• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

Bende yeni evliyim çok şükür buyuk sorunlarimiz olmaz ama komsumun duyacağı kadar büyük kahkahalar atmiyorum malum işte insanların duyunca şekilde ses çikarmiyorum tamam mutlu evlilik olabilir ama ne bileyim bizim mi içimiz geçmiş acaba o kadar kahkaha Aticak ne buluyorlar

birkaç sayfa yorumları okudum.. maşallah aynı benim evliliğim diye yorumları gördüm..:işsiz:

madem bu kadar kahkahalı evlilikleri olan üyelerimiz var .. kocam isteksiz.. kv derdi.. görümce derdi... kp derdi.. kocam p..o izlemiş diyenin derdi... bunlar hangi üyelere ait ki.. hergün bdv bu konularla kaynarken maşallah herkes pek bi mutlu ne diyelim allah artırsın :KK14::işsiz:

O kadar doğru soylemissiniz ki bence mükemmel bi hayatı olan hiç bi kadının burda bi işi yok herkes hayatından bi parça arıyor gerek yok yani insanları kandırmaya

O kadar göreceli ki bu mutluluk. Kimi siddet gorur ona detlenir, kimi sevgililer gününde alinan hediyeyi beğenmez dertlenir. Ya da bazisi yuksek sese tahammul edemez bazisi da sinirliydi, olsundu der gecer. Boyle uc kisiliklerin evliligiyle kıyaslamak mantıksız.

Suna katiliyorum ama cok mutlu, dopdolu bi sosyal hayati olan hiçbir kadin burada vakit oldurmez. Sıkı takipcilerin hayatında bosluklar oldugunu düşünüyorum.

evlilik şans işi bir kadını güldüren de ağlatanda erkekte Allah herkezin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın.

birkaç sayfa yorumları okudum.. maşallah aynı benim evliliğim diye yorumları gördüm..:işsiz:

madem bu kadar kahkahalı evlilikleri olan üyelerimiz var .. kocam isteksiz.. kv derdi.. görümce derdi... kp derdi.. kocam p..o izlemiş diyenin derdi... bunlar hangi üyelere ait ki.. hergün bdv bu konularla kaynarken maşallah herkes pek bi mutlu ne diyelim allah artırsın :KK14::işsiz:

Çok komik dimi :)
Bir tanesini okudum dün ben de aynen öyle bir evlilik yaşıyorum şuan demiş.
Oysa burda çok ciddi ayrılık lafının bile döndüğü bir kavga yaşadığı konusu vardı kendisinin çok net hatırlıyorum.

Konu Sahibi bir kere bile kavga sesi gelmiyor ne hoş sizin de böyle mi demiş o da evet böyle demiş o büyük kavgayı hesaba katmadan.

Ya millet mutlu olmasını biliyor ya da başka bir şey adını koyamadim.

Kimseyi de tatlı rüyasından uyandırmak istemedim :)

Hepsi dört dörtlük evliliğin içinde bu bdvdeki tüm dert konuları da bana ait :)

"mükemmel hayatı olan kadınların burada işi yok" nedir abi ya :27: acayip bir milletiz herkes mutsuz olsa "oh yarabbi şükür" diyecek ne kadar çok adam var :)

konu sahibi illa ki vardır çok mutlu insanlar hatta eminim çoğunluktadırlar.. ama hayattan ne istediğin önemli.. her ufak şeyi kafana takıp büyütmek, içinden çıkılmaz sorunlar haline getiriyor bir çok meseleyi.. ufak tefek şeyleri takma kafana, sen de kahkaha at.. bugünü tekrar yaşamayacaksın çok sallama her şeyi..

"mükemmel hayatı olan kadınların burada işi yok" nedir abi ya :KK53: acayip bir milletiz herkes mutsuz olsa "oh yarabbi şükür" diyecek ne kadar çok adam var :)

konu sahibi illa ki vardır çok mutlu insanlar hatta eminim çoğunluktadırlar.. ama hayattan ne istediğin önemli.. her ufak şeyi kafana takıp büyütmek, içinden çıkılmaz sorunlar haline getiriyor bir çok meseleyi.. ufak tefek şeyleri takma kafana, sen de kahkaha at.. bugünü tekrar yaşamayacaksın çok sallama her şeyi..

Ona ben de takıldım. Ben de mutlu bir insanım ve bunu burada da dile getiriyorum o zaman burada ne işim var diye sorguladım kendimi. Sonra da bir noktada katıldım ama office. Ben de kimseyi tanımadığım bir şehirde yaşıyorum. Bildiğin ev kedisinden hallice bir hayatım var, çoğu zaman eşimden başka insan görmüyorum.
Haliyle kitap oku, yemek yap, tv izle nereye kadar internete giriyorum. E girince de arkadaşsız kalışımdan buradaki dedikodulara takılıyorum bir anlamda gün yapıyorum sanki:D
Ama tabii yalnız da olsam mutluyum buraya takılsam da Evliliğimde de mutluyum burada inanamayan kadınlar olsa da...
Ben sadece burada bazı mutsuz kadınların mutlu kadın olmasına inanamasına üzülüyorum. O kadar normalleşmiş ki mutsuz evlilik mutsuz ilişki ve mutsuz eden erkekler mutlu bir kadın olabileceğini düşünmek dahi istemiyor. Ne kadar kötü bir şey halbuki bu.
Dilerim bir gün inanmayan kadınlardan biri de mutluluğu gerçekten tadar. Ben mutlu olan insanı görmeyi de duymayı da seviyorum sevinirim yine.

Belki sizin gibi eşinizde sorguluyordu evliiliğini.
Belki sizin cilveli olmayışınızı sebep buluyordu.
Belki kendisini yetersiz hissediyordu.
Bizde mutlu olsak bu şekilde olurduk diyordu.
Herkesin yaşantısı aynı olamaz ,herkesin mutluluk tarifi aynı değil ki.
Yazdıklarınızdan yatak odasına bağlıyor gibisiniz mutluluğu .
Normalde atarım kahkahamı(yatak odası harici)Eşimle çocuklarımla mutluyum.
Neden evli insanlar başka evlilikle kendi evliliklerini kıyaslarlar anlamıyorum.
Sosyal medyada da görüyorum ,yakından tanıdığım ,esasında sorunlu evliliği olup ta mutluluk pozları,sözleri paylaşanları.
Kime ,neyi ispat etme derdi bu,kötü evlilik yapmaktan utanmak mı,imrenmek mi,bu şekilde kendini teselli etmek mi?
Mutlu olmak herkesin hakkı.Dilerim hakettiğiniz mutluluğu bulursunuz.

• Beğen
Reactions: H M

belli bi kaç kişi var. o tip konuları hep o insanlar açıyo. bu konuyada gelip çok mutluyum yazmamış hiçbiri.

O kadar doğru soylemissiniz ki bence mükemmel bi hayatı olan hiç bi kadının burda bi işi yok herkes hayatından bi parça arıyor gerek yok yani insanları kandırmaya
mükemmel bi hayatı olan hiç bi kadının burda bi işi yok ne demek. onlara kk yasağımı var, yada mutluluktan nete girmeye vaktimi yok.

Olabilir neden olmasın ;) ilk yıllar bu mümkün biz 12 yılı devirdik acı birçok sey yaşandı 12 yılın sonunda kafaya takmamayı ögrendim keske bunu ilk yıllar becerebilseydim

Senin annen benim annem derken ilk bir yıl gecti gitti ;)

Yazamamıştım konu ilk açıldığında ama mutlu olanın KKda işi ne filan görünce yazmak istedim. Sessiz konuşamam, gülmemi de heyecanımı da gizleyemem. Eşimle şakalaşmayı, oyun oynamayı çok severiz. Her akşam kahkahalarımı tutmaya çalışır ama başaramam. Sonra da komşulara rezil oluyoruz yapma derim eşime. Her komşudan ses geldi konusunda da inşallah benim komşum değildir konuyu açan diye dikkatlice okurum, kendimle kıyaslarım, bana uymayınca mutlu olurum bu sefer de ben değilim diye :KK48:

Belki şanslı azınlıktanız, belki ruh ikiziyiz, bilmiyorum... Ama elhamdulillah iki yılı doldurduk, henüz çok vakit geçmese de (Rabbim nazarlardan korusun) günlerimiz huzurla, mutlulukla geçiyor. Hiç olmuyor mu aramızda ufak tefek problem, oluyordur mutlaka. Fakat hep derler ya, o sinirliyse ben, ben üzgünsem o alttan alır. Bir şekilde orta yol buluruz. Sonra bi bakmışız yine şakalaşıyoruz, beni tepesinde çeviriyor, ben yine kahkaha atıyorum :deli:

Tabi şunu da unutmamak lazım, herkesin imtihanı başka. Ben çok şükür eşimden yana güldüm ama bizim de başka başka üzüntülerimiz oldu... Rabbim herkese eşiyle nasip ve daim etsin mutluluğu, huzuru. İnşallah siz de bundan sonra çok çok çok mutlu olursunuz konu sahibi. :KK200:

Sadece bosananlar degil evli olanlarda mutlu evliliklere imreniyor. Benim icinde oyle neden boyle olamadik diyorum ,sonra olucaga ve olucege care bulunmazmis ,bazi seyler ne yaparsan yap yasaniyor malesef. Fani dunya ve bir sekilde sinaniyoruz. Belki baska yerden guler sansimiz kim bilir.

Şanslı güruhtaki yerimi alıyorum sessizce ne yalan söyliyim allah herkese nasip etsin..:KK15:

Sadece bosananlar degil evli olanlarda mutlu evliliklere imreniyor. Benim icinde oyle neden boyle olamadik diyorum ,sonra olucaga ve olucege care bulunmazmis ,bazi seyler ne yaparsan yap yasaniyor malesef. Fani dunya ve bir sekilde sinaniyoruz. Belki baska yerden guler sansimiz kim bilir.
Aynen katılıyorum şans gulmedimi evlilikte gulmüyo huyunu suyunu değiştiremiyosun adamin konuşma dediğinle konuşuyo içme diyosun evde heryer sigara dumani bebek varmiş yokmuş umrunda değil boşansan bi turlu boşanmasan bi turlu anasini satiym

Kim olduklarını yazmamışsınız komsum demissiniz ne alaka yani özel bilmemne. Ayrıca isteyen herkesin olsun dilerim. Mutlu evliliğin sırrı da gülmekten eglenebilmekten geçiyor

Back