• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

Ilk yillar boyle olmak normal.. muhim olan uzun vaadede saygi sevgiyi hak etmek.. maalesef hayat hep sex cilve demek degil evlilikte.. heleki cocuklardan sonra :)

Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)

2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.

Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..

Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..

Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..

Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.

Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
imrendim valla bilmiom ki biz öyle değiliz ama

Aynen katılıyorum şans gulmedimi evlilikte gulmüyo huyunu suyunu değiştiremiyosun adamin konuşma dediğinle konuşuyo içme diyosun evde heryer sigara dumani bebek varmiş yokmuş umrunda değil boşansan bi turlu boşanmasan bi turlu anasini satiym
Evde sigara mi ? Yazık günah o bebeğe yahu. Benim eşim de içerdi evde bi kez uyardım balkonda içiyor bide hazirlanicagi zaman banyoda. Şimdi banyoyu 9 şubatta doğum günü var kızımın bırakıcam.diyor inşallah bırakır. Çok kötü gerçekten kokusu falan hele icmeyene buram buram.koku

Evde sigara mi ? Yazık günah o bebeğe yahu. Benim eşim de içerdi evde bi kez uyardım balkonda içiyor bide hazirlanicagi zaman banyoda. Şimdi banyoyu 9 şubatta doğum günü var kızımın bırakıcam.diyor inşallah bırakır. Çok kötü gerçekten kokusu falan hele icmeyene buram buram.koku
Evet birde uşur beyefendi cami pencereyi açmaktan ev ısınmiyor vallahi nerden çattım bu adama diyorum bende sinir sistemim artık yıprandi vallahi bide 6 aylik bebek bunalima girdim elim kolum bağladim bu huylar değişmedikçe ben bu adama katlanmam bir ömurhic duyarli biri değil sorumluluk duygusu gelişmemiş ben sinir sahibi olcam hic bi cekilir huyu yok yaaa

Evet birde uşur beyefendi cami pencereyi açmaktan ev ısınmiyor vallahi nerden çattım bu adama diyorum bende sinir sistemim artık yıprandi vallahi bide 6 aylik bebek bunalima girdim elim kolum bağladim bu huylar değişmedikçe ben bu adama katlanmam bir ömurhic duyarli biri değil sorumluluk duygusu gelişmemiş ben sinir sahibi olcam hic bi cekilir huyu yok yaaa
Valla bence siz uzaklastirin bebeğinizi o sigara içtiği zaman başka odalara gidin sevmeye kalktığında ellerin sigara kokuyo üstün sigara kokuyo şu pamuk gibi şeye kıyma artık falan filan deyin böyle alttan alttan biraz da vicdanına dokunun varsa tabi. Bilirsiniz belki ama sigara icenden çok içmeyen kısının ciğerleri yipraniyor üzmek istemem ama. Ya mutfakta içsin kapıyı kapatıp cami açıp ya hırkasını verip balkona yollayın ben burdan üzüldüm valla sizi de üzmek istemem ama

Zikkimin pekini icsinler.. o yavrunun cigerleri o kdr hassaski

Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)

2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.

Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..

Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..

Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..

Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.

Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
Gidip de yürüyen odunları seçmezseniz evlilik için gayet de oluyor.

Hadi ben de itiraf edeyim.....o kahkahali yatak odalarından biri de benim evimde.Esimle severek,seviserek evlendim.14 yıldır birlikteyiz ve farkettim ki bizim zihinlerimız değil bedenlerimiz çok iyi anlaşıyor. Hep çok mu mutluyum? Hayır....Ama hep neseliyim ve bu eşimle ilgili bir meziyet değil,sadece benimle ilgili bir kişilik özelliği

Ben kahkaha atinca sus komsular duymasin bu ne bicim gulus diyor. Bende kiskandim valla...

Evde huzur varsa her şey yolunda gider
Eşimle geçtiğimiz günlerde kötü bir olay yaşadık bana sesini yükseltti neyse ki problemimiz çözüldü
Onun dışında sürekli güleriz eğleniriz
Neden olmasın ki mutlu evlilik?
Mutluluk insanın içinde
Biri gelip mutlu edicek diye beklendiğinde o mutluluk hiiiiç gelmez

Var en yakinim abim o kadar mutlulular ki Rabbim bozmasin abim bana der illaki ufak tefek tartismalarimiz oluyor diye ama mutluyuz diye 3 yildir evliler ailede bu konuda cok onemli hic biseylerine karismiyoruz ayni sekil yengemin aileside oyle

Ben pek inanmıyorum evlilikte mutluluğa..
Dikkat ederseniz kim evlenirse eski neşesini kaybediyor.Hatta sevgililik dönemi uzadığında bile mutsuzluk başlar
Kahkaha atanları da çok mutlu sanmayın

aslında evlilik çok güzel ve öyle olmaması içim bir sebep yok ama insanoğlu ruh hastası gibi her zaman rahat batar, elindekinin değerini bilmez. Sonra gelsin kavgalar, boşanmalar, gözyaşları.

maşaallah allahtan hem bu dunyada hem de ahirette iyilik isteyerek dua etmek lazım neden vermesin ki onun hazineleri geniş lutfu sonsuz

bazı insanlar gülmeyi mutlu olmayı sever yani sorun yaşakrken bile dışarıya pozitif görünür yaradılışı öyledir.
sex konusunda bilemicem çocuktan önce biz de öyleydik. şimdi ikimiz de birbirimize bazen gıcık oluyoruz bazen çok mutlu oluyoruz değişiyor.

Back