• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

o konunun hepsini okudum şoka girdim resmen. banada kin güden biri varmı diye tırsıyorum :KK17: yorum yapmaya korkcak insan
Bana da bi ara biri dadanmıştı
3 lü gibi adını anarsam gelmez umarım, hoş adını da bilmiyorum
10-20 arası hatta fazlası üyelik alıp geliyodu, üye olur olmazda ilk beni eklerdi sanki salağım anlamayacakmışım gibi
Geyik topiğine takılırdım, bana özelden orda ne yazdıysam onu tekrarlar bana foto atsana derdi
Yöneticilere söyledim hatta onlar bile şaşırdı nasıl nerden bu kadar çok üyelik alabiliyor diye IP banına rağmen
Sonra nasıl olduğunu anlamadan kurtuldum, kim vesile olduysa teşekkürler : )
Ruh hastaları da üye olabiliyor yani

Bi çekincem yok burda kayınvalide eş ya da başkasına saydırıyosam yüzüne de demişimdir
İsterse tanıyan çıksın fark etmez diyordum
Ama baktım yok yani normal tanıdıktan değil psikolardan geçilmiyo bazen

Son düzenleme:
Kkda her cins insan var.
Burada melek görünüp aslinda ruhundan kötülük akanlari tanıyorum.
Her hareketini takip eden tüm hayati burasi olan takıntı mubtezelleri var.
Ve bu insanlarin gercekteki hayati nasil?Acaba cevresindekiler nasil katlaniyor insan tahmin bile edemiyor.
Mesela benim de engellediklerim var. Ne yazdığı ne yaptığı umrumda bile olmuyor. Ama bakarsan onlarin tek umru benim ,tek dertleri takintili oldugu uyeleri takibine almak. Tum hayatini buna adamak. Ne acinasi degil mi? Bu kkyi bu kadar ciddiye almak nasil bir ruh insan anlam veremiyor. Ve gerçekte iki kelime edemeyip adam akilli fikir sahibi olamayip da kendini burada superman gibi gösterirler ki ne siz sorun ne ben soyleyim.
Ha bana gelince benim bazi dönemler icinden cikamayacagim sorunlar olmuştur. Cok şükür Allahin izniyle de ustesinden gelirim.
Ama bdvye pek takilmam.
Bazen diyorum kendi hayatim cok mu mukemmel bir de insanlara akil vereyim? Tabi her halimize şükür.
Size tavsiyem bu kkda acik arayan sizi actiginiz konularla vuran cok olur.
Konu acarken 2 kere düşünün.

Son düzenleme:
Konunun tamamını okumadım ama bu yoruma katılıyorum. Hayatımızdaki sorunları nasıl algıladığımıza göre değişir hayat. Eskiden mutlu olmanın insanlara bahşedilenlerle ilgili olduğunu sanırdım, fakat aslında mutlu olmanın seçilebilir olduğunu öğrendim.

nomunomuchua nomunomuchua konularına eskiden beri rastlarım, ben de benzer bazı şeyler yaşadığımdan neler hissettiğini de anlardım. Lütfen yanlış anlama beni ama, nacizane görüşüm sadece; hayatındaki bir takım tatsızlıkları dertler bana yağıyor şeklinde algılarsan, bu negatif hisler mutlu olmanı engeller. Algılama şeklini değiştirmeye çalış. Şahsen şu aralar evimdeki huzur eksikliği içimi buruyor ama, onun dışında iş arkadaşlar vs sorunlarını sorun olarak değil hayatın tuzu biberi olarak görmeye alıştım ve bunlara gülümsüyorum. Evimdeki huzursuzluğa da canımı acıtsa da gülümsüyorum ve hayatımdaki güzel şeylere odaklanmaya, güzel şey yoksa bile oluşturmaya gayret ediyorum. Böylece tatsızlıkları çözmek için enerjim de çoğalıyor. Bu şekilde yaparsan o bahsettiğin insanlar sana rahatsızlık vermez zaten. Hepimizin başına iyi ve kötü şeyler geliyor, başkalarına takılma kendi hayatına odaklan sen. Kaldı ki buradan dışa dönük, lafını esirgemeyen biri gibi duruyorsun, ne güzel.

Selamlar =)

Burda sormak istenen bu standarda nasıl ulaştığımın formulu mü tam anlamadım ben ??

Baya bir sayfa okudum ama 40 sayfa da okuyaamdım gözlerim ağrıdı kızz :KK53:

Burda insanlar gerçek isim kullanmıyorlar, dertlerini saklayıp mükemmel çizgisi çizmeye de çok ihtiyaçları olacağını zannetmiyorum. sürekli kk da takılmak suç değil dimi, ilgi ile alakalı bir konu da değil. Biraz da bağımlılık yaratıyor belki :KK66:

Konu şu ki, herkese dert olan sana bana olmayabilir. Senin içinden çıkamayacağın bir durum, başkası için zaten ne yapacağını bildiği birşey olabilir.

Dertli olanların yazmaması düşüncesi aksine ben buırda BDV bölümüne konu açanların çoğunun, ilgi görmek amaçlı açtığını düşünüyorum..

Dobra olmak suç değildir, açık net insanları da severim. Hakaret cümleleri kurulmadığı sürece cevap vermek herkesin hakkıdır. Bir kıyafetin bile güzel olup olmadığını ona soracaksın. Seni kırmamak için güzelmiş gibi davranmaz. Çok da kırmak istemezse cvp vermez geçer.

Kendi açımdan söylim,
Ben hayatı sürekli dertliyim diye yaşayanları sevmiyorum, etrafımda dolanmasına da izin vermem. çünkü bunlar insanı aşağı çekmeten başka işe yaramıyorlar. normal bir şey bile onlar için dert oluyor.
BDV konularında bazen kendi yaşadıklarımdan özellikle genç kızlara örnek veriyorum. Demekki benim de dertlerim olmuş. Ama sonuçta çözmüşüm. Geride kalmış bitmiş. Genel olarak yaşadıklarımı düşündüğümde, belki birçok kişinin kaldıramayacağı şeyler yaşadım, tek başıma önemli kararlar verdim. Ama hala kendimi çok şanslı hissediyorum. Her gün Rabbime şükrediyorum. Gerçekten sevdiği kulu olduğumu kalpten hissediyorum.
Şükretmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz, daha fazlasını istemeyi değil...

Dobra, açık, net insanları ben de severim arkadaşlar.
Kendimi de o kategoride görüyorum zaten.

Açık, net olmanın yolu taşlamaktan, biri gelse de dalalım diye beklemekten geçmiyor.

Tabi ki herkesin hayata bakış açısı farklı.

-Kusura bakma ama canına yazık, bu adamdan koca olmaz.
-Bu herif ömür boyu çekilmez.
-Boşan gençliğine yazık.
-Çocuk için evlilik yürütülmez yazılır.
-Ne dersek dinlemiyorsun ama böyle bir çıkış bulamazsın.

Bunlar gerekli yorumlar zaten.

Ben şu yorumları anlamıyorum.

-Aman akılsız mısın nesin? Anlamadık ki!
Kızlar koşun yine geldi ............

-Sen bunu hak ediyorsun ama! Az bile olmuş.

-Ne biçim insansın. O görümceye çok üzüldüm. ( Burada iki konudan üç cümleden insanlığa notu da verdik.
Üzüldüğümüz insanı da tanımadan dört dörtlük adına üzülecek biri yaptık.)

-Gurursuz, aciz sen de:63:

-İyi o zaman çek, oh olsun. Ben süper bir yaşama sahibim sefam olsun.
Çatla falan modunda yazımlar.

Bir yorum yaparsın. O konuya aynı mesajı vermenin kırk türlü yolu var.

Biri yaparak verir aynı mesajı, biri yıkarak.

Ve sen daha konu sahibinden bir terslik görmeden saldırırsan ben senin iyi niyetini sorgularım kusura bakma.

Haa bazen konu sahibi fena çıkıyor. Terslemeler, sözünden dönmeler, beddualar, tehditler.
Öylesine saldırmak etkiye tepki ve doğal olan.

Ama ben burada çok hanımefendi insanlar da tanıdım valla o kadar üstlerine gelinmesine, bilip
bilmeden atılıp tutulmasına, ağır yazımlara rağmen hanımlığını koruyan konu sahipleri.

Yadırgadığım tüm mesajlarında bir linç etme girişimi olan üyelerdir.
Onlar da kendilerini iyi bilirler.

Bu arada derdi ya da konu sahibinin kafasından hoşlanmazsın, görmezden gelir yazmazsın konularına çok haklısınız.

Ama yok bu bahsettiğim üyelerin böyle bir seçimi olamaz.

O konular ve o konu sahipleri iyi ki var kendilerine eğlence sahası çıkıyor sayelerinde.
Ve dört gözle bekliyorlar zaten gelse de girişsek diye..

Bunu anlayacak kadar uzun süredir buradayım.

Bu konuyu başlangıçta gerçekten o üyelerin aslında mükemmel bir hayatlara sahip olabileceği,
yorumlarında duygudan eser olmadan yazma sebeplerini de
mizaçları gereği agresif olduklarına bağlamış,
gerçekten dertsiz insan yoktur olayı yalanmış demek diye düşünen
biri olarak açmıştım.

Çünkü gerçekten derdi olan biri konu açmasa bile bir yorumunda, bir konuda bir parça kendini bulup
cümlelerinde içini döküverir istemeden.

Bunların yorumlar robottan çıkmış gibi. Saldır komutuyla yazılmış olunca adeta.

Çok da safımdır :)

Sonra burada arkadaşlar sağolsunlar bakış açımı değiştirdiler.

Bana 2. üyelik alıp konu açan üyeleri hatırlattılar.

Sanal dünyanın yalan dünyadan ibaret olduğunu, bazı kişilerin burada rol kestiğini, sırf açık vermemek adına konu
açmaktan da uzak durduklarını vs.. Mantıklı buldum doğrusu..

Neyse artık öyle üyeleri direk göz ardı yap diyeceğim cidden.

Görüp de susmak zor, konuşunca onlar için ban almak da ayrı zor geliyor.

Kimsenin mutsuzluğu birilerini eğlendirmeye araç edilmemeli çünkü.

Valla ben de dert paylaşan insanlardanım, burda çok tepki alacak konular da açtım ama kimse kalbimi kırmadı. Sonuçta bunu bilerek açtım dimi, bir de konuyu nasıl anlattığın önemli. Herkes benim fikrimi destekleyecek diye birşey yok.
Yani konu içerisinde tepki gösterilecek konuyu nasıl anlatıyorsun, cevaplara nasıl tepki veriyorsun bunu da sorgulamalı..
Açtıkları konulara çok tepkisel yaklaşım alan insanlar bence önce kendisini sorgulasın..

Dobra, açık, net insanları ben de severim arkadaşlar.
Kendimi de o kategoride görüyorum zaten.

Açık, net olmanın yolu taşlamaktan, biri gelse de dalalım diye beklemekten geçmiyor.

Tabi ki herkesin hayata bakış açısı farklı.

-Kusura bakma ama canına yazık, bu adamdan koca olmaz.
-Bu herif ömür boyu çekilmez.
-Boşan gençliğine yazık.
-Çocuk için evlilik yürütülmez yazılır.
-Ne dersek dinlemiyorsun ama böyle bir çıkış bulamazsın.

Bunlar gerekli yorumlar zaten.

Ben şu yorumları anlamıyorum.

-Aman akılsız mısın nesin? Anlamadık ki!
Kızlar koşun yine geldi ............

-Sen bunu hak ediyorsun ama! Az bile olmuş.

-Ne biçim insansın. O görümceye çok üzüldüm. ( Burada iki konudan üç cümleden insanlığa notu da verdik.
Üzüldüğümüz insanı da tanımadan dört dörtlük adına üzülecek biri yaptık.)

-Gurursuz, aciz sen de:63:

-İyi o zaman çek, oh olsun. Ben süper bir yaşama sahibim sefam olsun.
Çatla falan modunda yazımlar.

Bir yorum yaparsın. O konuya aynı mesajı vermenin kırk türlü yolu var.

Biri yaparak verir aynı mesajı, biri yıkarak.

Ve sen daha konu sahibinden bir terslik görmeden saldırırsan ben senin iyi niyetini sorgularım kusura bakma.

Haa bazen konu sahibi fena çıkıyor. Terslemeler, sözünden dönmeler, beddualar, tehditler.
Öylesine saldırmak etkiye tepki ve doğal olan.

Ama ben burada çok hanımefendi insanlar da tanıdım valla o kadar üstlerine gelinmesine, bilip
bilmeden atılıp tutulmasına, ağır yazımlara rağmen hanımlığını koruyan konu sahipleri.

Yadırgadığım tüm mesajlarında bir linç etme girişimi olan üyelerdir.
Onlar da kendilerini iyi bilirler.

Bu arada derdi ya da konu sahibinin kafasından hoşlanmazsın, görmezden gelir yazmazsın konularına çok haklısınız.

Ama yok bu bahsettiğim üyelerin böyle bir seçimi olamaz.

O konular ve o konu sahipleri iyi ki var kendilerine eğlence sahası çıkıyor sayelerinde.
Ve dört gözle bekliyorlar zaten gelse de girişsek diye..

Bunu anlayacak kadar uzun süredir buradayım.

Bu konuyu başlangıçta gerçekten o üyelerin aslında mükemmel bir hayatlara sahip olabileceği,
yorumlarında duygudan eser olmadan yazma sebeplerini de
mizaçları gereği agresif olduklarına bağlamış,
gerçekten dertsiz insan yoktur olayı yalanmış demek diye düşünen
biri olarak açmıştım.

Çünkü gerçekten derdi olan biri konu açmasa bile bir yorumunda, bir konuda bir parça kendini bulup
cümlelerinde içini döküverir istemeden.

Bunların yorumlar robottan çıkmış gibi. Saldır komutuyla yazılmış olunca adeta.

Çok da safımdır :)

Sonra burada arkadaşlar sağolsunlar bakış açımı değiştirdiler.

Bana 2. üyelik alıp konu açan üyeleri hatırlattılar.

Sanal dünyanın yalan dünyadan ibaret olduğunu, bazı kişilerin burada rol kestiğini, sırf açık vermemek adına konu
açmaktan da uzak durduklarını vs.. Mantıklı buldum doğrusu..

Neyse artık öyle üyeleri direk göz ardı yap diyeceğim cidden.

Görüp de susmak zor, konuşunca onlar için ban almak da ayrı zor geliyor.

Kimsenin mutsuzluğu birilerini eğlendirmeye araç edilmemeli çünkü.
Açıkçası bugüne kadar kimseyi ezerek bi cevap vermedim ama geçenlerde benim açtığım konuya da bahsettiğiniz şekilde cvp verenler oldu.. Ben de onlara gerekli cevapları verdim ya da baktım hala anlamıyolar (kıt) beğendim geçtim yorumunu cvp vermedim.. Bunları çok dert etmeye gerek yok bence herkesin bi tarzı var onlar da öyle insanlar belki de robotturlar bilemeyiz ki :P Ama ben de eşimle ailemle ailesiyle şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.. tabiki bu yaşamıycağım anlamına da gelmiyo ama yaşarsam da benzer sorunları ısıtıp ısıtıp insanlara anlatıp (konu açıp) aynı kişilerin, aynı olayların etrafında dönüp durucağımı sanmıyorum.. Biraz da bu açıdan bakabilirmisiniz.. Burdan yazarsın bi şeyi 1 kere 2 kere.. Bazıları gerçekten çok sıktı yani artık.. Onlara da bırak boşa diyorum napıyım yani çözümsüz sorunlarını ilahi bir güçle mi çözeyim..

Valla ben de dert paylaşan insanlardanım, burda çok tepki alacak konular da açtım ama kimse kalbimi kırmadı. Sonuçta bunu bilerek açtım dimi, bir de konuyu nasıl anlattığın önemli. Herkes benim fikrimi destekleyecek diye birşey yok.
Yani konu içerisinde tepki gösterilecek konuyu nasıl anlatıyorsun, cevaplara nasıl tepki veriyorsun bunu da sorgulamalı..
Açtıkları konulara çok tepkisel yaklaşım alan insanlar bence önce kendisini sorgulasın..
Eleştiriye açık olmayan bence de konu açmamalı
Çürük domates atılsa da yarabbi şükür çeksin konu sahipleri demiyorum ama
Geçen mesela bi konu da eltime şunu yaptılar bana yapmadılar eltimi de görseniz yüzüne bakılmaz o kadar çirkin ki demiş
Millette kendini geliştir milletin yüzünün çirkinliğinden sana ne demiş
Bi sonraki konusu da yetişin bana hakaret ettiler oldu
Kendi olmayan birine çirkin desin sorun yok ama millet yüzüne eleştiri yapınca ay yetişin yöneticiler demek saçmalık, yorumum da böyleydi pişman değilim

Açıkçası bugüne kadar kimseyi ezerek bi cevap vermedim ama geçenlerde benim açtığım konuya da bahsettiğiniz şekilde cvp verenler oldu.. Ben de onlara gerekli cevapları verdim ya da baktım hala anlamıyolar (kıt) beğendim geçtim yorumunu cvp vermedim.. Bunları çok dert etmeye gerek yok bence herkesin bi tarzı var onlar da öyle insanlar belki de robotturlar bilemeyiz ki :p Ama ben de eşimle ailemle ailesiyle şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.. tabiki bu yaşamıycağım anlamına da gelmiyo ama yaşarsam da benzer sorunları ısıtıp ısıtıp insanlara anlatıp (konu açıp) aynı kişilerin, aynı olayların etrafında dönüp durucağımı sanmıyorum.. Biraz da bu açıdan bakabilirmisiniz.. Burdan yazarsın bi şeyi 1 kere 2 kere.. Bazıları gerçekten çok sıktı yani artık.. Onlara da bırak boşa diyorum napıyım yani çözümsüz sorunlarını ilahi bir güçle mi çözeyim..

Onlar için yapacak bir şey yok.

Belli ki karar alabilecek kadar güçlü biri değil, şartları da müsait değil.
Ne denirse denilsin üzülmeye devam edecek, belli ki depresif olmaya yatkın biri.
Zaten derdi büyük, ruh hali kötü.

Faydalı olamıyorum madem derdine bir parça da ben katmayayım diyerek konudan sessizce çıkıp gidebilirler.
Ya da konu açan başta görünüyor hiç içine bile girmeyebilirler.

Ben böyle yapıyorum..

Burası Bdv dertli insanların konu açıp derdine merhem, bir teselli arayanların yeri.
Bunu unutmasak diyorum.

Eleştiriye açık olmayan bence de konu açmamalı
Çürük domates atılsa da yarabbi şükür çeksin konu sahipleri demiyorum ama
Geçen mesela bi konu da eltime şunu yaptılar bana yapmadılar eltimi de görseniz yüzüne bakılmaz o kadar çirkin ki demiş
Millette kendini geliştir milletin yüzünün çirkinliğinden sana ne demiş
Bi sonraki konusu da yetişin bana hakaret ettiler oldu
Kendi olmayan birine çirkin desin sorun yok ama millet yüzüne eleştiri yapınca ay yetişin yöneticiler demek saçmalık, yorumum da böyleydi pişman değilim

Bir de kötü yorumlar yaptılar diye intihar ediyorum beni eleştirenlere müjde diye bir konu vardı galiba :KK70:

Bir de kötü yorumlar yaptılar diye intihar ediyorum beni eleştirenlere müjde diye bir konu vardı galiba :KK70:
Onu görmemişim töbe ya
Ölüm o kadar kolay mı
Ha deyince intiharı düşünüyosan zaten psikolojin normal değildir, uzmana gitmek lazım BDV ye değil..

Tepkiyi hakeden konu sahibi vardır, yok değil. ( Tehdit eden, çirkefleşen, beddua eden modeller mesela)
Ama bazen yeni üye ilk konu, anlatımında da kötü bir şey yok.
İnanmıyorum işte fakesin kızlar koşun ahahahah diye bir dalga furyası oluşturuluyor mesela.

Sizce bu konu sahibi ne yapmış olabilir?

Ciddiyetle soruyorum.

Hatası hayretler içinde bırakacak kadar olması çok zor bir dertle karşı karşıya kalmış olması mı?

Gerçekten imkansız mı yani o derdin başına gelmesi?

Derdini bırakıp gerçekliğini ispat etme derdine düşüyor insan.

İnanmadıysan sessizce çık git, değerli vaktini, yorumunu harcama evet.

Bir çamur atıp ,azıcık ortalığı karıştırman, can sıkman şart mı?

Anlatabildim umarım.

Benim aklımdan çıkmayan iki üye var mesela
Öyle Kadesa'ya yapılan gibi psiko gibi takip edip özelini merak etmiyorum

Biri kocasını eski sevgilisiyle aldatan kadın demeye bin şahit lazım bir üye
Diğeri de 1 ay da evlendim şıp çocukta yaptım ikisini de istemiyorum tek amacım yalnız kalmak diyen anne demeye bin şahit gereken diğer üye

Ben çok üzüldüm kadesa ve giden diğer iki üyeye özellikle yorumlarını takip ettiğim üyeler sert yorum yazsalar da . Genelde en doğru yorumu yazan üyelerdi .

Onlar için yapacak bir şey yok.

Belli ki karar alabilecek kadar güçlü biri değil, şartları da müsait değil.
Ne denirse denilsin üzülmeye devam edecek, belli ki depresif olmaya yatkın biri.
Zaten derdi büyük, ruh hali kötü.

Faydalı olamıyorum madem derdine bir parça da ben katmayayım diyerek konudan sessizce çıkıp gidebilirler.
Ya da konu açan başta görünüyor hiç içine bile girmeyebilirler.

Ben böyle yapıyorum..

Burası Bdv dertli insanların konu açıp derdine merhem, bir teselli arayanların yeri.
Bunu unutmasak diyorum.
Iste belki bazilarina gore de cozum bosamaktir yani biz de oyle yardimci olmaya calisiyoruz..kadin bosansa hayati degisecek haberi yok (bu arada ben de bosanmis ve yeniden evlenmis biriyim) kendim icin buldugum cozumu neden baskalarina da onermeyeyimki :)) neden insanlarin cileli hayatlarinda bir umut kapisi olmayayim dimi :) bu da benim bakis acim..herkese saygi duyuyorum o ayri :)

Iste belki bazilarina gore de cozum bosamaktir yani biz de oyle yardimci olmaya calisiyoruz..kadin bosansa hayati degisecek haberi yok (bu arada ben de bosanmis ve yeniden evlenmis biriyim) kendim icin buldugum cozumu neden baskalarina da onermeyeyimki :)) neden insanlarin cileli hayatlarinda bir umut kapisi olmayayim dimi :) bu da benim bakis acim..herkese saygi duyuyorum o ayri :)

Tabi ki yaz. Hatta ne güzel.
Birinci de bulamadım mutluluğu 2. evliliğimle yüzüm güldü.
Sen de mutlu olabilirsin de ışık ol, moral ol.

Bunubir öner, iki öner aynı kişiye.

Ama boşanmaya niyeti yoktur aynı kişi aynı sorundan dert yanıyor.

Hem dinlemiyor hem konu açıp duruyor evet ben de tahammül edemem ona da haklısınız.

O zaman ben bu insana yardımcı olamam, bu insan yardım istemiyor de ve konusunu okuma,
yazma diyorum. Yazıp, can yakıcı yorumlar yapıp derdine dert katmana gerek yok.

Bir de ay sinirlerimi bozdu laftan anlamıyor diye yakınanlar oluyor sonra.

Anlamıyorsa ona yazmaktan vazgeç kardeşim:)

Tepkiyi hakeden konu sahibi vardır, yok değil. ( Tehdit eden, çirkefleşen, beddua eden modeller mesela)
Ama bazen yeni üye ilk konu, anlatımında da kötü bir şey yok.
İnanmıyorum işte fakesin kızlar koşun ahahahah diye bir dalga furyası oluşturuluyor mesela.

Sizce bu konu sahibi ne yapmış olabilir?

Ciddiyetle soruyorum.

Hatası hayretler içinde bırakacak kadar olması çok zor bir dertle karşı karşıya kalmış olması mı?

Gerçekten imkansız mı yani o derdin başına gelmesi?

Derdini bırakıp gerçekliğini ispat etme derdine düşüyor insan.

İnanmadıysan sessizce çık git, değerli vaktini, yorumunu harcama evet.

Bir çamur atıp ,azıcık ortalığı karıştırman, can sıkman şart mı?

Anlatabildim umarım.

Valla benim gördüğüm kadarıyla, tahminler genelde doğru çıkıyor. Fake çıkıyor

Tabi ki yaz. Hatta ne güzel.
Birinci de bulamadım mutluluğu 2. evliliğimle yüzüm güldü.
Sen de mutlu olabilirsin de ışık ol, moral ol.

Bunubir öner, iki öner aynı kişiye.

Ama boşanmaya niyeti yoktur aynı kişi aynı sorundan dert yanıyor.

Hem dinlemiyor hem konu açıp duruyor evet ben de tahammül edemem ona da haklısınız.

O zaman ben bu insana yardımcı olamam, bu insan yardım istemiyor de ve konusunu okuma,
yazma diyorum. Yazıp, can yakıcı yorumlar yapıp derdine dert katmana gerek yok.

Bir de ay sinirlerimi bozdu laftan anlamıyor diye yakınanlar oluyor sonra.

Anlamıyorsa ona yazmaktan vazgeç kardeşim:)
Ben galiba senin bahsettigin o grupta deilim yaa o kadar agir laf etmisligim yok kimseye .. ay ben galiba insafliyim haa neler varmis goruyomusun o_O ayip tabi bazilari abartmis haklisin o zaman :))

Dertleri vardır muhakkak olmazmı ama herkes aynı yoğunlukta yaşamıyor hayatı. Başkasına dert gelen şeyi ben umursamıyor olabilirim en basidinden,onun umursadığı kadar. Yada kendi içimde yaşamak,çözmek isteyebilirim ki zaten çok kolay dile gelen biri değilim. Annem eşimle tartışmamı bilmez ki annem benim en yakın arkadaşımdır,onunla bile oturup konuşmam bu konuları,bilirim ki çözülecek birşey,geçecek gidecek. (Genelde bu böyle,aşılamayacak şeyler yaşamadım,aldatma,hakaret vb bunuda belirtmeliyim)
Kendi adıma konuşacak olursam,kayınvalidemle görümcemle mesafeli bir ilişkim var,yüzgöz olmuyoruz ,benim onlara onların bana zararı yok,geçinip gidiyoruz ve genel anlamda sever,sayarız birbirimizi.
Eşimle sorunlarımız oluyor ayda yılda bir ama her sorunda soluğu burda alamam şahsen,ben gerçekten kötü durumdaysam, kafam karışsın istemem,sakince düşünmek isterim,fevri hareket etmem. Bu sebeple eşimle tartıştım,küstük modunda konu açmadım saniyorum zira yorumlar aynı minvalde oluyor genelde. Eşimi,kendimi ben tanıyıp biliyorum,hassas noktalarımız,bakış açımız ,duruşumuz belli. Ne yapılacağıda belli haliyle,kendi içimde halletmek tercihim bu sebeple. Çok çaresiz kaldığım durumlar olmadı bugüne dek,bu sebeple birde tabiki.
Kimsenin dört dörtlük yaşadığını sanmıyorum,sadece herşeyi (ufacık şeyleri dahi) paylaşmak yada paylaşmamak tercih diye düşünüyorum. Banada sizin tam aksinize eşim a dedi,konu açayım,kaynanam c dedi konu açayım tarzındaki üyeler tuhaf geliyor. Diyorumki bazen,hiçmi içinde halledemiyorsun,illaki paylaşman mı gerekiyor? Herşeyi ortaya sermek doğru gelmiyor bana nedense ki zaten bunu yapan üyeler,biz ne dersek diyelim bildiğini okuyor,biz sinir olduğumuzla kalıyoruz.

gerçek hayatta yaşayamadıklarını, yapamadıklarını, konuşamadıkları şeyleri sanal ortamda atıp tutarlar..onları da anlamak gerek..acınası haldeler ama haberleri yok :)

Back