- 28 Ağustos 2016
- 1.439
- 2.364
-
- Konu Sahibi sassyassyy
siz de mi sadece baldız olanlardansınız ?
ben öyle olucağım için bi nebze mutlu oldum sanki. konu sahibi arkadaşın tavırları görümceliğe o kadar uzak ki, ama en ufak bir şey bile yapsa istemsiz. adı çıkmış dokuza inmez sekize misali olur
bayıldım babanıza, Allah babanıza da size sağlıklı uzuuuunnnn bir ömür versinayari zamaninda yemislerdi de kibar bir ayar olmustu. ben kanserim diye benimle cocuklari ayni otele goturmek istememisti yenge,babam da abime sen bu parayi al esinle cocuklarini ayrica bir yere gotur ama dogayla ic ice olsun, sizin beyninize oksijen gitmiyor demisti.
mesela o konuda abim esini tutmadi hic, benden cok kez ozur diledi. neyse dedim gectim. su son olayda yine ben hakliyim abimin kafa nerede bilemiyorum. ve evet abim de tam o salaklardan hajshajaha bizim sulalenin genetigi boyle
Yabancıyla yerliyle alakası yok. Haddinden fazla yüz verilen, şımartılan, el üstünde tutulan, her hatası suçu örtülüp en ufak iyiliği göklere çıkartılan herkesin totosu böyle kalkar. Bunu da söyle halana ek olarak.Yabancı gelin istiyorum bu yaştan sonra tantana çekemem diyen bir halam var. Bu konuyu okuyacağım ona.
erkek olsam tadımdan yenmezmiş
Yengeniz hiç Ivy League bir okula uğramış gibi değil ama.Siz hastaykenki tavrı vs. Ne kadar eğitimimiz denk deseniz de sizi bariz kıskanıyor. Bence abinizin tavırlarından ve size karşı olmayan duygusal bağından yüz bulup tepenize çıkmaya çalışıyor. Asla altta kalmayın. Ve bence durumdan babanıza da bahsedin. Öyle ya da böyle öğrenecek. Sanki hata sizdeymiş gibi susmayın. Gerisini onlar düşünsün. Bu arada 5 dili aile arasında mı öğrendiniz? Azıcık bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Yabancıyla yerliyle alakası yok. Haddinden fazla yüz verilen, şımartılan, el üstünde tutulan, her hatası suçu örtülüp en ufak iyiliği göklere çıkartılan herkesin totosu böyle kalkar. Bunu da söyle halana ek olarak.
Abisine sinir oldum. Altı üstü yabancı bir kadınla evlenmiş. Mokunda boncuk bulmuş gibi bi haller tavırlar.
Multilingual yetiştiriyorsa ikiden fazla dille yetiştiriyor demek, yoksa sadece İngilizce Rusça'ysa bilingual oluyor o. Multilingual yetiştiriyorsa da çocukların Türkçe duyması neden sıkıntı anlayamadımÇocuklarının Türkçe öğrenmesini istemiyorduysa Türk'le evlenmeseymiş hanımefendi.
3.ye sinirden çıldırdım. Çok ağır saygısızlık etmiş. Yani onun düşüncesi çok da önemli değil zaten de, alanında sadece parayla bir yerlere geldiğini düşünmesi belli ediyor zaten onun kapasitesini.
Dışarıdan güzel falanlar ama ağır keko bu Ruslar ya. Bizim bölümde de vardı... Doğal sarışın olanları köyden oluyor, koyu renk saçlıları daha modern demişti orada yıllarca yaşamış bir ablamız.
Köken değil yahu orada yaşamak lazım o kekoluğa ulaşmak içinbizim de kokenimiz slav aslinda ama ne bileyim turkiyede buyumeme ragmen ben yapmam boyle seykendisinde buyuk bir para hirsi ve mutsuzluk
goruyorum. yapacak bir sey yok abime sabir dilemekten baska hdkdjdkdh arada beni de boyle sinir edince bir iki susabilirim ama nereye kadar iste onu bilemem
Köken değil yahu orada yaşamak lazım o kekoluğa ulaşmak için
Genellemeler hoş değil tabi de, benim gördüklerim okula full makyaj, leopar tayt, striptizci topuklusu (20 küsür santim topuğu, kocaman ve şeffaf platformlu falan) giyerek falan gelen tiplerdiSaçını apaçi modeli kestiren Rus abiler var onlar çok keko
Genellemeler hoş değil tabi de, benim gördüklerim okula full makyaj, leopar tayt, striptizci topuklusu (20 küsür santim topuğu, kocaman ve şeffaf platformlu falan) giyerek falan gelen tiplerdi9gag'de çok var bir de keko Rus paylaşımı