• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜŞÜNCESİZ AKRABA DERDİ!

Yorum yapan ve yol gösteren herkese çok teşekkür ederim. Teyzesini aradım ve müsait olmadığımı çocukların ve benim hasta olduğumuzu söyledim bir daha da beni ararsan sevinirim gelmek istediğinde dedim. Eşim henüz gelmedi, gelince onunla da konuşacağım.
👍👏👏umarım eşiniz anlayış gösterip size hasta hasta eziyet etmemiştir

Konunuzu ve yorumlarınızı okudum teyzenizi aradıktan sobra eşiniz ne tepki verdi merak ettim genelllikle böyle hayır diyemeyen tipler kavgaya ve tartışmaya meyilli olur siz ne yaptınız acaba ?

Yani bunu engellemenin tek yolu her aradığında müsait olmamak. Hastayız seni de hasta etmeyelim demek. 1-2-3 derken o da gelmeyi keser bence. Tabi konu eşinizde bitiyor. Ha diyorsanız beni dinlemiyor, ya açık açık teyzeyle konuşacaksınız ya da senin misafirinse sen bak diyeceksiniz. Taviz verildikçe daha fazla istenen bir durum haline geliyor ne yazık ki.

çözüm bulmak için yazdınız inşallah
arayıp teyze x i aramışsın keşke beni arasaydın müsait değiliz diyin
ve kv ye bir ara bu şikayetinizi belirtin ister alınsın ister gücensin
terbiyesizler!!

Eşim müsaitiz demişti kızım rahatsız etmek istemedim dedi, ben de teyze o sabah geliyor akşam gidiyor evin, çocukların halini ben biliyorum. Kendimi de pek iyi hissetmiyorum açıkçası toparlanamadım daha. En iyisi bir dahakine yanlış anlaşılma olmasın hiç sen direk beni ara sana zahmet dedim. Ben bilemedim kızım tamam öyle yaparım iyi akşamlar dedi ve kapattı
iyi oda kötü bişey dememiş
hallomuş böylelikle sevindim

sorun kadinda degil ki. kocasini hizmetci gibi görüyorsa karisini herkes öyle görür.
hazir hastaliktan yeni cikmissiniz. tam ayilamamis halsiz gibi yat odada iki seksen. arada bebekleri emzir. ne yemek yap nr yatakları aç.
esin 1 kez ugrasirsa misafirin ne büyük yük oldugunu görür bilir

Adım gibi biliyorum şimdi bu teyze her yerde arkanızdan konuşacak.o kadar zaman geldi onları hiç edecek

Herkese merhabalar bugünkü konum bir süredir devam eden ve bir türlü çözüm bulamadığım bir konu, cinnet geçirmenin eşiğindeyim. Ne annemden ne babamdan böyle bir şey gördüm ne de bir başkasına bu şekilde davranmadım. Kısaca olay anlatayım uzatmadan

İki tane çocuğum var daha doğrusu bebeğim, biri 1 buçuk yaşında diğeri altı aylık. Eşimin bir teyzesi var, kendisi Çankırı’da oturuyor orada çalışıyor. Biz Ankara merkezde oturuyoruz. Birkaç ay önce teyzenin kızı yani eşimin kuzeni hastaneye yatırıldı psikolojik sebeplerle. Ve orada tedavi görüyor. Teyze hastane ev ve iş arasında mekik dokuyor . Bazen buraya geldiği zamanda da Ankara’da kalıyor. Kendi abisi ve ablası yani kayınvalide onlar da burada oturuyorlar, ikisinin de eşi yok yani tek başına yaşıyorlar(abisi ve ablası). Teyzenin bir tane kızı burada üniversite okuyor ve öğrenci evinde kalıyor. Sorun şu ki bu kadının kalacak bu kadar yer olmasına rağmen ayda en az iki kere bizde kalmak istiyor, ve bunu son dakika arayıp söylüyor önceden planımız var mı yok mu evim müsait mi değil mi ya da ben müsait miyim değil miyim hiç umrunda değil. Akıl mı edemiyor işine mi böyle geliyor bilmiyorum. Hani burada kalacak hiçbir yer olmasa hastane durumu kızı hastanede sonuçta ben bu şekilde düşünsem tamam eşime bunu anlatamıyorum. Sürekli bu şekilde olmasının artık çok rahatsızım. Bugün yine aramış eşimi oraya geleceğim demiş. Çocuklarım ve ben ateşlerle beraber salgın hastalığı yeni atlattık, öyle ki kendi evimde bile kalamadım hasta olduğum için hafta sonu kayınvalidemler deydim. Daha bugün evime geldim ve üstüne bu kadın yatılı geliyor. Eşim neden böyle yapıyor beni neden anlamıyor ben haklıyım biliyorum ve bu durumu nasıl çözebilirim lütfen bana bir fikir verin.
Madem kadın ve eşiniz bu kadar rahat bir daha geldiğinde kadınla otururken yani normal sıradan bir anda aynı onun yaptığı gibi pat diye şöyle söyleyin; ... Teyze bize geleceğin zaman önceden haberim olsun. Programımız oluyor, sağlık sorunumuz oluyor, misafirim gelecek oluyor sıkıntı yaşıyorum. Haberleserek hareket edersen sen de ben de bir problem yaşamayız. Çat kapı gitmeyk çat kapı gelmeyi hiç sevmem de sonrada normal konusuguna devam et. Cevap bile veremesin. Bir daha da Cat kapı gelirse müsait değilim dersin.

Yorum yapan ve yol gösteren herkese çok teşekkür ederim. Teyzesini aradım ve müsait olmadığımı çocukların ve benim hasta olduğumuzu söyledim bir daha da beni ararsan sevinirim gelmek istediğinde dedim. Eşim henüz gelmedi, gelince onunla da konuşacağım.
Ben şok.... helal olsun yani, sanirim ilk kez bu sekilde sorununu hemen cozen bir konu sahibiyle karsilastim. Diger konu sahiplerine de ornek olur insallah..

Eşimi arıyor beni arasa söyleyeceğim ama eşim müsaitiz dedikten sonra da benim tekrar aramam saçma olur , uğraşsın uğraşmasın yine de istemiyorum
Yoo alacaksın telefonu eşim böyle demiş ama senin bana sorman gerekirdi, müsait değiliz kusura bakma deyip kapatacaksın.

Heh aferin çok doğru yapmışsın 🧿

Ya zaten evim hanımına sorulur böyle şeyler

Valla çocukların durumundan pek ağırlayabildiğim söylenemez . Abisiyle de kayınvalidemle de arası iyi hiçbir sıkıntı yok anlayabilmiş değilim
Bekar yeğen de rahat edemiyor mu yemek temizlik vs pis mi evi ? Size iş mi atıyordu ama kv yani teyzenin kardeşi aynı şehirde öyle mi en uygunu kardeşinde kalması

Back