• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

ne burada ne de baska bi yerde ,hayati lay lay lom , kahve ve kk dan ibaret , es kv elti akraba problemi yasamayan , herseyi mukemmel bi kimse olduguna inanmiyorum. oyle kestir at yorumlari da ciddiye almamk en dogrusu ;)
misal ben ; gunum kotu bile gecmis kimseye yansitmama taraftariyim , yazdigim bol smiley li msjlar benim mukemmel bi hayatim oldugunu gostermez.
ama baskalarinin derdine tuz basmak ayri mevzu , hayatin her alaninda oldugu gibi burada da var oule secmece tipler (malesef )

Benim burada en çok kafama takılan kişiler 18-20 li yaşlarda olup, erkek arkadaşım terketti, ne yapayım seviyorum, aşığım işte, kötüyüm depresyondayım diyenler.. Millet yapma etme diye uyarıyor takmıyor cevap verme tenezzzülünde bulunmuyor, sadece ah canım aşk nedir bilirim, vah tüh, şöyle yap onu geri kazanırsın, böyle et düzelirsin diyenlere cevap veriyor.. Belki haklı sonuçta nasıl geri kazanacağını öğrenmek için fikir soruyor ama konunun derininde adamın aldattığıda söz konusu, hatta dün vardı kıza resimlerin elimde diyor hemde aldatıyor kızı.. Burada yaşça büyük insanlar anaç davranıyor ama ne yazıkki o adamdan kazığı yemedikçe akıllanamıyorlar..
Evlilik konusuna gelince, kimseninki çoook mükemmel değil.. Sadece dertlerimizle barışıyoruz :KK48:

ben zaten tavsiyelerinizi elestirmiyorum, bazen asiri bulsam da.
konu acmayanin derdi yoktur mukemmel evliligi vardir yalanina inanmiyorum sadece.
ve konu acmayanlarin bir gun yazdiklari bir yorum karsisinda eski konusunun bulunup onune cikarilacagindan dolayi acmadigini kisacasi rahat rahat yorum yazmak icin acmadigini dusunuyorum.
derdi olmadigi icin degil.
bazen benim konular cok gereksiz mesela sonra okuyunca anliyorum ama desarj olmak icin acmisim. gercekten farkli bakislarla kendime gelmisim bazilarinda.
ayrica dayak yiyip affeden (bazi gercekten hallerine uzulduklerim haric) aldatilmaktan midesi genisleyenlere ben de sert yorum yapiyorum.
kufur hakaret benim icin de sinirdir. ama kimsenin benim sinirlarimla yasamasini brkleyemem ki.

Insanin dogasinda vardir bir derdi olmasi, hepimizin dertleri vardir fakat hepsi her zaman ayni büyüklükte degil ki. Baze insanlar cidden hayata sanssiz basliyor mesela cahil, siddet olan bir ailenin icinde doguyorlar. Bazeleri ise sürekli yalnis kararlar alirlar. Birinin derdi cocugunu parasizliktan yedirememek olur, digerinin bir kiyafetin üzerine iyi durmamasidir, yada mutfakta basirsizliktir.

Ve herkes her derdi icin konu acmak zorundada degildir samimi olmak icin. Eger kendi derdim olursa daha cok esim ve ailem ile paylasmak isterim. Bdv'deye konu acmak aklima bile gelmez. Ben özel hayatimi yada sorunlarimi ulu ortada paylasmak istemiyorum.

Ve evet hic kimse benim sinirlarima göre yasamak zorunda degildir fakat madem tavsiye isteniliyor, bende elbette kendi sinirlarima göre yaparim tavsiyeleri.

Dert eksikliğinden değil de herkesin kendine göre sebepleri olabilir.Kiminin aklına gelmez, kimi burayı önemsemez, kimi sonra önüme çıkar diye korkar, kimi gizemli takılır vs vs.. Mesela ben dikkat ettim de üyelik tarihim baya olmasına rağmen ücretsiz izne ayrılıp yurtdışına gelip çevremin önemli ölçüde azalmasından sonra aktif kullanmaya başladım. Şimdilik konu açacak bir durumum yok şükür ama ilerde açmak istesem de bir tanıdık çıkmasından endişe duyarım şahsen. Burası artık oldukça popüler ve tanıdık birileriyle karşılaşma olasılığı o kadar da düşük değil malesef. Keşke öyle olsaydı...

Benim burada en çok kafama takılan kişiler 18-20 li yaşlarda olup, erkek arkadaşım terketti, ne yapayım seviyorum, aşığım işte, kötüyüm depresyondayım diyenler.. Millet yapma etme diye uyarıyor takmıyor cevap verme tenezzzülünde bulunmuyor, sadece ah canım aşk nedir bilirim, vah tüh, şöyle yap onu geri kazanırsın, böyle et düzelirsin diyenlere cevap veriyor.. Belki haklı sonuçta nasıl geri kazanacağını öğrenmek için fikir soruyor ama konunun derininde adamın aldattığıda söz konusu, hatta dün vardı kıza resimlerin elimde diyor hemde aldatıyor kızı.. Burada yaşça büyük insanlar anaç davranıyor ama ne yazıkki o adamdan kazığı yemedikçe akıllanamıyorlar..
Evlilik konusuna gelince, kimseninki çoook mükemmel değil.. Sadece dertlerimizle barışıyoruz :KK48:

İnsan kendi yemediği kazıktan akıllanmıyor maalesef:))) Kazık yemek bünyeye faydalı bence, insanı akıllandırıyor :)

Bakın ne güzel diyoruz onlar da konu açmasın o zaman.
Ben de diyorum ki bu konu sahibinden bu kadar bıkmış, patlayacak noktaya gelmiş insan okumasın onun konularını.

Ama yok ille orada bir can yakıcı imzası bulunacak..

Çözüm konu açmasın diyene sen de okuma sen de yazma denir yani.

Bu hoş olmayan davranış gerçekliğini silmiyor, değiştirmiyor..

Kural öyle olmuyor iste. Madem konu acilmis yorum ve daha cok cevap hakki doguyor. Konu acilmazsa böyle bir durum yok. Üstelik bdv yorumlar biliniyor. Cogu konu acanlar bir süredir zaten bdv'yi takip eden insanlar. Yani asagi yukari biliyorlar gelebilcek olan yorumlari. Ki o yorumlar cogu zaman konu ilerlediginde sivri olmaya basliyor, artik konu sahibi tavsiyelere kulak tikadiginda.

Belli kendi dertlerini yoksayıyorlardır. Belki cesaret edemediklerini tavsiye ediyolardır.

Tercih meselesi diyelim...
Herkes özelini paylaşmak fikir almak istemez..
Fakat burda gözlendiğim bir şey var herkes derdi olana yükleniyor ...Anlamaya çalışıp motive edenden çok yargılayan tipler çoğunlukta ee bu nedenle dert yanmaktan çok akıl verelim modundalar.
Yoksa herkesin derdi çokk ne yazıkki...

valla benim öyle bir derdim var ki, çözümü yok. ama burada kendiminki gibi dertlere denk gelmedim. daha çözülebilir şeyler sanki buradaki konular. şiddet görüyorsa boşansın, aldatılıyorsa boşansın, eşinden saygı görmüyorsa boşansın, bunları önermek benim hiç derdim yok demek değildir bence. ama yine de fazla iddialı yorum yapan çok üye var.

bir de burada belli bir çevre edinen veya havalı yorumlarının büyüsünü derdiyle söndürmek istemeyen üyeler olabilir. :confused: derdini anlatmak istemeyen de olabilir. benim gibi...

sorunsuz hayat mı olur. sorunu olmayan ınsan sayılıdır heralde. bdv ıle ılgılı konular acmak ıstemiyordur bu kadar net yanı :=)
kendını mukemmel gösteren tipler var ya hanı? işte onlar reelde aslında en çok sorunları olanlar bu şekilde düşünüyorum. burada öyle gözükmek ıstemıyorlar sadece.
mesela ben; çok sorun yaşadım ama bdv ye konu acmak ıstemedım neden mı? birilerinden akıl alsam ne olacak kı ?
arkadaslarıma anlatıp zaten rahatlıyorum.
hem çevremde çok fazla kkyı okuyan ınsan var, actıgım konudan veya sıkıntıdan benı tanıyan çıkabilir. bazen eşim bile kkyı okuyor. bir şey arastırıyor mesela google de ılk sırada kk cıkıyor..o yuzden bdv pek tercıh ettıgım bir bölüm degıl .

yaptıgım yorumlarda da gercekçiyimdir
kendı yapmacagım şeyi başkasına '' yap, et'' demem
ya da yaptıgım şeyi '' yapma'' demem.

burada her türlü karakter mevcut
o yuzden takmayalım kafamıza bu tarz şeylerı
bırakalım burada kim kendını nasıl hissedıyorsa öyle takılsın
en azından burada mutlu olsun :KK53:

sorunsuz hayat mı olur. sorunu olmayan ınsan sayılıdır heralde. bdv ıle ılgılı konular acmak ıstemiyordur bu kadar net yanı :=)
kendını mukemmel gösteren tipler var ya hanı? işte onlar reelde aslında en çok sorunları olanlar bu şekilde düşünüyorum. burada öyle gözükmek ıstemıyorlar sadece.
mesela ben; çok sorun yaşadım ama bdv ye konu acmak ıstemedım neden mı? birilerinden akıl alsam ne olacak kı ?
arkadaslarıma anlatıp zaten rahatlıyorum.
hem çevremde çok fazla kkyı okuyan ınsan var, actıgım konudan veya sıkıntıdan benı tanıyan çıkabilir. bazen eşim bile kkyı okuyor. bir şey arastırıyor mesela google de ılk sırada kk cıkıyor..o yuzden bdv pek tercıh ettıgım bir bölüm degıl .

yaptıgım yorumlarda da gercekçiyimdir
kendı yapmacagım şeyi başkasına '' yap, et'' demem
ya da yaptıgım şeyi '' yapma'' demem.

burada her türlü karakter mevcut
o yuzden takmayalım kafamıza bu tarz şeylerı
bırakalım burada kim kendını nasıl hissedıyorsa öyle takılsın
en azından burada mutlu olsun :KK53:

Düşündüm de çok haklısın.
Ama ben kendim nasıl hissediyorum bunun yanında nasıl hissettiriyorum buna da dikkat ediyorum..

Yorumlarda biraz daha duygusal yaklaşım o yüzden arıyorum sanırım.

Herkes de tanınma durumu var deyince tirstim hani.. Ben yazıyorum da yazıyorum anacim bir sey çıkmaz inşallah :D

Düşündüm de çok haklısın.
Ama ben kendim nasıl hissediyorum bunun yanında nasıl hissettiriyorum buna da dikkat ediyorum..

Yorumlarda biraz daha duygusal yaklaşım o yüzden arıyorum sanırım.

Herkes de tanınma durumu var deyince tirstim hani.. Ben yazıyorum da yazıyorum anacim bir sey çıkmaz inşallah :KK70:
hani sonradan pişman olacagına
şimdiden önemlını al derler ya
o hesap :=)
konu açarken dikkatlı olmak lazım.
bendeki düşünce bu yönde. ama herkeste aynı sekılde olmayabılır. mesela facesınde kkyı begenen kişiler vardır
ben onu da yapmadım
hani akraba, arkadaslardan bilen olmasın dıye.
tercih meselesı işte :=)

İlk kez beddua duydum sindiriyorum suan :KK51: nefise diye bi üye, eltisine çirkin diye hakaret etmişti bizde üslubunu beğenmemiştik, banlandı, meğer kin gütmüş bize :KK53:
Ya o beddua ederim tehdidinden bende nasibimi almıştım. Konu mu açmış tekrar beddua mı etmiş :)

Vhalla kv kp derdim hic olmadigi iccin ...halden anlamiyorum galiba....o yuzden de hep diyorum bosanmali kisiler diye...

hayir aklim almiyor bir evlilige ebeveynlerin burnunu sokmasi
daha da beteri ise ciftlerden biri buna izinn vermesi.....

madem evlilik yurutecek olgunlukta degilsin evlenme ya....

boyle is mi olur?!!!

Ya o beddua ederim tehdidinden bende nasibimi almıştım. Konu mu açmış tekrar beddua mı etmiş :)
Aynen tatlım, yememiş içmemiş banı kalkar kalkmaz asude ve benim icin konu açmış, Hakkı'nı helal etmemiş bize ve beddua etmiş :KK53: neyseki panzehirim hazır, bugün baya bir dua aldım :KK70: töbe ya ne insanlar var, özeleştiriyi geçtim, hakaret eden kendisi ama oklar kendine çevrilince veryansın ediyor

Aynen tatlım, yememiş içmemiş banı kalkar kalkmaz asude ve benim icin konu açmış, Hakkı'nı helal etmemiş bize ve beddua etmiş :KK53: neyseki panzehirim hazır, bugün baya bir dua aldım :KK70: töbe ya ne insanlar var, özeleştiriyi geçtim, hakaret eden kendisi ama oklar kendine çevrilince veryansın ediyor
O çok fenaydı ya öyle böyle değil :) tarumar edecekti hepimizi :) gökten kemik yağardı derler diyecektim o gün ama ban yemeyim dedim.

Back