gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ameliyat bitsin , dinlensin sonra konus mutlaka , hadlerini bilsinler artik

Ameliyat bitsin , dinlensin sonra konus mutlaka , hadlerini bilsinler artik

eminim simdi onlar adam 8 saatlik ameliyattan mi cikti demeyip beni sikayet etmislerdir shdjdhsjdhsjhd soylicem herhalde, kendime hic yakistirmiyodum bu zamana kadar ama mecbur artik

Ama böyle de sizi sürekli geriyorlar.
E zaten onlar da mütemadiyen şikayet etmek için hazır bekliyorlarmış.
Madem öyle bari adamcağız doğru ağızdan duysun. Eminim babanız sizi çok iyi tanıyordur fakat hem haksızlığa uğrayıp hem de şikayet edilmek...

Anneniz yokmu Yassy onun yanına gitsen onlar gidene kadar

Abooww bacım biz Türk gelinleri fena sanırdık elin gavuru daha fenaymışya viii get evine deseydin... Buradan kaynanasından çeken bir sürü gelin var gönder sizin gelinide görsün bir dünyayı terstenden öpsün sizin ayağınızı eliniz

Lan zekasız mı dediniz o kadar güldüm ki hahaha iyi yapmışsınız ağzınıza sağlık

Ruslar bile gelinlik yapıyo vay anasını arkadas Artık bundan sonra tavrım bu'dur

Anlat anlat.. kesin anlat babana

Bence baban haklı sassy, baban da kadının tuhaf bir tip olduğunu anlamış takmıyor

Sen de takma derim saçma sapan konuşan hadsiz bir insan

Baban bana da para versin isterse evcil davşanı olabilirim Babam öldüğünden beri Allah biliyor ya bir taneye ihtiyacım var. Seninki sana gayet güzel babalık yapıyor beni de evlatlık alsın

Bu arada Türkçe gibisi yok bazı hakaretlerini şahane.. mesela cücük beyinli, kuşbeyinli ve otkafa. Kullanamıyor olman çok yazık

Siz görümcelik yapmadıkça kudurup görümcelik yaptırtıyor. Tam bir şirret türk gelini herkesin dediği gibi.(kendimizi de nasıl biliyoruz bu arada:))
Bence babanızı üzmeyin. sırf onun yaptığı babalığın hatrına olayları ona yansıtmadan kendiniz halledin. mesafeli davranın o kadına. Tartışmaya çalışırsa tartışmayın uzaklaşın. Uzaklaşın ki içinde patlasın çünkü sizi aşırı kıskanıyor hıncını almak istiyor.
Ben de hic görümcelik yapmadım hep alttan aldım ama yine olmadı yine olmadı. En son boşandılar yine sırnaşıyor bana.Sebepte çocugu görmeyeceksin...
en sonunda actim agzimi yumdum gözümü ve bana dedigi "sen çok tehlikeli bir kadınsın seninle baş edemem" (ki alakası yok oyle kendi halinde yasar giderim ama beni o hale getirdi sonunda) aynen öyleyim beni böyle bil dedim ben de. Daha da bulaşamaz herhalde. .
Kısaca bu kadına ne yapsan olmaz artık..

benim kendi evim var zaten. onlarla babamda karsilasiyoruz sadece. bir de surekli yan yana olsak birbirimizi katlederdik herhalde
Ahahaha bırak şu kadını ya. Ölüyor hasetinden, nerden çıkaracağını şaşırıyor. Polemiğe girme, seni kaşımaya çalıştığında kaç git. İçinde patlasın.

Yenge şişmiş de şişmiş çatlamak üzere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…