Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..
- Konu Sahibi inFlamess
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
imrendim valla bilmiom ki biz öyle değiliz amaEski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)
2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.
Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..
Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..
Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..
Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.
Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
Evde sigara mi ? Yazık günah o bebeğe yahu. Benim eşim de içerdi evde bi kez uyardım balkonda içiyor bide hazirlanicagi zaman banyoda. Şimdi banyoyu 9 şubatta doğum günü var kızımın bırakıcam.diyor inşallah bırakır. Çok kötü gerçekten kokusu falan hele icmeyene buram buram.kokuAynen katılıyorum şans gulmedimi evlilikte gulmüyo huyunu suyunu değiştiremiyosun adamin konuşma dediğinle konuşuyo içme diyosun evde heryer sigara dumani bebek varmiş yokmuş umrunda değil boşansan bi turlu boşanmasan bi turlu anasini satiym
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
O da guzelmis ☺Konu 12 Şubatta açılmış yalnız
Evde sigara mi ? Yazık günah o bebeğe yahu. Benim eşim de içerdi evde bi kez uyardım balkonda içiyor bide hazirlanicagi zaman banyoda. Şimdi banyoyu 9 şubatta doğum günü var kızımın bırakıcam.diyor inşallah bırakır. Çok kötü gerçekten kokusu falan hele icmeyene buram buram.koku
Evet birde uşur beyefendi cami pencereyi açmaktan ev ısınmiyor vallahi nerden çattım bu adama diyorum bende sinir sistemim artık yıprandi vallahi bide 6 aylik bebek bunalima girdim elim kolum bağladim bu huylar değişmedikçe ben bu adama katlanmam bir ömurhic duyarli biri değil sorumluluk duygusu gelişmemiş ben sinir sahibi olcam hic bi cekilir huyu yok yaaaEvde sigara mi ? Yazık günah o bebeğe yahu. Benim eşim de içerdi evde bi kez uyardım balkonda içiyor bide hazirlanicagi zaman banyoda. Şimdi banyoyu 9 şubatta doğum günü var kızımın bırakıcam.diyor inşallah bırakır. Çok kötü gerçekten kokusu falan hele icmeyene buram buram.koku
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
Valla bence siz uzaklastirin bebeğinizi o sigara içtiği zaman başka odalara gidin sevmeye kalktığında ellerin sigara kokuyo üstün sigara kokuyo şu pamuk gibi şeye kıyma artık falan filan deyin böyle alttan alttan biraz da vicdanına dokunun varsa tabi. Bilirsiniz belki ama sigara icenden çok içmeyen kısının ciğerleri yipraniyor üzmek istemem ama. Ya mutfakta içsin kapıyı kapatıp cami açıp ya hırkasını verip balkona yollayın ben burdan üzüldüm valla sizi de üzmek istemem amaEvet birde uşur beyefendi cami pencereyi açmaktan ev ısınmiyor vallahi nerden çattım bu adama diyorum bende sinir sistemim artık yıprandi vallahi bide 6 aylik bebek bunalima girdim elim kolum bağladim bu huylar değişmedikçe ben bu adama katlanmam bir ömurhic duyarli biri değil sorumluluk duygusu gelişmemiş ben sinir sahibi olcam hic bi cekilir huyu yok yaaa
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Zikkimin pekini icsinler.. o yavrunun cigerleri o kdr hassaskiEvet birde uşur beyefendi cami pencereyi açmaktan ev ısınmiyor vallahi nerden çattım bu adama diyorum bende sinir sistemim artık yıprandi vallahi bide 6 aylik bebek bunalima girdim elim kolum bağladim bu huylar değişmedikçe ben bu adama katlanmam bir ömurhic duyarli biri değil sorumluluk duygusu gelişmemiş ben sinir sahibi olcam hic bi cekilir huyu yok yaaa
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- 16 Mart 2017
- 433
- 293
- 23
Gidip de yürüyen odunları seçmezseniz evlilik için gayet de oluyor.Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)
2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.
Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..
Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..
Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..
Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.
Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Hadi ben de itiraf edeyim.....o kahkahali yatak odalarından biri de benim evimde.Esimle severek,seviserek evlendim.14 yıldır birlikteyiz ve farkettim ki bizim zihinlerimız değil bedenlerimiz çok iyi anlaşıyor. Hep çok mu mutluyum? Hayır....Ama hep neseliyim ve bu eşimle ilgili bir meziyet değil,sadece benimle ilgili bir kişilik özelliği
- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)
Evde huzur varsa her şey yolunda gider
Eşimle geçtiğimiz günlerde kötü bir olay yaşadık bana sesini yükseltti neyse ki problemimiz çözüldü
Onun dışında sürekli güleriz eğleniriz
Neden olmasın ki mutlu evlilik?
Mutluluk insanın içinde
Biri gelip mutlu edicek diye beklendiğinde o mutluluk hiiiiç gelmez
maşaallah allahtan hem bu dunyada hem de ahirette iyilik isteyerek dua etmek lazım neden vermesin ki onun hazineleri geniş lutfu sonsuzEski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)
- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40