gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.508
48.083
herkese selam,

abim ve ailesi normalde yurt disinda yasiyorlar. coronadan once turkiyedelerdi, bu ucus yasaklari falan olunca da gitmediler kaldilar zaten abimin isi onumuzdeki yila kadar evden devam edecek. iki tane cocuklari var yanilmiyorsam biri 5 biri 3 yasinda. benim bu yenge hanimla ciddi sorunlarim var gercekten uzun uzun yazacagim umarim okursunuz.

abimin esi hep cok soguk biri olmustur, kendisi rus zaten. turkceyi az cok biliyor, biz hepimiz de rusca ve ingilizce bildigimiz icin bir sekilde anlasiyoruz. ilk bastan itibaren sorun cikarmisti zaten “ben cocuklarimi multilingual buyutuyorum, ingilizce konusuyoruz biz” diye. yani cocuklarin yaninda ben babamla konusurken ingilizce konusacakmisim. ulan tamam bir iki konustuk da yahu ben mecbur muyum? babama mesela bir espri yapacak oluyorum yok iste ingilizcesi ne yapayim adamin kulagina mi fisildayayim? en basta o konuda bir tartistik kendisiyle. babam ben de cocuklarimi multilingual buyuttum bunun icin cevreyi bu sekilde rahatsiz etmene gerek yok senin ingilizce konusman yeterli olur dedi susturdu bunu. o konu kapandi ama hala bana gicik tabi. bu varan 1.

sonra bir sure gorusmedik. biz babamla yazliga gittik falan bu beni aradi, ben de yazliktayiz dedim. hic haber vermiyorsunuz dedi. ben de abimin haberinin olmasi lazim zaten biz yarin donecegiz siz de yarindan sonra gelirsiniz dedim. onemli olan yazlik degil zaten benim param var (??) onemli olan birlikte olmak dedi. ben de parayla ilgisi yok daha yazin sonu degil ya, oyle aklimiza geldi uc gunlugune geldik, birlikte de geliriz dedim. yok bizi istemeyeni biz istemeyiz falan dedi net hatirlamiyorum. icimden sovdum yani bu kadin mal mi diye. varan 2.

en son ben master icin basvurdugum okuldan kabul aldim, tabi biz babamla havaya uctuk. babam boyle bana dile benden ne dilersen moduna falan girdi. bunlar da abimle guluyorlar. neyse ozellikle babamin olmadigi bir ortamda bu bana direkt “baban olmasa sen herhalde muhendis olamazdin hep parali okumussun” dedi. ayi boyle cumle mi olur diyecektim ama hadi turkcesi bozuk dedim. ciddiye almadim hee aynen insanin guvenecegi babasi olacak ya falan dedim gectim. aman bu bi duygusallasti gormeniz lazim abim teselli falan ediyor. neymis efendim babasiyla yillardir arasi cok bozukmus da ben ona bu konu uzerinden laf sokmusum. yahu sen kimsin ben senin babani nereden taniyayim? cok sacma abi kadinin ailesine dair bildigim hicbir sey yok. o bana soylerken iyi ben bir laf edince suc oldu.

tabi orada abim araya girdi hadi git ozur dile yengenden (??) falan diyor bana. niye dileyeyim ben simdi ozur dilenecek bir sey mi dedim yani? kendisi zamaninda ben kanser tedavisi gorurken bana zaten hastasin diyip cocuklari benimle gorusturmedi ben ona bile bu kadar trip yapmadim abi hadi git isine dedim artik.

kadin sonradan canavarlasti benim babamin evinde bana cirlamaya basladi. sen dedi iste beni her seferinde istemedigini belli ediyorsun, cocuklarimin yaninda turkce konustun, yazliga bizi goturmedin, babama laf ettin boyle arka arkaya siraladi. ben de sen kime bagiriyorsun lan zekasiz dedim buna ama agzimdan kacti yani.

simdi kadin benimle tabi ki konusmuyor insallah da hic konusmaz her yerden engellemis djdkdhdkdhs ama abim olacak capsiz da konusmuyor. ben bunlari babama anlatmadim. anlatsam mi diye dusunuyorum ozellikle abimin salakligini. babam da yazik tatil planlari yapiyor abinleri alir gideriz falan diyor. duyarsa abimlere cok kizacak onu da biliyorum ama gitmek de istemiyorum iste. hayatimda ilk kez gelin gorumce kavgasi yasiyorum tecrubeli olanlar yardim ederse sevinirim.

Yengeniz ömür törpüsü.Abiniz de öyle.Ben olsam biraraya gelmekten mümkün oldugunca kacardim.Eger babaniz hep birlikte yazliga gitmek isterse de istemedigimi söyler, konu uzarsa durumu aciklardim.Negatif enerji yayan herkesten uzak durun.Hele ki siz tedavi görürken cocuklarini sizinle görüstürmeyen biriyle hayatta isim olmazdi.Nedense cok sinirlendim.

Be okudum ,aslında bir çok üyeye göre güzel yazmışsınız, paragraf bile var
Görümce değilim ama ben sizi haklı buldum ,özür dilememekle de iyi yapmışsın,herkes prenses biz Arap dadı miyiz anlamıyorum.Bence babanıza anlatın ,adamcağız da boşuna plan yapmasın.
Evde ingilizce konuş baskisi nedir yaw,iyice sacmalamis.

Rus gelin de hiç çekilmiyormuş yalnız

İyi ki özür dilememişsin. Bana seni kıskanıyormuş gibi geldi. Eğitim olarak ondan üstün müsün acaba? Fiziksel olarak da olabilir..

Türkçe konuştun kısmı için de evet size karışamaz. İşine gelmiyorsa görüşmesin daha mantıklı. İngilizce bilmeyebilirdiniz de sonuçta o zaman ne yapacaktınız?

Yazlığa götürmedin mi demesi de komik. Köpek mi bu tasmasından tutup yazlığa mı getirecektiniz

Birlikte plan yapıyorsanız bence anlaşamıyorum deyin en azından babanız ona göre hareket etsin. Bir sorun olursa adam diyebilir keşke uyarsaydın diye. En azından söylemiştim dersiniz.

Moltilinguaa yetiştiriyormuş

E ne güzel işte iki lokma da Törkiş öğrensin bebeler, daha möltilenguuii olmaz mı?

Raşjaaa nın hangi köyünden .

cocugu multilingual buyutmek salakliktir al ben buyudum noldu, yazarken iyiyim konusurken tikaniyorum surekli buradan milana ile telefonda konusurken insallahtan baska bir sey diyemiyorum jdkdhdkdhdjd kadin beni turkce bilmiyor sansa hakli. normal hayatimda da 5 dil karisik konusuyorum babamin ici kan agliyor ben konusurken

ki cidden tersligine yapmadim ama bir zaman sonra insan babasiyla karsilikli hello daddy’den oteye gecmek istiyor

kendisi zamaninda ben kanser tedavisi gorurken bana zaten hastasin diyip cocuklari benimle gorusturmedi
Bununla ilgili konu açmıştın. Çok üzülmüştüm.

Senin görümcelik yaptığını sanmıyorum.

Bu kadar zalimce düşünen bir insana görümcelik bile fazla da neyse.

Babana anlat. Gidip gelsinler isterseler. ama sen konuşma. Mümkün mertebe uzak dur.

Abini de hiç sevmedim bu arada.

abimi ben de sevmiyorum ya. yani kuseceksen kus be kardesim. bir gun oluyor ooo gercek bir abi olmus bir gun oluyor markette beni gorunce yuzume bakmiyor hayirdir ne oldu yani?

zaten o olaydan sonra cocuklariyla da oynamiyorum bile. benim teklifimle bir araya gelmiyoruz asla. babamin evinde denk geldigimiz kadar iste. cok sacma bu hareketler

Rus kızları yabancı kızlar daha iyi diyen erkeklere okutmak lazım bu yazıyı

simdi kadin benimle tabi ki konusmuyor insallah da hic konusmaz her yerden engellemis djdkdhdkdhs

hic gülecegim yoktu

benim cocukluktan bu güne kadar hep rus cevrem oldu. ve diyebilirim ki ayni bizim gibiler..
aslinda severim. ama böyle zihniyetleri cidden zorlayici olabiliyor ayni bizim insanimizin bir kesimi gibi.

bence sen de cok tatlisin.. kendi halindeyken gelip gelip sana catiyormus gelin hanim..

ne diyecegimi bilemedim. bence aldirma ..
keyfine bakmaya devam et.

kendi kendine dert ariyor resmen. ha bu arada cocuklarla türkce konus veya onun yaninda vs. ruslar türklerden daha fena oluyor ..okadar kendi dilimizden vs uzak tutmasina izin verme veya aldirmayip konus yani..

abin gibi es bulduguna sükretsin. bizim türk erkekleri rus erkeklerinin yaninda melek kalir.

kendisi benden cok daha guzel, egitim olarak da esit sayiliriz. hatta dedigi gibi ben ucretli okudum hep, o sanirim burslu falan okumus emin degilim. yani kiskanmasina gerek yok aslinda. ama tabi kimin neyi kiskanacagi da belli olmuyor. kiskaniyorsa yazik kafasina jdkdhdkshssj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…