gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuklar multilingual olacaksa Türkçe de bir dil

hem kendisi de biliyormuş az çok

o zaman çocukların yanında neden Türkçe konuşmayacağız İngilizce konuşacağız

boş ver sıkılmış saracak yer arıyor

lakin özel okul üzerinden laf sokacak Türkçe si buna ilişkin fikri nasıl varmış

nerenin Rus'u bu hanım

umursama klasik yurdum gelini :)))))

yok baldız bile değilim..
pehh bildiğiniz sapsız üzümmüşüm ben yahu

Bakmayın siz yabancı kadınlar Türk kadınlarına göre daha iyi, rahat diyenlere. Ben yurtdışında yaşıyorum Slav ırkının olduğu bir ülkede. Bir kaç tanıdığım var eşi yabancı olan görüyoruz yani.. çoğunun niyeti adamları ailelerinden uzaklaştırmak ama öyle yılan gibi sinsi sinsi erkeğine karşı masum davranarak,erkeğin üstünde baskı kurmak, bir tanesi vardı evine oturmaya gittiğimizde saat geç oldu diye bu saatlere kadar misafirin durmasını sevmiyorum demişti eşine gıcık
Sizin konunuza gelirsek ben olsam anlatırım bilsin babanız da, böyle fena insanların yanına kalmasın

bayıldım babanıza, Allah babanıza da size sağlıklı uzuuuunnnn bir ömür versin

Kadın kucucuk seyleri biriktirip size trip yapmis ya abinize kim bilir neler yapiyor? Abinizin beyninin sunger olusu belki bu yuzdendir kiskancliklari arasinda cocuksuz ve bekar olmaniz da var bence

Yengeniz hiç Ivy League bir okula uğramış gibi değil ama. Siz hastaykenki tavrı vs. Ne kadar eğitimimiz denk deseniz de sizi bariz kıskanıyor. Bence abinizin tavırlarından ve size karşı olmayan duygusal bağından yüz bulup tepenize çıkmaya çalışıyor. Asla altta kalmayın. Ve bence durumdan babanıza da bahsedin. Öyle ya da böyle öğrenecek. Sanki hata sizdeymiş gibi susmayın. Gerisini onlar düşünsün. Bu arada 5 dili aile arasında mı öğrendiniz? Azıcık bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Yabancı gelin istiyorum bu yaştan sonra tantana çekemem diyen bir halam var. Bu konuyu okuyacağım ona.
Yabancıyla yerliyle alakası yok. Haddinden fazla yüz verilen, şımartılan, el üstünde tutulan, her hatası suçu örtülüp en ufak iyiliği göklere çıkartılan herkesin totosu böyle kalkar. Bunu da söyle halana ek olarak.

Abisine sinir oldum. Altı üstü yabancı bir kadınla evlenmiş. Mokunda boncuk bulmuş gibi bi haller tavırlar.

babam su tatil mevzusunu ciddi sekilde acinca soyleyecegim sanirim. hani ben gelmek istemiyorum cunku boyle boyle oldu derim. durduk yerde sikayet ediyormus durumuna dusmeyeyim.

turkce ingilizce ve ruscayi evde ogrendim, fransizca ve ispanyolcayi okulda. tabi hepsinde asiri asiri iyi degilim ama en azindan turkcemden iyi ingilizcem

Hiç sorma ya, onlar tamam bir de elti görümce mevzusu olmaz sanıyorduk o da varmış.

Multilingual yetiştiriyorsa ikiden fazla dille yetiştiriyor demek, yoksa sadece İngilizce Rusça'ysa bilingual oluyor o. Multilingual yetiştiriyorsa da çocukların Türkçe duyması neden sıkıntı anlayamadım Çocuklarının Türkçe öğrenmesini istemiyorduysa Türk'le evlenmeseymiş hanımefendi.

3.ye sinirden çıldırdım. Çok ağır saygısızlık etmiş. Yani onun düşüncesi çok da önemli değil zaten de, alanında sadece parayla bir yerlere geldiğini düşünmesi belli ediyor zaten onun kapasitesini.

Dışarıdan güzel falanlar ama ağır keko bu Ruslar ya. Bizim bölümde de vardı... Doğal sarışın olanları köyden oluyor, koyu renk saçlıları daha modern demişti orada yıllarca yaşamış bir ablamız.

bizim de kokenimiz slav aslinda ama ne bileyim turkiyede buyumeme ragmen ben yapmam boyle sey kendisinde buyuk bir para hirsi ve mutsuzluk
goruyorum. yapacak bir sey yok abime sabir dilemekten baska hdkdjdkdh arada beni de boyle sinir edince bir iki susabilirim ama nereye kadar iste onu bilemem

Köken değil yahu orada yaşamak lazım o kekoluğa ulaşmak için

Saçını apaçi modeli kestiren Rus abiler var onlar çok keko
Genellemeler hoş değil tabi de, benim gördüklerim okula full makyaj, leopar tayt, striptizci topuklusu (20 küsür santim topuğu, kocaman ve şeffaf platformlu falan) giyerek falan gelen tiplerdi 9gag'de çok var bir de keko Rus paylaşımı

Ukraynali abiler de Türk ex kocayı maskelerini çıkarmadan dövmüşler gördünüz mü çok eğlenceli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…