Annemin Evine Gitmelimiyim Bebegimle...

eşini evine baglayacaksn demissn ya bir adam evine nasıl baglanır
hep ben sakin olacam hep ben ılımlı olacagm hep ben alltan alacagm eyvallah.
pki bu insaNI BİTİRMEZ Mİİİ..

Tabiki de hep alttan almayacaksınız. Gezme/izin konusunda da ben size hak verdim. Olması gereken çiftler evlendikten sonra duruma bir bakacak, bir ezilme ezme durumu var mı görecekler, varsa düzgünce kavga etmeden tartışacaklar, bir orta yol bulunmaya çalışılacak, sıkıntı kimdeyse terapi alabilir, sıkıntı iki yönlü olduğu düşünülüyorsa ya da orta yol bulunamıyorsa aile terapistine gidilebilir. Ha bu noktada en çok altını çizeceğim ve çiftlerin de yapması gereken ne biliyor musunuz? Korunmak.

peki şimdi ne durumndasınız düzeldi mi herşey
gittiniz zaman hiç mi özlemedi kızını sesini duymak içnde olsa aramadı mı
sizin kendi babanızın sözleri batmıs davranışları batmış
ben elin adamının yannda kaç gün sıgınacagm ki değil mi ?
Hayır aramadi çünkü ben evi terketmistim adam beni evden atmadı inada bindirip ben çıkmıştım evden bu çok sakıncalı eğer gerçekten ayrılık olacaksa ben gidiyorum la olmuyor gideceksen herşeyi göze almalisin
şimdi İyiyiz şükür
Benim kendi babamın söyledikleri battı yada bana öyle geldi sen ne yapacaksın elin adamı ile kac gün kalabilirsin ona göre git gideceksen
Sorunlar bitermi çocuklar büyüdükçe sorunlarda artıyor
Alttan almayı öğrendim evliliğin şaka olmadığını birlikte hayat geçirmeyi öğrendim

Hayır aramadi çünkü ben evi terketmistim adam beni evden atmadı inada bindirip ben çıkmıştım evden bu çok sakıncalı eğer gerçekten ayrılık olacaksa ben gidiyorum la olmuyor gideceksen herşeyi göze almalisin
şimdi İyiyiz şükür
Benim kendi babamın söyledikleri battı yada bana öyle geldi sen ne yapacaksın elin adamı ile kac gün kalabilirsin ona göre git gideceksen
Sorunlar bitermi çocuklar büyüdükçe sorunlarda artıyor
Alttan almayı öğrendim evliliğin şaka olmadığını birlikte hayat geçirmeyi öğrendim
peki eşin ne kıvamda su anda sen alttan aldıkca ondada değişmeler oldu mu ?

yapamayacağımız şeyi söylüyoruz ya sonra yapamıyoruz ışte o zaman daha çok kendi degerimizden ödün veriyoruz tatlım o cümleyi kurman yanlis olmus keske su an değilde o zaman düşünüp öyle konussaydin annen yeni bir yuva kurmuş ona da yazık ne kadar evladı olsa nda biraz rahatı kaçacak . çünkü evde yabancı bir adam var yeni baban.

zor ya gerçekten o konuşmayı yapmasaydin daha güzel yol gosterebilirdim ama sen kendini çıkmaza sokmussun ne diyebilirim ki akşam gerçekten ne yapacağını merak ediyorum .

pişman olacağın şeyleri söyleme ve yapma canım tek soyleyecegim bu. üzüldüm çünkü hiç bir yuva dağilsin istemiyorum...

peki eşin ne kıvamda su anda sen alttan aldıkca ondada değişmeler oldu mu ?
Bazen kendi kendine biseye kizsa bile sessiz kalıyorum kendisi hatasını anlıyor birimiz ateş se sinirliyse ortamı terk ediyorum dışarda dolaşıp evime geliyorum oda aynı şeyi yapıyor Artık en ufak bir kavgayı buyutmuyoruz ikimizde olgunlastik
Tavsiye ederim karşısından cır cır cırlama sen hep boylesin deme sakin ol huzurunuz yerine gelsin
Ne cekiyorsak bu dilimizden çekiyoruz

Akşam gidecek misiniz gerçekten akşama görürsünüz diyorsunuz? Blöf gibi anlaşılıyo burdan eşin de umursamayacaktır.
Hayatının geri kalanını bu adamla geçitmek istemiyosan ayrılın

Bak arkadasım konu ne olursa olsun bence en büyük hata sende evlilik çok zor ,ciddi bir müessese bu nedir ya oyunmu oynuyorsunuz siz helede ortada bir minik varken kusura bakma belki biraz sert olacak ama ben basını sonunu bilmem eski bazı konularınada baktım eşin yeri gelmiş senin için kendi ailesiyle bile görüşmemiş yani bugün anlattığın kadar da düşüncesiz değil demekki sana sahip çıkıyor ayrıca bu nedir adam bir cümle kurmuş sen 3-4 hep bir gidicem bosanıcam ben bu evliliği böyle yürütemem eee adam ne diyecekti ne bekliyordun ki adam gitme diye yalvarsın mı sana tabiki git diyecek bence bu git boşa kapı orda sözlerinede eşinin ağzını sen alıştırmışsın biraz sabır biraz hoşgörü Tatlıdil erkeĞi sessizlestirir belki çocuk ev iş sinirlerini yıpratmış olabilir ama aklını basına topla güzelim kimsenin evliliği dört dörtlük değil emin ol kimler ne sorunlar yaşıyor kim bilir akşam al karşına kocanı yaşanan herşeyi unutmak istediğini ne biliyim işte hoşlanmadığın huylarını ve hoşlandığın huylarınıda tabi destek iste evliliği yıkmak çok kolay iş kurtarabilmekte umarım sen kurtarırsın

Evet aynen benim yaşadığım sorunları yaşıyorsunuz, siz ona ders vermek ve kaybetme korkusunu yasatma k istiyorsunuz belki düzelir diye ama boşanmak istemiyorsanız sabredin çok eleştirip konuşmayın onu olduğu gibi kabul edin ne hali varsa görsün deyin çok ilgilenmeyin emin olun bagırmakla kavgayla bazı şeyler düzelseyi biz düzelirdik emin olun bir sure sonra alışıyorsunuz huyına suyuna

Siz sadece iki kişilik bir aile olsaydınız bile ;

aldatma,şiddet olmadıkça yapıcı olmalı,düzelme yoluna gitme düşüncesinde olmalıydınız.
Sizin bir de bebeğiniz var.

Iki kardeş bile anlaşamıyor. Karı koca 4/4'lük anlaşmalı diye birşey yok.Asgari müşterekte birleşmek diye bir durum da kabul edilebilir.. Saygınızı koruyun ki,sevginizi kaybetmeyin derim..
Ayrıca anneniz yeni bir hayat kurmuş kendine. Bebekle beraber orda ne siz mutlu olursunuz,ne de anneniz.

Bugününüzü aramamanız dileğiyle..

Biraz sorun sizde de gibi geldi bana. Geçmiş konularınızdan da biliyorum olayları fazla büyütüyor gibisiniz pimpirikli bi yapınız da var sanki.

Şapkanızı önünüze alın ve düşünün kavga tek taraflı olmaz. İyi yönlerinizi kötü yönlerinizi bi kağıda yazın.
Giderim boşanırım kelimeleri ağzınıza sakız olmasın sürekli böyle söylerseniz karşınızdaki de sizi bi zaman sonra sallamaz. Ve bu blöf bi yerden sonra sıkar yorar karşındakinide. Eşiniz hiç giderim boşanırım dedi mi mesela ?

Bunları düşünürken kendinizi sorgularken de eşinizle bir süre mesafeli olun onunda hareketlerini yaklaşımlarını gözlemleyin.

Ortada bir çocuk var evet kavgalı bir evde büyümemeli ama bu kavgalar engellenebiliyorsa ailesizde büyümemeli. (Dayak aldatma olmadıktan sonra çocuklu evliliklerde şans verilmeli sonuna kadar denenmeli)

Diyaloglara bakınca siz sanki dırdır edip duruyorsunuz o da k artırıp atıyor gibi geldi bana. Evden ayrılsanız eşinizin evlendiği adam sizi ister mi o da var. Onun dışında ben bir kavga nedeni göremedim yani ortada yeter lafı dışında birşey YoK sanki de anlayamadım

Bence ikinizde hatalisiniz konunun deti nedir yani siz yada esiniz ne icin tartisiyorsunux sanki bunlar bile kafanizda net degil sadece bagirisma var gibi geli bana annenize guvenip evi terketmeyin cunku ikinizde sadece ben dedigi icin sorun yasiyorsunuz

Ben olsam hayatta gitmem tartışma sırasında kapıyı falan gosterirse de hee oldu canım kusura bakma önce gel benle evlen sonra çocuk yap sonra da kapıyı göster yok öyle yağma ömür boyu kurtuluş yok benden o yüzden benden kurtulmana care yoksa zevk almaya bak ömrünü kolaylaştırır çünkü ömür boyu seninleyim bunu beynine kazı benle iyi geçin zira hayat senin için çok zor olur

Diyaloglara bakınca siz sanki dırdır edip duruyorsunuz o da k artırıp atıyor gibi geldi bana. Evden ayrılsanız eşinizin evlendiği adam sizi ister mi o da var. Onun dışında ben bir kavga nedeni göremedim yani ortada yeter lafı dışında birşey YoK sanki de anlayamadım
bence de kendi baban bile olsa insan basit sebeplerden dolayi bosanmissa rahat edemez bırak ki üvey babayı ben eşimle tartışır ederim falan ama gider mutfakta bir güzel kendi karnimi da doyururum cocuklarimi da gerile gerile de yatarım yatagimda ancak üvey babanın olduğu evde olmaz işte

Eve geldm mesaim bitince anneme birşey yansitmadm smdi AVM geldk oglumla esimede tek kelime etmedm yazmadm bakalm eve gelnce bizi goremeynce neler düşünecek sonra otuurp bir güzel konusacam çok düşündüm anmemn evnde yapamam evli olmasa yapardmm dusunmezdm ama başka bir adam kendi ailen annen baban batior kimi zaman degl ki elin adamı ..
Sinirlerm çok yipranms durumda yaşadıklarımdan dolayı..

Eşi sürekli hakaret ederek küfürlü konuşuyor. Çocuğun yanında tartışıyorlar. Konu Sahibi ni sevdiğini söylemiyor, değer verdiğini göstermiyor. Arkadaşları ile gezmek hesap vermemek istiyor. _MAJESTE_ _MAJESTE_ ın annesi 650 tl ye çocuğa bakıyor. Annesi sanki sadece bakıcı gibi muamele ediyor. . Gibi gibi..

Back
Yukarı