• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

Burada mutlu olan arkadaşlar hep kişisel cevap vermiş
Evet mutluyum demiş evet herkes mutludur herkesin evliliği mükemmeldir dememiş.
Nedense mutsuz olanlarda "o kahkaha atanlar aslında mutlu değil biliyomusunn" minvalinde yazmış
Tıpkı kocası aldatan kadının "her erkek aldatır"yalanına sığınması gibi

Konuya gelirsek mutluyum belki inanmıyacaksınız ama hemde 17 yıldır mutluyum ;)

Mutluluk bulaşıcı birşey galiba mutlu olmayı bilmek gerekir buda ailenle yetişmenle alakalı bence ben ailemle ikende mutluydum şimdide öyleyim 2 senedir eşimle bir günümüz kavga ile geçmedi her günümüz neşeyle elhamdülillah ben ondan pahalı kıyafetler alamayacagı mobilyalar istemedim tutamayacagı sözü de o bana vermedi hayata şekilci bakan bireylerin evliliklerinde mutsuz olduklarını düşünüyorum. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz bi eş evlilik. Olması gereken evlilik yan komşunuz ,bizim evliliğimiz. Olmaması gereken mutsuz evlilik mutlu evliliğe şaşırmıcaksın mutsuza şaşırcaksın ama dünya ne hale geldi..

Bdv ye mutluluk yazmak bana tuhaf geldi ama ben de yazayım dedim.
Hamd olsun ben,biz de mutluyuz.
6 senelik evliyiz.
Sevgililik dönemi fragmandı,şimdi filmi aynı şekilde yaşıyoruz.
Eşim beni bile isteye hiç üzmedi.Ben üzdüm zaman zaman.
Ama iyi huylu bir adam,sevgi saygı da olduktan sonra mutluluk kendiliğinden oluşuyor.
Başka birisi ile bu kadar mutlu,uyumlu olamazdım tahminimce.
Özel hayatımızda da sorun yok,kahkahalar atmasam da (evde 2 çocuk var)
:KK45:

Bdv ye mutluluk yazmak bana tuhaf geldi ama ben de yazayım dedim.
Hamd olsun ben,biz de mutluyuz.
6 senelik evliyiz.
Sevgililik dönemi fragmandı,şimdi filmi aynı şekilde yaşıyoruz.
Eşim beni bile isteye hiç üzmedi.Ben üzdüm zaman zaman.
Ama iyi huylu bir adam,sevgi saygı da olduktan sonra mutluluk kendiliğinden oluşuyor.
Başka birisi ile bu kadar mutlu,uyumlu olamazdım tahminimce.
Özel hayatımızda da sorun yok,kahkahalar atmasam da (evde 2 çocuk var)
:KK45:
İnsan mutluyum demeye korkar oldu bu zamanda . sadece burası için değil komşu arkadaş çevresinde de öyle bnm için olağan bi durumu anlattığımda garipsiyorlar diyorum aslında olması gerekn bu ama biz hep kötüye odaklıyız. Bizde 3 senedir sizin gibi nice güzel senelerimiz olur inşallah

İnsan mutluyum demeye korkar oldu bu zamanda . sadece burası için değil komşu arkadaş çevresinde de öyle bnm için olağan bi durumu anlattığımda garipsiyorlar diyorum aslında olması gerekn bu ama biz hep kötüye odaklıyız. Bizde 3 senedir sizin gibi nice güzel senelerimiz olur inşallah
Ah evet,normal görünen şeyler anormal oldu.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.
Tek bir kişi bile evliliğinde mutsuz olmasa keşke...

Mutluluklar:KK54:

Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)

2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.

Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..

Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..

Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..

Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.

Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
mutluysan mutlu edersin bu kadar basit aman o bana prenses gibi davransın ben kafama göre takılayım diye birşey yok malasef :KK14::KK14:

Burada mutlu olan arkadaşlar hep kişisel cevap vermiş
Evet mutluyum demiş evet herkes mutludur herkesin evliliği mükemmeldir dememiş.
Nedense mutsuz olanlarda "o kahkaha atanlar aslında mutlu değil biliyomusunn" minvalinde yazmış
Tıpkı kocası aldatan kadının "her erkek aldatır"yalanına sığınması gibi

Konuya gelirsek mutluyum belki inanmıyacaksınız ama hemde 17 yıldır mutluyum :KK66:

Biri de mutlu olan kadinin burada isi yok, burada demek ki herkes mutsuz demis :27: niye yahu burasi kadinlar kulubu, umutsuz kadinlar kulubu de biz mi yanlis geldik? Yani lazer epilasyon icin foruma uye olan kadini mutsuz ilan etmis arkada :27:

Neyse, name imin dedigi gibi buraya mutluyum yazanlar genellemiyor “herkes mutsuz” yazanlar gibi.. mutlu olan insanlari okumaya bile tahammulumuz yok arkadas vay be..

Biri de mutlu olan kadinin burada isi yok, burada demek ki herkes mutsuz demis :KK53: niye yahu burasi kadinlar kulubu, umutsuz kadinlar kulubu de biz mi yanlis geldik? Yani lazer epilasyon icin foruma uye olan kadini mutsuz ilan etmis arkada :KK53:

Neyse, name imin dedigi gibi buraya mutluyum yazanlar genellemiyor “herkes mutsuz” yazanlar gibi.. mutlu olan insanlari okumaya bile tahammulumuz yok arkadas vay be..
Mutluluğu bile kıskanır olduk yav

Cok ilginc ya mutluyum, kocam aldatmiyor falan diyenlere potansiyel yalanci gozuyle bakiyoruz kronik mutsuzluk var ulke kadinlarinda.

En fecisi de başkalarının mutsuzluğundan bile mutluluk çıkaracak kıvama gelmek. Gerci hep böyledir. Azicik isyan etsek daha kötülerini görüp mutlu olmamız istenir. Sonra demek insan bu kivama geliyor. Aslında evlilerin hepsi mutsuz tüm erkekler aldatır bla bla bla...

En fecisi de başkalarının mutsuzluğundan bile mutluluk çıkaracak kıvama gelmek. Gerci hep böyledir. Azicik isyan etsek daha kötülerini görüp mutlu olmamız istenir. Sonra demek insan bu kivama geliyor. Aslında evlilerin hepsi mutsuz tüm erkekler aldatır bla bla bla...

Hah aynen, cok sukur o da benim gibi anlayisi insanlari mutlu ediyor ya da cok sukur onun kadar da kotu durumda degilim demek.. sosyolojik acidan kaynak dolu bir yer negzel :)

Bir an acaba siz mi benim yan komşumnusunuz diye aklıma geldi. Çünkü çok şükür tamda anlattığın gibiyiz eşimle ( masallah ) rabbim herkese böyle evlilikler nasip etsin. Zira ağız dolusu kahkahalar atılmadan yaşanan evlilikler pek uzun sürmez.

O sesler bizdende çok çıkar
Allah'a şükür genel olarak mutluyuz ama hiç tartışmıyor sorun yaşamıyor değiliz bağıra çağıra kavga etmeyiz dolayısıyla kimse duymaz.
Herkes mutluluğunuda sevgisinide farklı gösterir.

Back