gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef onları bilmiyorum.Sadece bu konu hakkında bilgi sahibiyim bu yüzden tek referans noktam bu.Umarım her şey düzelir.Başka ne denilebilir ki :))

ama hala yeğen bağını gelin yüzünden kuramamışlar ki
bu çok belli
konu sahibi hastayken ve tedavi görüyorken gelin hanım!!! çocukları uzak tutmuş
ne biliyim daha basitini söyleyeyim kadın türkçe konuşuyor diye gelin uyarıyor
bu kadarcık basit bi dil mevzusunda bu kadar müdahale ediyorsa hala yeğen ilişkisi kurulamaz ki

sizi takdir ediyorum cidden
bri ben hastayım diye yeğenlerimi benden uzak tutmaya kalksa ne ölüme ne dirime bi daha çıkma karşıma der aynı ortamda da bi daha bulunmam Allah büyük lafımı dolamasın ayağıma da
siz görümce falan değilsiniz olamamışsınız ne yazık ki, keşke böyle yengeye görümce olabilseydiniz

Şu mesaja atarlı cevap vermediniz tebrik ediyorum sizi bu da gösteriyor ki gorumcelik yapmiyorsunuz

Ben hep kendi isimi kendim gorurum.
Mesela baba ayari vermis dil konusunda, daha onun üstüne bir sey soyleyemez, turkce konusun.
Hatta yeğenlere 'hala'yi ogret.
Cocuklara oyna biraz
Ne diyecek abin, hala diyemezler mi?
Ben kac tane yabanci aile tanıyorum, ciftlerden biri turk digeri yabanci olan, ki biri esimin kendi abisi gibidir, gayet peter amca diyor cocuklar
Zenginliktir bu yahu.
Abin bunu anlamayacak kadar vizyonsuzsa bu da onun problemi.
Dediğim gibi ben bildiğimi okurum, abim bir sey soylerse de, kendi pisman olur :)
He yok dalga gecmeme de bir sey derse
nerede seni mizah anlayisin, kültürünle birlikte mi gomdun falan derim.
Is kavgaya varmaz merak etme, biraz esnek davranmalilar.
Bu arada hayatimda çoklu kültüre maruz kalip boyle olan da ilk su an sizinkileri duyuyorum.
Easy going olurlar genelde.

Yengenizin düzeni bozulunca size sarmış resmen kıskanıyor apaçık. Siz takmadıkça dahada çıldırır böyle biri aman salla görmezden gel Sırf uyuzluğuna yeğenler gelince evde son ses Türkçe şarkı açası gelir insanın deli mi ne ajdjfskg

Üşenmedim okudum ve kadın manyak , koşarak uzaklaşın bence... Ağabeyin de çok ayıp etmiş, halk arasında bir laf vardır; birşey salak denir onlara, öyle olmuş resmen, ağabeyin karakterini ortaya koyamamış, diyememiş ki o kadına haddini bil, o benim kardeşim, benim canım. Bir hata yapmışsa özür diler ama burada sadece senin kardeşimi kıskanman ve alınganlığın var demeliydi. Babanızla konuşun bence, abinizin tavrını da bilsin, onların karı koca bir ayara ihtiyaçları var

ayari zamaninda yemislerdi de kibar bir ayar olmustu. ben kanserim diye benimle cocuklari ayni otele goturmek istememisti yenge,babam da abime sen bu parayi al esinle cocuklarini ayrica bir yere gotur ama dogayla ic ice olsun, sizin beyninize oksijen gitmiyor demisti.

mesela o konuda abim esini tutmadi hic, benden cok kez ozur diledi. neyse dedim gectim. su son olayda yine ben hakliyim abimin kafa nerede bilemiyorum. ve evet abim de tam o salaklardan hajshajaha bizim sulalenin genetigi boyle

Sizin gelin, bizim Türk gelinlerine özgü premses sendromu hastalığına yakalanmış

Son düzenleme:
Hay allah ama babanızın verdiği ayara bayıldım,çok asil ve zekice.. hatırladım şimdi o konunuzu da hastasınız diye yeğenlerinizi yanınıza yaklaştırmıyordu, sanki kanser bulaşıcı ve ayrıca bir gün o da kanser olabilir, ne kadar kırıcı bir tavır..Benim de bir ağabeyim var ve henüz bekar ve umarım böyle bir durumla karşılaşmam, haddini ve saygısını bilen bir gelin olur, yoksa alırım ayağımın altına heaaaa ! Tekrar geçmiş olsun bu arada, umarım artık iyisinizdir. Takmayın bence o kadını da, tahtası eksik gibi, görmezden gelirseniz daha yaralayıcı olur, öyle yapın, belki aklı başına gelir..

Yanlis hatirlamiyorsam sen sarmasik liginde MIT'de filan okuyordun, o kadar okumus cocuga da "baba parasiyla muhendis oldun" demesi? Bence yenge inanilmaz alingan ve garip bir insan seni cok yanlis anlamis bir ara gorusunce konusabilirsiniz yani "ben senin babani tanimiyorum etmiyorum benim sana yaptigim bir sey yok her seyi yanlis anlama, neden aliniyorsun?" gibi seyler diyebilirsin. Belli ki kafasinda kurmus.

Yengeniz çok dilli çocuk yetiştirmeyi yanlış anlamış. Her ebeveyn kararlı bir şekilde kendi anadilini çocukla konuşmalı, araya başka dilleri sokmamalı. Onun dışında çevreden diğer dillere maruz kalmalarının bir sakıncası yok. Eğer anadili İngilizce değilse Rus aksanlı İngilizce konuşarak çocuklara dili yanlış öğretiyor.

Siz zaten cevabını veriyorsanız ama ben olsam yine de babama söylerdim. En büyük sorun abi' de bu arada söylemeden geçemedim.

tecrübem olaydı verirdim ben sana hızlı şekilde..
ne görümceyim ne elti
bütün aksiyonlara uzağım

siz de mi sadece baldız olanlardansınız ?
ben öyle olucağım için bi nebze mutlu oldum sanki. konu sahibi arkadaşın tavırları görümceliğe o kadar uzak ki, ama en ufak bir şey bile yapsa istemsiz. adı çıkmış dokuza inmez sekize misali olur

ay senin icine mi dogdu soyledigin okula yeni gidicem insallah. undergrad okudugum okul da iyiydi ama ivy league degildi zaten ne okudugumu da anlamadim hep hastalikla, ameliyatla gecti. benim yanimda birisi o okuldan gelen kabul mailini okusa asiri sevinirim ya parasi aklima gelmez bile.

degil mi ben de oyle biliyorum, babam da beni oyle buyutmustu. bizim de kokenimiz slav, ben evdeyken babam haric herkesle turkce babamla rusca konusuyordum hatirliyorum yani. hic de bilmem babamin birine sus cocugum rusca ogreniyor turkce konusma dedigini. yanlis kelime de kullanmak istemiyorum ama gorgusuzluk, bilgisizlik, avamlik aklima gelenler bunlar bu tavir icin. abim de yazik karisi hangi dili soylerse onu konusuyor. bazen ikileme dustugunu goruyorum, bir sey soylerken kadina bakiyor hdkdhdkdhdkhddk

kendisi ivy league bir okulda undergrad yapmis bu kesin bilgi onunla ilgili net bildigim tek sey bu sanirim ahsjhsjs ilgimi o cekti sadece. ama calismiyor. ivy league bitirip cocuk bakmak da tercih

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…