gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya benim de Ankara'da eski patronum Rustu. Masterda da, calisirken de, Rus ve Ukraynali (gerci sanirim Ukraynalilar Ruslardan nefret ediyor o yuzden bu sekilde yan yana koymak dogru mu bilemedim) kadin okul/is arkadasim oldu. Hepsi de asiri kafa insanlardi aslinda, komik, dobra, tatli, kafasi calisan tiplerdi yani. Ama konu sahibinin gorumcesi milletinden tamamen bagimsiz olarak sayko bir insanmis bence. Kafasinda kurmus kurmus atak yapmis. Bazen KK'da "simdi ben bu gorumceyi ne yapayim kizlar" diye konu acan uyeler oluyor ya, ama mesela konuyu okuyorsun gorumcenin bir sey yaptigi filan yok, gelin kendi yazip kendi oynuyor, iste tam o uyelere benzettim ben bu konudaki gelini

Yahu bu ne biçim multilingual çocuk yetiştirme. Çocuklar Türkçe'yi öğrenmiş pekiştirmiş olur işte. Kendisi ingilizce konuşsun. Zaten bilingual çocuk yetiştirmede de annenin bir dil babanın bir dil konuşması daha etkili oluyor. Halasıyla dedesi de Türkçe konuşsun işte. Bana pek mantıklı gelmedi.

Köken değil yahu orada yaşamak lazım o kekoluğa ulaşmak için

Rusyanin yanindan geçenlerde bile ayni kekoluk olabiliyor. Kendini rus zanneden bir gelin var bizde de mesela.
Rus olmadigi 18266382812872km öteden belli oysa ama inatla kendilerine rus diyen tipler gordum didisinin didisinin didisi rusyanin yanindan geçmiş diye ortalarda ben rusum diye dolaniyor butun profil yazilari va ruşca ve görmemişliği, kekoluğu zirvelerde resmen.

Bu arada bizim de slav kokenimiz var. Hic benzemiyoruz

Türkçe adını Kezban Yenge olarak değiştirmenizi öneriyorum

varan 1 de siz haklısınız
varan 2 de yengeniz haklı.. çünkü biz döneceğiz sonra siz gelirsiniz demişsiniz. istemiyor gibi olmuş. yada istemedğinizi hissetmiş.
varan3 duruma göre değişir. o hatalı cümle kurmuş. siz de babası ile sorunlarını bildiğiniz halde babanızı övüp sanki gözüne sokar gibi konuştuysanız kadın alınmıştır.
burda tabi sadece sizin gözünüzden okuduk olayları. anlattığınız gibiyse alıngan bir yenge var karşınızda. ama sizinde sanki diliniz azıcık sivri gibi hissettim. zekasız demek falan baya ağır hakaret.

Konuyu okuduktan sonra bi kac defa konu sahibi ismine baktim.
Sana burda gorumce konusunu actiran hayat bize neler yapmaz

yaa hic benim basima gelmez demeyin hanimlar gordunuz bana bile (??) gorumce konusu actirdi bu hayat.

yok ya ailesi hakkinda fikrim bile yok ki. annesi babasi kim, ne is yapar, hayattalar mi, kardesleri var mi inanin bilmiyorum. sosyal medyadan gordugumu biliyorum.

varan 2de de hakli degil aslinda. benim sevgilimle sorunlarim vardi mutsuzdum yani. babam da gel uc gun hava degisikligi olsun gidelim ama uc gunden fazla kalamayiz islerim basliyor dedi bana. yani ev sahibi babam sonucta, gerek gorse davet ederdi. ama unuttuk. bilmiyorum ben bu kadar prosedur dusunmedim hic hayatimda, o yuzden anlayamiyorumdur belki de.

Bu yengeye senin hastalık zamanındaki tavırlarından dolayı gıcığım
Bulmuş senin gibi minnoş görümceyi yengelik yapmaya çalışmış. Bana kalırsa babana olanları anlat. Çünkü cazgır bi yenge hanım var ve babana olayı farklı anlatacak belli. Gerçi baban anlattığın kadarıyla aklı başında ve adil biri, ama olsun.

Ay bu konuyu açan sen misin inanamıyorum :)

Valla bilemedim Rusluğundan bağımsız ablanın kendisinde bir varoşluk var herhalde; benim annem de Rus asıllı, babaannemin o kadar düşük hareketlerine bile saygısını bozduğunu görmedim. Annem diye demiyorum ailede sevmeyen pek yoktur. :) Yengeni tutması gereken abin aslında, abin ailesine saygı gösterdiğini belli etse böyle davranamaz da abin de size diş geçiriyor ona bir şey yapamıyor belli ki. Yapacak fazla bir şeyin yok mesafe koymaktan başka. Tuhaf birine benziyor, laftan sözden anlayacak biri de değil gibi.

cift olarak biraz degisikler. abim de cok kucuk seylere takilir. bu corona surecinde bunlar turkiyede kaldilar ama yani bir de babamla bana sorun, her an bir sorun cikacak diye tedirgindik. ben sirf babami uzmeyeyim diye buyutmuyorum bunlar da ben kendilerinden cekiniyorum zannediyorlar.

ha bu arada konuya da update gecmis olayim, babam abimi aramis haftasonu acilalim diye abim de YASSY BIZI ISTEMEZ demis djdkxhdkhxdkjdkshs babam bana sordu ne alaka simdi diye ben de aksam anlatirim ama sen bi sor bakalim ben mi onlari her yerden engellemisim dedim. pit pit butun engeller kalkiverdi

cocuk gibi bir cift var karsimda bu aksam cok eglenicem sanirim hdksjsjshjd

Hahah tencere yuvarlandı kapağını buldu diyosun. Cidden bi' alemler ya, elinden geldiğince az muhatap olmaya çalış bence. Abin ve yengen olduğu için tabi çok kolay bir şey değil ama gülüp geçebiliyorsan zaten takmazsın ne dediklerini.

Abinin kafasının nerde olduğunu ben biliyorum.
Tam uydum akıllı bi herif.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…