gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okurken istemsizce şunu düşündüm. "Bu nasıl Rus yenge! Resmen, evde oturup kocasını dolduran türk kadın tipi..

Multilingua mı neyse o ne? Biri aydınlatsa keşke. Daha önce yazıldı mı mesajları okumadım. İlk mesajı okudum aklımda Bi tek bu kaldı multilinguaa

Cevaplandı mı bilmiyorum. Çok dillilik. Yani çocuk büyürken birden fazla dile maruz kalıp hepsini öğrenmesi. Kuzenim bunu 2 dil üzerinde yapmaya çalışıyor, takdir etmiştim onu ama bize baskı yapmazdı şunu konuşun diye, kendi eşiyle ikisi bebeklikten beri direktifleri İngilizce- Türkçe karışım veriyor. Gerçi daha meyvesini toplamadılar ama ileride gelişimi görürler diye düşünüyorum. (Şu an biz konuşurken ne yapacağını bilemiyor çocuk)

Yenge tribal enfeksiyona mı yakalanmış kafayı mı yakmış anlayamadım

Okumuş vb diyorsun ama kültür seviyesi Bağcılar Dudullu seviyesinde

Bence de seni çekemiyor, babanın abinin üzerine düşmesini, aile olmanızı çekemiyor. Babanın doktor olmasını da çekemiyor bence

Abin bu antika tipi çok aramış mı???

ya zaten simdi gidip babama “babaaa bu abimin esi bana neler yaptiiii” falan desem buyuk ihtimalle babam da bana amaaan yassy ugrastigin seye bak ya falan der herhalde.

ama yazik pek de hevesli, birlikte birkac gun denize acilalim istiyor. ve ben abimi birazcik taniyorsam bu firsati kacirmaz o tatilin sonunda ya yenge beni denize dokmus olur ya ben onu. babami denk getirebilsem cok az olsun anlatacagim sanirim ama gider laf eder o zaman da senin dedigin gibi ben babama sikayet etmis olurum

bazi insanlar ne kadar egitim alsalar da ne kadar maddi guce kavussalar da uzerlerinde bi eziklik mi oluyor ne demek lazim bilmiyorum, onu atamiyorlar.
Yahu surada komsum benden iki uc turkce kelime ogrendi, hem de kac yasinda adam seviniyor,
elbette yegenlerinize Turkce ogretmek isteyebilirdiniz de, sonucta cocugu oturtup zorlamiyorsunuz ya.

Yazlik olayinda, iliskinize bagli, simdi ben yurtdisindan gelsem esimin ailesinin evine, onlar da bana haber vermeden yazliga gitseler, ben de istenmedigimi dusunebilirim yani.. Ama sizin iliskiniz bu sekilde degil sanirim ki sizin akliniza cagirmak gelmemis.

baba meselesinde ben sizde hata goremedim, mutlu gununuzun icine etmisler, ya ne yapacaktiniz, diger yanaginizi donup buraya da mi vur diyecektiniz.

Velhasili yenge yenge olunca, gorumce olmak da size dusuyor.
Tez elden gitsinler diye dua edelim bari

Konuyu okudum, birkaç sayfa da okudum ve konu sahibinin yorumlarını gördüm. S sassyassyy bence konu şu: abinle zaten baştan beri yakın bir ilişkiniz olmamış. Kadın abinin ailesine düşkün olmadığını biliyor. Davranışları da o yüzden bu şekilde.

onlar annemlerdeydi ya. bizde ben babaci abim annecidir aslinda. babamin davetiyle olur cogu sey. bir de havalar isindi babamin evinde havuz var diye cocuklarini oynatmak icin geliyorlar sanki biz anlamiyoruz.

inanin ugrasmak istemiyorum yani ne gerek var abi coluklu cocuklu kadinsin illa bir gerginlik bulmak ne bileyim. ben de cok sevgi pitircigi degilimdir de bu seviye beni de asti.

insan eften puften seylere alinmamayi bu yasina kadar ogrenemedi ise bundan sonra cok zor gercekten de.

olgun olmak gene size dusuyor,

olgun olmak derken he he deyip gecmeyi kastediyorum

Abine çok pis ayar oldum. Sen sağlık sorunu yaşarkende beyefendi bu tavrı takındı mı eşine sanmıyorum. İkisiylede görüşmezdim zaten asıl sağlık sorunu yaşadığında bu tarz şeyler sergilediklerinde yüzlerine bakmayacaktın kötü gününde yanında olmamışlar. Hem niye o sana lafları sokarken bir şey demiyorsun baba evinde sana bu tarz çıkış yapmış bir de ben yerinde olsam kısasa kısas yapar hiç bir şey yapmamış gibi davranırdım. Yenge Türk kızlarını ikiye katlar çarpar fena

hani yok mu ya burada bi hizlandirilmis gorumcelik kursu falan? kac yildir burada milletin gelinine gorumcesine attim tuttum bu hizmetin olmasi lazim aslinda
Tırnağın varsa başını kaşı .
O değil de daha çocukları senin yanına göndermediği zamandan uyuzum ben bu yengeye dövek mi

bence anlatın babanıza, sonra bi mevzuda gelininiz babanıza işine geldiği gibi anlatırsa sizi kötü duruma düşürür
babanız da bilsin kimin ne olduğunu bence

sizi gozardi ediyorum hala gelip yaziyorsunuz. sadece bu konuda degil diger konularda da benim yorumlarimdan sonra bu tarz seyler yazip polemik cikarmaya calisiyorsunuz. hanimefendicim ben sizin seviyenizi gordum, notunuzu da verdim. zorlamayin.
seviyeden bahsedenin konusuna bak pehhhh istedigiimi yazarim bu 1 polemik derdim degil yazini icerigi tam kusmalik

seviyeden bahsedenin konusuna bak pehhhh istedigiimi yazarim bu 1 polemik derdim degil yazini icerigi tam kusmalik

e siz niye o zaman simarik alkolik zengin seviyesiz birinin konusuna yaziyorsunuz? sizi cok seven esiniz nerde ise falan mi gitti? ya da cok begendiginiz ceketin bedeni mi kalmadi yine de buraya sardiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…