gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abinizfen yüz buluyor gibi. Çanak tuttuğuna göre abiniz de eşi gibi düşünüyor olabilir mi tüm söyledikleri hakkında. Sorun ne sizde ne diğer kadında açıkçası sorun gerektiği yerde gerektiği kişinin söz söylemesini engellemeyen abiniz de gibi

Açıkçası yorumlarda yazdıklarını da görünce bana da sivri bir dili var gibi geldi konu sahibinin

İlk sayfaya göre yorum yapıyorum bır adet kıskanç ,fesat rus gelin görüyorum.
Bende de bunun görumce versıyonu var ama o türk geçmiş ola .

Şaşırdım. Rus hanim kızlarımizi hic boyle anlatmamislardi bize. Bizim koydeki Ayşabanin yeni elti sahibi olmus buyuk gelini gibi. Bilemedim....

Aman dert ettiğin duruma bak. Yani senin hayatında ki biri bile gelin görümce muhabbeti yapıyorsa standart insanlar ne yapsın. Sana tek tavsiyem yeğenlerinden uzak durma. Çünkü sen uzak durdukça, büyüdükçe tüm suçun siz de olduğunuza inanacaklar. Annelerinin hep haklı olduğunu düşünecekler. Baba tarafından sevilmediklerini sanacaklar. Abin ya da eşi ne yaparsa yapsın sen yeğenlerine sıkı sıkı sarıl

Türk köylü kızının b.kunu yesin. Afedersiniz rus olunca çok iyi bir şey mi bekliyosunuz. Kaç tane tanıdım hepsi fesat soğuk nevaleler
Tribinden dolayı böyle söyledim. Size katılıyorum zaten Anadolu kadını kadar hiç biri asil değildir.
Rus bi kaç tanıdığım oldu ben çok sevdim aksine sıcak kanlı insanlardı ama yine de bize göre değiller farklı yetiştiriliyorlar.

Bildiğin saçmalık. Bir kere kendisinin anadili Rusça olduğuna göre çocuklarıyla Rusça konuşması lazım İngilizce değil. Anne babası farklı milletlerden olan çocuklarda her ebeveyn kendi anadilini alır, bunun haricinde çocuklarla başka dilde konuşmaz. Yani mantıken abinden Türkçeyi, yengeden Rusçayı öğrenmesi lazım çocukların çünkü diğer türlü İngilizceyi bozuk aksanla konuşmaya başlarlar. Yengenin İngilizce aksanı anadil niteliğinde değildir herhalde. Bu yüzden onu yaşadıkları ülkede okulda veya günlük hayatın içinde öğrenmeleri lazım.

Ki bu “bir ebeveyn bir dil” yöntemini yapsalar bile bu sadece anne baba için geçerli. Başka insanların onlarla veya yanlarında nece konuştuğu önemli değil yani. Multilingual çocuk büyütmek konusunda pek bi bilgisi yok sanırım yengenin.

Ama sen yine fazla merhametli davranmışsın. Ben olsam hastalık olayından sonra ömür boyu yüzüne bakmazdım.

Ya KK'yı çok aktif kullanmasamda senin konularına ve yorumlarına denk geliyorum hep, çok kafa kızsın Yassy. Çok isterdim senin gibi bi arkadaşım olsun.

Abin beynini yengene kiraya vermiş, onun aklıyla düşünüyor O sana kızarsa kızıyor. Yengenle senin davan yok yenge ve abin ( bunların ikisi tek beyin gibi düşün:)) ve senin davan var Bundan bir tane de bende var ondan biliyorumTartışmaya, laf yetiştirmeye falan çalışmayın. He de gül geç.Mesafe koyup azcık resmi olunca iş bitiyor. Abiyle mesafe koyulmaz diye düşünülebilir ama bazı abiler evlenince değişiyor.

Bence rahatligin kizdiriyor onu ilgilenmiyorsun pek hissediyordur da kanserken cocuk saklamak nedir ne ayip sey abinde safmidir nedir ilginc

Bizde oğlumuzu ingilizce korece olarak büyütelim dedik ama bir süre sonra sıktıya. Bu arada gecen sene koreli çalısanimiz vardi kadin 3 ayda türkceyi ögrendi ben ancak sayı saymayi ve bir kac cümle kurmayi ögrenebildim. 3 ayin sonunda kadin benle türkce konuşuyordu ben ona ingilizce cevap vermeye calisiyordum .

Yanlış anlama canım da radyasyon aldığın bir işlem sonrası ise çocuklar için endişelenebilir ama değilse tam bir ayı

Yanlış anlama canım da radyasyon aldığın bir işlem sonrası ise çocuklar için endişelenebilir ama değilse tam bir ayı

ben kemoterapi veya radyoterapi almadim. akilli ilac ve asi kullandim. normal hayatima devam ettim yani. zaten cocuklar icin tehlikeli olsa ben bastan teklif bile etmezdim. gecti gitti gerci

bunlar sırf denize açılabilmek için hiç seslerini çıkaramazlar sus pus olur gelirler ama durabileceklerini sanmıyorum yine laf sokarlar sana eminim, ama babandan çok çekiniyorlar belli, sen bence engel falan diyince anlaşılmış olay hafiften sanki, devamını merakla bekliyorum :)

Hepsi bos da kanser hastasiyken cocuklari gorusturmemesine takildim.sizin sagliginiz icin bunu yaptiysa tamam amaaaa giciklik olsun diye yaptiysa senin ihtiyacin varken cehenneme direk yani kusura bakmasin.
Ben yerinde olsam aile iliskileri bozulmasin diye kisa sure sonra gideceklerse sayet muhatap olmamaya devam ederim. Mesafeli olurum.

Abinizin rus hatun sevdasını sizin aile çıngıraklı gelin olarak çekmiş çok afedersiniz
Konu sahibi sen haklısın normalde senin görümcelik yapman lazımken sana zorla görümcelik yaptıyr bu gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…