- 9 Aralık 2014
- 719
- 352
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
şuan şoktayım. Kadesaya bunu yapan kişinin üyeliği hala aktif.2 yıl önceden husumeti varmış zaten kadesaya. 2 yıl saklamış videoyu kadın. Ürperdim valla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan şoktayım. Kadesaya bunu yapan kişinin üyeliği hala aktif.2 yıl önceden husumeti varmış zaten kadesaya. 2 yıl saklamış videoyu kadın. Ürperdim valla.
Bu siteye üye olmak için evli olmak mı gerek onu anlamadım. Aslında biraz da üstüme alındım. 2 3 günden beri kullanıyorum bu siteyi gayet samimi konular okudum samimice de cevap verdim bi kacına. 5 parmagin bile 5i bir degilken sen istiyorsun ki herkes kv kp lafı yesin görümceden eltiden ceksin. Herseyden önce Allah iyi insanlarla karsılastırsın fakat ileriyi önceden görüp, kalbinden önce mantıgıyla hareket eden insanlar var dunyada, iyiki varlar. Kadın yazmış cok seviyorum ama kv doldurdu caktı tokati. Ne diyelim kocandır döver mi diyelim. Yok eltisi demis ki sen beni kiskandin doguramiyorsun. ( Bak haspama bak) Ne diyelim cahilligine ver mi diyelim? Ben anlamadım bu işi
Hatırladım tatlım hatta asude deyince aklıma geldi, baktım meğer Banada kin gütmüş hakaret etmedik bişey yapmadık, beddua edeceğini söylemişti zaten, sözünde durmuş. Allah etrafındakilere sabır versinGeçtiğimiz gecelerde bir üye bizi tehdit etmişti bildin mi? Size beddua edicem şimdi diye, hatta birine etmişte tarumar olmuş.
Ne acı ki istediği yorumları alamayınca çirkinleşti.
Aynen öyle. Ben de çok şaşırdım. Siyaset topiğinde banlar kalktı ama bu özel hayatı ihlal oluyor. Yönetim Çocuklarının adını falan paylaştığı için kadesanın dikkatsiz davrandığını düşünüp işlem yapmadı.şuan şoktayım. Kadesaya bunu yapan kişinin üyeliği hala aktif.
Umarım dava açar Kadesa.Aynen öyle. Ben de çok şaşırdım. Siyaset topiğinde banlar kalktı ama bu özel hayatı ihlal oluyor. Yönetim Çocuklarının adını falan paylaştığı için kadesanın dikkatsiz davrandığını düşünüp işlem yapmadı.
Sanırım mahkemede hesaplaşacaklar çünkü ağır hakaretler vardı konuda
Çocuk istemeyen bir bayan hamile kalmış aldırmayacağını söylediği halde saldırmışlardı kadına. Senin gibiler anne olmasın keşke annen de seni doğurmasaydı şımarıksın vs diye.Gıcık olduğum üye tipleri: konuyla alakasız bi şekilde laf arasında kendini övenler, kışkırtmak için laf sokanlar, insanların ailesine ve kişiliğine laf uzatanlar, kendi çocuğu olmadığı halde veya evli bile olmadığı halde başkalarının anneliğini veya nasıl bi eş olduğunu/ evdeki kadınlığını tartışma cüretini kendinde görenler, konudan uzaklaşıp saçma detaylarda eğlenenler, konusuna yorum yaptığı üyenin eski konularını üşenmeden tek tek okuyup "hıı bak sen zaten şöyle sorunlusun, sen sorunlusun yani senden bişey olmaz cnm" tarzı yorum yapanlar, birisi 3 gündür uyuyamadım diye konu açsa bile kadını konunun sonunda deli olduğuna inandırıp bir psikologmuş gibi tedavi olması gerektiğini söyleyenler..
Çocuk istemeyen bir bayan hamile kalmış aldırmayacağını söylediği halde saldırmışlardı kadına. Senin gibiler anne olmasın keşke annen de seni doğurmasaydı şımarıksın vs diye.
Çocuk istemeyen bir bayan hamile kalmış aldırmayacağını söylediği halde saldırmışlardı kadına. Senin gibiler anne olmasın keşke annen de seni doğurmasaydı şımarıksın vs diye.
hiç sanmıyorum.. burası her hangi bir yer değil bdv.. zaten buraya konu açan insanlar dertle açıyor bi de insanların üzerine gitmesinin ne manası var.. konuyu açtığına pişman olan üyeler var yani.. olmuyor mu benimde ya sabır diye okuduğum konular oluyor elbette ama okuduğumla kalıyorum hiç yazmıyorum..Belki empatiden yoksun değildir,empati ne demek aynı koşullarda o kişinin yerine kendini koymak değil mi, belki o kişi empati yaptığında kendi vereceği tepkiyi yazıyordur, olamaz mı
Evet hanımlar.
Az evvel tekrar oldu da o sebeple merak ettim düşüncelerinizi.
Bazı üyeler var dikkatimi çeken..
Yorumlar genelde aynı..
Belli üyelere evliliğinin tutulacak tarafı yok, kocandan hayır gelmez.
Boşanmaya cesaretin yok sıkıldık dertlerinden modunda yazıyorlar..
Hani merak ediyorum, öyle bir yazıyorlar ki dört dörtlük kocayı
( ki ben varlıklarına inanmıyorum kendilerinin :) ) alıp oturmuşlar sanırsın. Hiç eşinin ailesinden de çekmemiş.
Ufacık tartışma yaşayıp bile içine dert edinmemiş.
Mis gibi evlilik yapmış, bacak bacak üstüne atıp yazıyor yorumları diye hayal ediyorum.
Sonra merak ediyorum bu üyelerin gerçekten mi hiç dertleri olmuyor?
İnsanız yahu diyorum. Yani gerçekten nasıl?
Hadi kocan tadından yenmez be yavrum kv derdi de mi çekmiyorsun?
Ya da bugün çok güzel her şey başlarda da dalgalanmalarınız olmadı mı?
Görümcen, eltin de mi yok?
Senin ailenden biri de mi evliliğini olumsuz etkilemiyor?
Yoksa sen mi çok rahatsın, pek takmaz mısın bir şeyleri?
Ya da dertler derya ama burada mı paylaşmamaya yeminlisin?
Bir giriyorum profiline.
Yalan yok merak ediyorum bir dert arıyorum en basitinden.
Bdvde tek bir konusu yok..
Mesajlar 10 bine dayanmış hatta kimi aşmış..
Cidden var mı dört dörtlük koca, dört dörtlük evlilik?
Ne bileyim bana tuhaf geliyor.
Hayat bu kadar kolay olmamalı..
Benim için hiç kolay olmadı da.
2 yıl önceden husumeti varmış zaten kadesaya. 2 yıl saklamış videoyu kadın. Ürperdim valla.
Yok yok aldırmamış 13 haftalık hamile şu an, 'Patronu Dolduran Kız' diye konu açmış oradan gördüm ben de.Evet herkes anne olmayı istemek zorunda mı?
Haa anne olmayı istemez. Korunmaz da hamile kalıp kalıp aldırır o başka mesele.
Ama düşünmez, çocukları sevmiyorum diyor diye bile saldırıyorlar.
İşte ben bu tipleri anlamıyorum.
Evet benim hic bir konum yok ve bende bircok zaman bosan diyorum. Hatta benimde evliligim gayet iyi gidiyor ve kv görümce derdi cekmiyorum. Eh ne oldu simdi? Sirf kocam beni her gün dövmüyor yada küfür etmiyor diye yorum yazamaz yada tavsiye veremezmiyim?
Bdv'de artik evlilik anlayisi cok yalnistir. Evlilik cekilen birseydir. Yani mutlaka bir koca/kv'de derdi olmali. Saygisiz erkeklere hafif tabir ile "sinirli bir tip" denilen anlayis vardir bd'vde . Adam bagirip cagirip, küfür ettiginde hatta tokat attiginda "Adam streslidir, yorgundur, is yerinde birsey olmustur, suyuna git" diyen bir anlastir. Hatta adam geceleri eve gelmediginde "koca eve baglanmalidir, güzel yemek yap, seksi gecelik giy, rengi kirmizi olsun" gibi tavsiye verilen anlayistir.
Ve evet ben buna karsi geliyorum! Evlilik insana huzur ve mutluluk vermeli. Bireyligini, sayginligini koruyabilmen lazim evlilikte. Bdv'de artik bu tür evlilikler anormal geliyor galiba. yalan söylüyormusuz. Ya hayir niye yalan söyleyelim? Birine bosan dedigimde ben ne kazaniyorum? O gece ben yine esime sarilarak uyuyabilirim fakat kim bilir o gece konu sahibin evladi babasinin küfür attigini, tokat attigini görüp, annesininde bunu yuttugunu görüp uykusuz kaliyordur belki.
Ben daima kadin ve cocuk haklarini savuurum. Ben eger birine bosan diyorsam, o ortamda kendimde ayni sey yapacagimdandir. Bircok üye o konularda kendi kocalarinin yaptiklari sacmaliklarini anlatiyor bide, normallestirmek icin. Hayir arkadasim nor mal DEGIL!!
yorumlarına katılmamak elde değilEvet benim hic bir konum yok ve bende bircok zaman bosan diyorum. Hatta benimde evliligim gayet iyi gidiyor ve kv görümce derdi cekmiyorum. Eh ne oldu simdi? Sirf kocam beni her gün dövmüyor yada küfür etmiyor diye yorum yazamaz yada tavsiye veremezmiyim?
Bdv'de artik evlilik anlayisi cok yalnistir. Evlilik cekilen birseydir. Yani mutlaka bir koca/kv'de derdi olmali. Saygisiz erkeklere hafif tabir ile "sinirli bir tip" denilen anlayis vardir bd'vde . Adam bagirip cagirip, küfür ettiginde hatta tokat attiginda "Adam streslidir, yorgundur, is yerinde birsey olmustur, suyuna git" diyen bir anlastir. Hatta adam geceleri eve gelmediginde "koca eve baglanmalidir, güzel yemek yap, seksi gecelik giy, rengi kirmizi olsun" gibi tavsiye verilen anlayistir.
Ve evet ben buna karsi geliyorum! Evlilik insana huzur ve mutluluk vermeli. Bireyligini, sayginligini koruyabilmen lazim evlilikte. Bdv'de artik bu tür evlilikler anormal geliyor galiba. yalan söylüyormusuz. Ya hayir niye yalan söyleyelim? Birine bosan dedigimde ben ne kazaniyorum? O gece ben yine esime sarilarak uyuyabilirim fakat kim bilir o gece konu sahibin evladi babasinin küfür attigini, tokat attigini görüp, annesininde bunu yuttugunu görüp uykusuz kaliyordur belki.
Ben daima kadin ve cocuk haklarini savuurum. Ben eger birine bosan diyorsam, o ortamda kendimde ayni sey yapacagimdandir. Bircok üye o konularda kendi kocalarinin yaptiklari sacmaliklarini anlatiyor bide, normallestirmek icin. Hayir arkadasim nor mal DEGIL!!