormus??
Ya boyle konularda keske adres vs bildirseler de sosyal hizmetlere , polise sikayet edebilsek aileyi
Dumur oldum dumur
Yok Milanacım konudaki çocuk değil.
Konuya yorum yapan, diplomasız psikoloğun
'narsist yeğeni' , 'hak ettiği!' için amcası ve dedesinden dayak yiyormuş.
'Beden Kayıt Tutar' adlı travmanın iyileşmesiyle ilgili bir kitap üzerinde çalışırken bir yandan da bu konuyu takip ediyorum.
Duygularım o kadar karışık ki...

Eklentiler

• IMG_4579.JPG
    IMG_4579.JPG
    235,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Yahu bu yeni evliler bir çocuğu bir gün misafir edemeyecek kadar ne yaşıyorlar anlamadan ölüp gidicem:)
Her şeye bu kadar canınızı sıkmamanızı da tavsiye ederim size konu sahibi. 1 hafta sonra hatırlamayacağınız bir mesele için şimdi 1 dakikanızı bile üzgün geçirmeye değmez.
Alt üstü bir çocuğu bir misafir edeceksiniz. Her şeyi böyle kafaya takarsanız erken yaşta yaşlanırsınız benden söylemesi. Biraz akışına bırakın derim.

Çoğunluk yanlış yapmış ki kadına şiddet, katil, uyuşturucu kullanım azalmıyor, halende değişim yok değişmeme konuda da ısrar var, bir 50 yıl daha kayıp edemeyiz bunları yetiştiren ilgisiz, alakasız ya da çocuğu çok yanlış yücelten, anneler
Yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım artık kendimi. Hanımefendi siz kendinizde misiniz? Şiddet vs diye insanları eleştirirken, eşinizin bir çocuğa hem de öz yeğenine şiddet uyguladığını rahatça söylüyorsunuz burda. İnsanlar bunu dike getirince de yok annesi bişey demiyor, yok çok yaramaz diye kendinizce savunma mekanizması oluşturuyorsunuz. Bu konuda doğru tektir. Madem toplumun şiddet eğiliminden vs rahatsızsınız, eşiniz yeğenine şiddet uygularken tepkinizi koyacaktınız. Afedersiniz ama millete b.. Atıp kendiniz aynı şeyi yapınca komik duruyor.

Kuzum daha eşinle dolu dolu yıllarca geçireceğin güzel haftasonlarin olacak. Yeğenine iyi davranirsan emin ol eşin seni daha da sever. Plan mi yaptınız ufaklığı da götürün. Yeğen inan bambaşka bişi. Bak sen ne kadar iyi agirlarsan eşin de o kadar mutlu olur. Eşine de ki bu hafta olan vardı ama olmadı haftaya senden güzel bişi bekliyorum de

'Beden Kayıt Tutar' adlı travmanın iyileşmesiyle ilgili bir kitap üzerinde çalışırken bir yandan da bu konuyu takip ediyorum.
Paylastiginiz sayfadan cok etkilendim :( .Yazdiginiz kisinin ,tolumsal tespit yapmasi da absürt ötesi

Ne günlere kaldık Ya Rabbim!
10 yaşındaki savunmasız bir çocuğun (tek suçu eltinin çocuğu olması), amcası ve dedesi tarafından dövülmesini normal karşılayan hatta dövenlere 'hak veren' biri, yetmezmiş gibi bir de kalkmış çocuk eğitimi, aile, toplumsal sorunlar vb. hakkında vaaz verip psikolojik tespitler yapıyor.
Kamera şakası gibi...
Aynen aynen aynen. Soracaktım psikolog musunuz diye de gerek yok. Yazık gerçekten.

Paylastigin fotoyu okudum , gozlerim doldu , o kadar uzuluyorum ki bu durumdaki cocuklara , ne denir , ne yapilir bilemiyorum

Burada çocuk konularında yapılan yorumları ki bazıları öğretmen, okuyunca çok üzülüyorum.

Planda cok onemlı bir plan degıl ki unutmus sun. Bunda abartarak bisey yok. Cocuk nihayetinde heves etmiş ustelık gorumcen sormus musaıtmisın diye. Bir gün alt üstü ne olacak bizimkıler haftalarca kalıyorlardı. Dayısının amcasının evi kalacak tabıkı.

Yazın eltimin çocuğuda gelecekti eşime tembihledim kabul etmiyeceğimi,
Söz dinlemez pişirdiğim her yemeği yemez birde hiperaktif acaipte aç gözlü bir çocuk yetiştirmiş 2 tencere makarna pişirdim 1 tencere makarnayı yedi ve yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi ayrıca çocukta narsizme dair hareketler gözlemledim, duygusal öfke patlamaları var anne baba da çok meraklı çocuğu tatil zamanında yakınlara yollamayı karı koca paraya aşıklar harcamak için değil ama birikim yapmak için ama çocukta zerre karekter yok, ilersi vahim
Eltimi sevmiyorum, oturup çocuyla ilgilensin
Kolaya kaçmasın
Allahtan ucuz , yoksa iyice batardım
Eşimde onu dövdü zatem hep tehlike hareketler yaptığı için söz dinlemediği için
Tekrar dayak yememesi için gelmesini kabul etmedim, aslında çocuğa iyilik yaptım,
Çocuk narsist olacak o belirtiler var onda!
Bu yazdıklarım küçümsenmemesi gerekiyor, çünkü ebeveynler çocuklara pek zaman ayırmıyor
Ben hiç kimsemin çocuğu için annesi varken anne rolüne soyunamam, herkes bakabilecek kadar çocuk doğursun, yoksa bu yeni nesil narsist olma ihtimali çok yüksek

Annelik yapmıyosunuz mısafır ediyosunuz bence deli gibi cocugun annesini kıskanıyosunuz bu kadar cocugundan nefret ettiğinize göre... Valla ne diyelim uc kurusun hesabını yapan narsist biri gördüm burda ama sizsiniz o. Cocuguma vuracak insanın alnını karıslarım. Allah siizn gibi akrabadan korusun akraba değil akbaba işte.

bencillik ve dar gönüllülük hat safhada.. hele ki yeni evlilerin tripleri çekilecek gibi değil. Dünyaları kendi etrafında dönüyor.

Evlenmeyi kocayla ye iç gez sanıyorlar. Evliliğe bunlar da dahil. Çocuk da gelip kalacak, kv kp ameliyat olsa gelip yatacak gerekirse kv nin evini temizlemen beklenecek.. planlar da bozulacak. İstediğin evi alamadığın da olacak, borç para da isteyecekler. daha ne sorumluluklar.
Üzülerek katılıyorum size. Hadi bir kişi desen yine umut edersin,bir de destekleyen güruh var,inanılır gibi değil..

Yani şimdi hepinizin gönlü çok mu bol haftasonu işini gücünü planını bırakıp çocuk eğlemeye razı buradaki herkes sanırım. Kendi çocuğunuza bile tahammül edemiyorsunuz bazen bırakın allahaşkına. Tamam benimde haksız olduğum taraf var müsaitim demem ok. Eleştirecekseniz buradan eleştirseniz tamam da yok gönlüm darmış yok ciddi değilmişim... hey allahım

Gönlu gercekten bol ınsanlar vardır kalbınız o kadar taşlaşmış demek ki herkesi kötu bellıyosunuz kişi kendinden bilir işi. Ben kendi cocuguna tahammülsuzluk gösteren anne daha omrumde görmedim hasta ruhlu değilse... 1 gunde plan bozulsa evliliğiniz bitmez heralde dunya meselesi halıne getırmenız ılgınc bulundu sadece zaten size değil eşinizle eglenmeye gelıyor cocuk onlar eglensın de köstek olmayın diyorlar surat asarak.. insanlar bunu anlatmak istiyor. 1 gün idare edemıyosanız hayret dogrusu.

Gönlu gercekten bol ınsanlar vardır kalbınız o kadar taşlaşmış demek ki herkesi kötu bellıyosunuz kişi kendinden bilir işi. Ben kendi cocuguna tahammülsuzluk gösteren anne daha omrumde görmedim hasta ruhlu değilse... 1 gunde plan bozulsa evliliğiniz bitmez heralde dunya meselesi halıne getırmenız ılgınc bulundu sadece zaten size değil eşinizle eglenmeye gelıyor cocuk onlar eglensın de köstek olmayın diyorlar surat asarak.. insanlar bunu anlatmak istiyor. 1 gün idare edemıyosanız hayret dogrusu.

Ya sabır çıldıracağım konuyu kapatıyorum. Yeri gelir bazen herkes çocuğuna kızabiliyor sabrının taştığı zamanlar yorgunluklar vs oluyor bunu demek istedim ay şimdi bu cümlemide saptırırsınız siz kesin. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatır mısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back