Annemin Evine Gitmelimiyim Bebegimle...

Ortada siddetli gecimsizlik var. Evet, bu bir bosanma nedeni olabilir. Ama sonrasini da dusunun, siz her seyden once bir annesiniz. Gemileri yakip gitmek kolay, ya sonrasi?

tek sorun kim haklı davası.bu bitmez cunku herkes haklı olmayı ister.gidişatı siz degiştirebilirsiniz.mesela suclayıcı cümleler kullanıp karsılıgında evet haklısın diyen birini beklemeyin.birini pasif mutsuz beceriksiz aksi yapmak istersen onun hatalarını yüzüne acıkca vurman yeter.bi hatası varsa bile senin hatan şöyle şöyle şeklinde yaklaşırsanız o insandan bi süre sonra asla anlayış incelik beklemeyin.yapılacak en kötü şey eleştirmek.öncelikle çocugunuzu mutlu bi ortamda yetiştirmek istiyorsanız dilinizi yumuşatmalısınız.eşinize hiç hata bulmadım diye kızmayın cunku bişeylere cözüm arayan sizsiniz bu yuzden siz kendinizi uslubunuzu daha ılımlı yapmaya calışın.birde ilişkiyi besleyen ben eşimi mutlu edebiliyorum duygusudur.kendi deyimiyle agzıyla kuş tutmaya calıştıgında yaranabildi mi o an için.Ufak bişeyde yapsa mutlu oldugunuzu belli edip onuda mutlu ettiniz mi.cok ufak bişeyde olabilir bu.hissettirdiginiz duygu kadar sever insan insanı.ne hissettirdiğinize dikkat edin.kimin haklı oldugunun hiçbir önemi yok ve böyle devam ederse asla sen haklıymışsın sözünü beklemeyin boşuna yıpratmayın nasıl daha mutlu olabilirimi düşünmeli insan ve annesiniz cocugunuz için egosal taktikleri davaları bırakın.neye dikkatini odaklarsan o hep büyür

erkek adam dediğin kendi basar gider evden gitmeyin gidecek olan varsa sensin demelisin baktınız şiddet egilimi var arayın polisi.İkinizde yapıcı değilsiniz anlasılan oyuzden aslında oturup etraflıca guzel guzel konussaymıssınızya. iyi olurmuş.

Diger konularini da dusununce ve yazma tarzindan gercekten hicbir seyden memnun olmayan esinin dusuncelerine deger vermeyen hep dedigi olsun isteyen ve surekli bagiran biri gibi duruyorsun. Evliligi surdurmek isteyen kadin bunun bir yolunu bulur, gerek fedakarlik yaparak gerektigi yerde tatli dille gerekirse yok sayarak falan. Hem karnim doysun hem corbam dursun olmuyor. Evlilik bu. Tabi ki surdurmesi zor, yillarca mutlu olanlar kolay mi yapiyor bu isi. Bir kere erkekle kadinim farkli oldugunu kabul etmek gerek. Cocugunuz kucuk, calisiyorsunuz, gunumuzun kadinlarinin problemi, stres tukenmislik. Siz uyumlu olursaniz bu esinize de yansir. Evi terketcek bi sey yok.

Birbirinize çemkirip yakınmak yerine tatlı dille canımlı cicimli konussanız tepkide öyle al ver devam eder sudan sebeplerle yuva yıkılmaz

Uyumsuz olduğunuzu düşünüyorum.
Eşiniz gezmeyi tozmayı seven bi tip siz ona takılsanız baksanız bu adam nerede gezmeyi nerede oturmayı ne yiyip içmeyi seviyo
Aynı evde ayrı dünyalarda yaşıyosunuz sürekli kavga çıkartıp birde ona sinirleniyosunuz

Biraz değişmeyi deneyin o ayrı siz ayrı bireysiniz biraz ılımlı uyumlu olsanız oda size uyacaktır diye düşünüyorum

Eve geldm mesaim bitince anneme birşey yansitmadm smdi AVM geldk oglumla esimede tek kelime etmedm yazmadm bakalm eve gelnce bizi goremeynce neler düşünecek sonra otuurp bir güzel konusacam çok düşündüm anmemn evnde yapamam evli olmasa yapardmm dusunmezdm ama başka bir adam kendi ailen annen baban batior kimi zaman degl ki elin adamı ..
Sinirlerm çok yipranms durumda yaşadıklarımdan dolayı..

Esinizin iyi yönlerini düsünün. Kafanizda siralayin. Bebekle biraz stres artiyor. Ev isini , isi bebek bakimini falan düsünmeden biraz güzel anlar yaratin. Esiniz elestrilmeyi sevmiyorsa biraz dikkat edin. Dolayli yoldan gösterin ona. Öfke kontrolu saglamaya calisin. Bagrinca tartisinca degisen bir sey olmuyor jersey kötüye gidiyor diye düsünün. Biraz sessiz kalin belki anlar . Bazi erkekler gec olgunlasir.

bana en son mesajı
akşam bana en güzel cevabını ver verde ben de görüyüm oldu
yani git gitte benmde görüym gittini oldu
şimdi bu durumda ben gitmessem her daim blöf yaptımı düşnece
ne yaparsam yapym gidemez mantıgından hareket edecek
gitsem bir türlü bir yandan bebegim var.
enisi sessiz kalmak bu lafı yutmak mı olr dersiniz =(

Sureklı aynı seyı söyleyip duruyorsun "blöf yapıyorum sanıyor gidemem sanıyor" zaten blöf yapıyorsun ne yapıyorsun baska?
2 gün gıdıp sonra ayagınla gerı döndüğünde kıymete mi binecegını sanıyorsun, daha beter olacak. Amacın boşanmak degıl bu çok açık göz korkutmak için 2-3 gün annene gıtmek istiyorsun sadece. Eve geri dönecegını kendinde biliyorsun neyin derdindesin?

İkide bir gıdecegım boşanacagım dedıgınde paçana yapışmasını mı beklıyorsun her seferinde? Çok beklersin. En fazla 1 kere 2 kere yapardı yapsaydı 3. sefer kapıyı gösterirdi yine. Kim olsa öyle yapar.
Boşanamıcaksan otur sessızce birbirinizi görmezden gelin.

tek sorun kim haklı davası.bu bitmez cunku herkes haklı olmayı ister.gidişatı siz degiştirebilirsiniz.mesela suclayıcı cümleler kullanıp karsılıgında evet haklısın diyen birini beklemeyin.birini pasif mutsuz beceriksiz aksi yapmak istersen onun hatalarını yüzüne acıkca vurman yeter.bi hatası varsa bile senin hatan şöyle şöyle şeklinde yaklaşırsanız o insandan bi süre sonra asla anlayış incelik beklemeyin.yapılacak en kötü şey eleştirmek.öncelikle çocugunuzu mutlu bi ortamda yetiştirmek istiyorsanız dilinizi yumuşatmalısınız.eşinize hiç hata bulmadım diye kızmayın cunku bişeylere cözüm arayan sizsiniz bu yuzden siz kendinizi uslubunuzu daha ılımlı yapmaya calışın.birde ilişkiyi besleyen ben eşimi mutlu edebiliyorum duygusudur.kendi deyimiyle agzıyla kuş tutmaya calıştıgında yaranabildi mi o an için.Ufak bişeyde yapsa mutlu oldugunuzu belli edip onuda mutlu ettiniz mi.cok ufak bişeyde olabilir bu.hissettirdiginiz duygu kadar sever insan insanı.ne hissettirdiğinize dikkat edin.kimin haklı oldugunun hiçbir önemi yok ve böyle devam ederse asla sen haklıymışsın sözünü beklemeyin boşuna yıpratmayın nasıl daha mutlu olabilirimi düşünmeli insan ve annesiniz cocugunuz için egosal taktikleri davaları bırakın.neye dikkatini odaklarsan o hep büyür
+1500 yılın yorumu tebrikler

Bence al karşına konuş blöf yaptım evet seni seviyorum ve kaybetmek istemiyorum aklımca çözümü blöf yapmakta buldum tek derdim ilişkimz evliliğimiz de ve eleştirmeyi hayatından çıkar bizkadınlar ençok bi konuda hata yapıyoruz eleştirerek düzelteceğimizi sanıyoruz ama yanılıyoruz
Oluruna bırak ve eleştiriyi hayatından çıkar değil kocanı komşuyu bile eleştirme hayatın nasıl değişecek inanamayacaksın
Testedildi onaylandı

Evet aynen benim yaşadığım sorunları yaşıyorsunuz, siz ona ders vermek ve kaybetme korkusunu yasatma k istiyorsunuz belki düzelir diye ama boşanmak istemiyorsanız sabredin çok eleştirip konuşmayın onu olduğu gibi kabul edin ne hali varsa görsün deyin çok ilgilenmeyin emin olun bagırmakla kavgayla bazı şeyler düzelseyi biz düzelirdik emin olun bir sure sonra alışıyorsunuz huyına suyuna
Ne halin varsa gör şeklindeki yaklaşımınız dikkatimi çekti cevap vermek istedim bu da yanlış evliliklerde bana göre
Senin için ne yapabilirim yaklaşımı daha doğru sanki

Sürekli gitmekte tehdit etmezseniz,oda size sürekli gidersen dönüşü yok demez.yahu yapamayacağınız şeyi neden söylüyorsunuz?adam tabi ki sizi kaybetmekten korkmaz

Birsey dycem bazi erkekler byle haksiz oldgnu belli edikmesinden hoslanmiyor sen byle tartismada susmayi sadece tamam tamam demeyi denedimmi bide evlilignzn tam oturdugunu dusunmuyrm yeniysenz beraber bsyler paylasin yani evlilik cocuk yapip calsmak stabim yasaynca sarmiyor her an mtsizluk olyr

Dün iş çıkışı eve geldm oğlumu alip avm gttim
Eşimle hiç konsmadk hiç birşey söylemedim.
Eve gelms bizi bulamayınca annemde almış soluğu.
Tabi annem herşeyden haber sz sonra beni aradı ses tonu çok ofkelidi nerdesniz dierek
AVM deiz dedm
Tamam sizi almaya geliyor dedi.
Geldi aldi eve geldk tek kelime etmedi çok sınırlıydı
Bende etmedm oglumla ilgilendm
Öylece uyuduk hala hiç konuşmadik
Buraya konu açma saydmm o sinir ve ofkemle çok yalns kararlar verip pişman olabilirdm
Burada bazı yorumlar sayesinde sakinledm m ve ılımlı düşündüm iyiki böyle yapmsm diğer türlü her açıdan çok zor olacaktı
Benimle konuşmaya ne Zaman baslicak k bilmiyorum ama iyi bir konuşma yapacağım TSK ederim yorumlarınz için yol gösterdigniz için.

Tabi annem herşeyden haber sz sonra beni aradı ses tonu çok ofkelidi nerdesniz dierek
AVM deiz dedm
Buraya konu açma saydmm o sinir ve ofkemle çok yalns kararlar verip pişman olabilirdm
Burada bazı yorumlar sayesinde sakinledm m ve ılımlı düşündüm iyiki böyle yapmsm diğer türlü her açıdan çok zor olacaktı
Benimle konuşmaya ne Zaman baslicak k bilmiyorum ama iyi bir konuşma yapacağım TSK ederim yorumlarınz için yol gösterdigniz için.
iyi olmus aynen devam et

AVM deiz dedm

iyi olmuş.gelip almasına ve sinirlenmesine bile sevindim açıkçası. ama dediğiniz gibi sakin sakin sakin

Back
Yukarı