- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
ben zaten tavsiyelerinizi elestirmiyorum, bazen asiri bulsam da.
konu acmayanin derdi yoktur mukemmel evliligi vardir yalanina inanmiyorum sadece.
ve konu acmayanlarin bir gun yazdiklari bir yorum karsisinda eski konusunun bulunup onune cikarilacagindan dolayi acmadigini kisacasi rahat rahat yorum yazmak icin acmadigini dusunuyorum.
derdi olmadigi icin degil.
bazen benim konular cok gereksiz mesela sonra okuyunca anliyorum ama desarj olmak icin acmisim. gercekten farkli bakislarla kendime gelmisim bazilarinda.
ayrica dayak yiyip affeden (bazi gercekten hallerine uzulduklerim haric) aldatilmaktan midesi genisleyenlere ben de sert yorum yapiyorum.
kufur hakaret benim icin de sinirdir. ama kimsenin benim sinirlarimla yasamasini brkleyemem ki.
Benim burada en çok kafama takılan kişiler 18-20 li yaşlarda olup, erkek arkadaşım terketti, ne yapayım seviyorum, aşığım işte, kötüyüm depresyondayım diyenler.. Millet yapma etme diye uyarıyor takmıyor cevap verme tenezzzülünde bulunmuyor, sadece ah canım aşk nedir bilirim, vah tüh, şöyle yap onu geri kazanırsın, böyle et düzelirsin diyenlere cevap veriyor.. Belki haklı sonuçta nasıl geri kazanacağını öğrenmek için fikir soruyor ama konunun derininde adamın aldattığıda söz konusu, hatta dün vardı kıza resimlerin elimde diyor hemde aldatıyor kızı.. Burada yaşça büyük insanlar anaç davranıyor ama ne yazıkki o adamdan kazığı yemedikçe akıllanamıyorlar..
Evlilik konusuna gelince, kimseninki çoook mükemmel değil.. Sadece dertlerimizle barışıyoruz
Aman 1 den fazlası zararİnsan kendi yemediği kazıktan akıllanmıyor maalesef:))) Kazık yemek bünyeye faydalı bence, insanı akıllandırıyor :)
Bakın ne güzel diyoruz onlar da konu açmasın o zaman.
Ben de diyorum ki bu konu sahibinden bu kadar bıkmış, patlayacak noktaya gelmiş insan okumasın onun konularını.
Ama yok ille orada bir can yakıcı imzası bulunacak..
Çözüm konu açmasın diyene sen de okuma sen de yazma denir yani.
Bu hoş olmayan davranış gerçekliğini silmiyor, değiştirmiyor..
sorunsuz hayat mı olur. sorunu olmayan ınsan sayılıdır heralde. bdv ıle ılgılı konular acmak ıstemiyordur bu kadar net yanı :=)
kendını mukemmel gösteren tipler var ya hanı? işte onlar reelde aslında en çok sorunları olanlar bu şekilde düşünüyorum. burada öyle gözükmek ıstemıyorlar sadece.
mesela ben; çok sorun yaşadım ama bdv ye konu acmak ıstemedım neden mı? birilerinden akıl alsam ne olacak kı ?
arkadaslarıma anlatıp zaten rahatlıyorum.
hem çevremde çok fazla kkyı okuyan ınsan var, actıgım konudan veya sıkıntıdan benı tanıyan çıkabilir. bazen eşim bile kkyı okuyor. bir şey arastırıyor mesela google de ılk sırada kk cıkıyor..o yuzden bdv pek tercıh ettıgım bir bölüm degıl .
yaptıgım yorumlarda da gercekçiyimdir
kendı yapmacagım şeyi başkasına '' yap, et'' demem
ya da yaptıgım şeyi '' yapma'' demem.
burada her türlü karakter mevcut
o yuzden takmayalım kafamıza bu tarz şeylerı
bırakalım burada kim kendını nasıl hissedıyorsa öyle takılsın
en azından burada mutlu olsun
hani sonradan pişman olacagınaDüşündüm de çok haklısın.
Ama ben kendim nasıl hissediyorum bunun yanında nasıl hissettiriyorum buna da dikkat ediyorum..
Yorumlarda biraz daha duygusal yaklaşım o yüzden arıyorum sanırım.
Herkes de tanınma durumu var deyince tirstim hani.. Ben yazıyorum da yazıyorum anacim bir sey çıkmaz inşallah
Ya o beddua ederim tehdidinden bende nasibimi almıştım. Konu mu açmış tekrar beddua mı etmiş :)İlk kez beddua duydum sindiriyorum suannefise diye bi üye, eltisine çirkin diye hakaret etmişti bizde üslubunu beğenmemiştik, banlandı, meğer kin gütmüş bize
Aynen tatlım, yememiş içmemiş banı kalkar kalkmaz asude ve benim icin konu açmış, Hakkı'nı helal etmemiş bize ve beddua etmişYa o beddua ederim tehdidinden bende nasibimi almıştım. Konu mu açmış tekrar beddua mı etmiş :)
O çok fenaydı ya öyle böyle değil :) tarumar edecekti hepimizi :) gökten kemik yağardı derler diyecektim o gün ama ban yemeyim dedim.Aynen tatlım, yememiş içmemiş banı kalkar kalkmaz asude ve benim icin konu açmış, Hakkı'nı helal etmemiş bize ve beddua etmişneyseki panzehirim hazır, bugün baya bir dua aldım töbe ya ne insanlar var, özeleştiriyi geçtim, hakaret eden kendisi ama oklar kendine çevrilince veryansın ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?