• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten onların hiç mi derdi olmuyor?

Dört dörtlük hayat yok bence.ben kendimden örnek veriyim ben cokk mutlu bir hayat gecirdim el bebek gül bebek büyüdüm evlendim kv beni istemedi sehirler uzak diye.ama kötü lafıda olmadı düğünmze karsmadı biz eşimle yaptık herseyi eşim gercekten bin şükür mükemmel bi eş oldu maasallah deyim o yüzden kv de canımı aman aman sıkamadı eşim izin vermedi ee buyur harika bi hayat..sonra bi baktım babam annem aldatmıs.babam hayatımın merkezine afedrsin tükürdü mahvetti tüm mutlulukları mı harika giden hayatımı beni öz babam,kimse değil koca kv elti görümce kendi babam burnumdan getirdi.yok yani dört dörtlük hayat

Valla ben de dert paylaşan insanlardanım, burda çok tepki alacak konular da açtım ama kimse kalbimi kırmadı. Sonuçta bunu bilerek açtım dimi, bir de konuyu nasıl anlattığın önemli. Herkes benim fikrimi destekleyecek diye birşey yok.
Yani konu içerisinde tepki gösterilecek konuyu nasıl anlatıyorsun, cevaplara nasıl tepki veriyorsun bunu da sorgulamalı..
Açtıkları konulara çok tepkisel yaklaşım alan insanlar bence önce kendisini sorgulasın..

işte hep böyle olmuyor arkadaşım.
bdv.de bir kere konu açtım, derdimi anlaşılır anlattım, yazan arkadaşlar da sağolsun, çok yardımcı oldular. herşey gayet güzel fikir alışverişi yapılıyor. yani gidişat güzel.
konunun sonlarına doğru biri geldi. konuya henüz hakim bile değil, pat küt yorumlar yaptı, sanırsın ki külhanbeyi, mahalle delikanlısı. kadrolu musun yahu bana da yorum yapma, kin kusma. güzel güzel soruyorum, güzel güzel akıllar alıyorum. konumu tartışma ortamına çevirdi gitti. banlandı da zaten.
ee ne bu şimdi.
benim de napıyorsun dostum dediğim konular var ama durup dururken de agresifleşmek tuhaf oluyor.

bakayııımmm kaç mesajım var......21.306 bununla 21.307 olacak.
evet benim de dert konum yok.Allah'a binlerce şükür çözemeyeceğim bir derdim olmadı.ayrıca benim derdim olsa,ben bu derdimi kendim çözemezsem başkalarına nasıl çözüm sunabilirim ki.bu arada bazı yorumlar gördüm,derdi olmayanın bdv'de ne işi olur diye.emin olun ben eşimle en küçük şekilde tartışsam bdv'ye giremiyorum.o konular beni daha çok geriyor.ben rahatken,kafam sakinken okuyorum bdv'yi.
haa bu arada kursa gidin denenler garipsenmiş.evden çıkmak,değişik ortama girmek,farklı insanlarla tanışmak herkese iyi gelir.kafanız dağılır,sorunları kafanızda büyütüp durmazsınız.bu sene ben kursa başladım,sınavlarımız var ve epeyce ders çalışmam gerekiyor.bu nedenle kk'ya bile daha az girer oldum.

benden tavsiye Halk Eğitimin bedava kurslarını kaçırmayın.gidin görüşün,mutlaka ilgi alanınıza girecek bir şey bulursunuz.

Sen bittin arkadaşım:KK14: :KK70:

Şaka bir yana ben kalıbımı basarım gibi iddialı konuşmuyorum.

Özünde gerçekten çok dört dörtlüğe yakın hayatı olanlar vardır.
Ne mutlu Allah hepimize nasip etsin.

Ama bazılarının da aslında başkalarının mutsuzluklarından böyle beslendiklerine emin oldum bugün..
Ben iddalıyım bu konuda yıllardır kk da çözdüm artık. Mutlu olan insanlar ben mutluyum la la la diye yorumlar yapma, mutlu imajı verme gereksinimi duymaz. Özellikle üzgün olan insanların konularına valla bacım ben çok mutluyum sen derdine yan vari yorum hiç iyi niyetli olamaz. Kimse kusura bakmasın.

bu konuya çok yakışacağını düşündüm.

10984634_899813223415371_3690258357316587559_n.jpg

bakayııımmm kaç mesajım var......21.306 bununla 21.307 olacak.
evet benim de dert konum yok.Allah'a binlerce şükür çözemeyeceğim bir derdim olmadı.ayrıca benim derdim olsa,ben bu derdimi kendim çözemezsem başkalarına nasıl çözüm sunabilirim ki.bu arada bazı yorumlar gördüm,derdi olmayanın bdv'de ne işi olur diye.emin olun ben eşimle en küçük şekilde tartışsam bdv'ye giremiyorum.o konular beni daha çok geriyor.ben rahatken,kafam sakinken okuyorum bdv'yi.
haa bu arada kursa gidin denenler garipsenmiş.evden çıkmak,değişik ortama girmek,farklı insanlarla tanışmak herkese iyi gelir.kafanız dağılır,sorunları kafanızda büyütüp durmazsınız.bu sene ben kursa başladım,sınavlarımız var ve epeyce ders çalışmam gerekiyor.bu nedenle kk'ya bile daha az girer oldum.

benden tavsiye Halk Eğitimin bedava kurslarını kaçırmayın.gidin görüşün,mutlaka ilgi alanınıza girecek bir şey bulursunuz.
Ya ben halk eğitimin kurs zamanlarını hep kaçırıyorum sayfasını takip etmeme rağmen facete :( ne ara oluyor kayıtlar biliyor musunuz??

Benim icin 9 bin kusur mesaj sadece BDV de yazilmadi. Diyet , geyik topikleri de var. Diyet topiklerinden sikayetciyim. :KK48:

Derdim yok mu var elbette. Ornegin; Turkiye ozlemi cekiyorum. Acayim konuyu, tartisma bile cikar. Hadi don diyenlerden, sakin donme diyenlere kadar... Basima bela mi alayim.:KK70:

Ayrica konuda, arkadaslara hobi olarak onerilenler de ti ye alinmis. Madem oyle , o fikirlerimizle dalga gecen beyninizi yeni hobiler uretmek icin kullanin. :KK66:

Ben mesela lohusa depresyonu mudur ne nanedir sanırım ona bile girdim
Ama gelip buraya yazmaıdm depresyona sokmaya çalışanlara karşı bi cinnet geçirdim, oh rahatladım
Bebek bahane altın günü şahane diyen tipler çok memleketimizde
Aman sırf bu yüzden bile çalışmanın gözünü seveyim derim
BDV de konu açıp açmamak tercih.. Ama sizi huzursuz eden kişi ya da kişilere de çemkirin açık açık söyleyin, bu devirde sessiz olana efendi demiyorlar kullanıyorlar artık..

Back