- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
O çok fenaydı ya öyle böyle değil :) tarumar edecekti hepimizi :) gökten kemik yağardı derler diyecektim o gün ama ban yemeyim dedim.
bende konular açtım bdv ye mesela, ben şu üyeleri anlamıorum.
-dertlerini yazanlara fake zannedenler
-"sen xx değilmiydin?diğer dediklerimizi dinlemedin neden yine dert konusu açıyon" cular
-açtığın konuya çocuk çocuk şeyler yazıp konu sahibinin tepkisini admine şikayet edenler
-biz neler gördük bu da dert mi diyenler.(konu sahibi dertlenmese neden konu açsın zaten)
-konuyu başka tarafından anlamakta ısrar edenler.
-konu sahibinin derdi için yorum yapılırken araya siyaseti sokuşturanlar.
1-bu kişiler yüzünden sürekli laf sokma derdinde olanlar kendilerini mükemmel lanse ediyorlar.
2-bu kişiler derdi olan kişiyi yorumlarıyla derdini depresyonunu arttırıyorlar.
3-bilgisayar başında insanların ne hale geldiğine şaşırıp kalıyorsunuz.
Konunun tamamını okumadım ama bu yoruma katılıyorum. Hayatımızdaki sorunları nasıl algıladığımıza göre değişir hayat. Eskiden mutlu olmanın insanlara bahşedilenlerle ilgili olduğunu sanırdım, fakat aslında mutlu olmanın seçilebilir olduğunu öğrendim.Ben bu durumun olaylara bakış açısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kimsenin hayatı sorunsuz geçmiyor ama bazı insanlar (ben de dahil) olumsuz durumların içinde bile olumluyu görmeye çalışıyor. Ben mesela geçen eylülde 105.5 kg idim, şu an ideal kilomdayım. Ama o zaman bile aynaya bakıp 'Bu vücut benim ve bu halini de seviyorum. Sadece kızıma örnek bir anne olabilmek için sağlıklı olmalıyım. ' diyerek kilo vermiştim. Hiç depresyon süreci yaşamadım o kiloda bile.
Bu sadece bir örnek. Normal hayatımda da insanlar bana pek anlam veremez. Hep mutluymuşum ben öyle derler. Halbuki hep mutlu değilim, hep mutlu olmayı 'seçiyorum'.
Burda sormak istenen bu standarda nasıl ulaştığımın formulu mü tam anlamadım ben ??Evet hanımlar.
Az evvel tekrar oldu da o sebeple merak ettim düşüncelerinizi.
Bazı üyeler var dikkatimi çeken..
Yorumlar genelde aynı..
Belli üyelere evliliğinin tutulacak tarafı yok, kocandan hayır gelmez.
Boşanmaya cesaretin yok sıkıldık dertlerinden modunda yazıyorlar..
Hani merak ediyorum, öyle bir yazıyorlar ki dört dörtlük kocayı
( ki ben varlıklarına inanmıyorum kendilerinin :) ) alıp oturmuşlar sanırsın. Hiç eşinin ailesinden de çekmemiş.
Ufacık tartışma yaşayıp bile içine dert edinmemiş.
Mis gibi evlilik yapmış, bacak bacak üstüne atıp yazıyor yorumları diye hayal ediyorum.
Sonra merak ediyorum bu üyelerin gerçekten mi hiç dertleri olmuyor?
İnsanız yahu diyorum. Yani gerçekten nasıl?
Hadi kocan tadından yenmez be yavrum kv derdi de mi çekmiyorsun?
Ya da bugün çok güzel her şey başlarda da dalgalanmalarınız olmadı mı?
Görümcen, eltin de mi yok?
Senin ailenden biri de mi evliliğini olumsuz etkilemiyor?
Yoksa sen mi çok rahatsın, pek takmaz mısın bir şeyleri?
Ya da dertler derya ama burada mı paylaşmamaya yeminlisin?
Bir giriyorum profiline.
Yalan yok merak ediyorum bir dert arıyorum en basitinden.
Bdvde tek bir konusu yok..
Mesajlar 10 bine dayanmış hatta kimi aşmış..
Cidden var mı dört dörtlük koca, dört dörtlük evlilik?
Ne bileyim bana tuhaf geliyor.
Hayat bu kadar kolay olmamalı..
Benim için hiç kolay olmadı da.
Herkesin elbette kendine göre dertleri var, bende en ufak sorun da BOŞAN denilmesinden yana değilim ama öyle üyeler var ki konuları ' nişanlımla kavga ettik aileme saygısızlık etti bana vurdu' diye başlıyor. Sonra aşama aşama 'kocam beni dövdü evden kovdu ' 'hamileyim şiddet gördüm' 'kocam beni aldattı' 'ikinciye hamileyim kocam istemiyor' 'kocam çocuklarımı da dövüyor' diye uzayıp gidiyor. Ve milletin' bu evlilikten Hayır gelmez ayrıl kendini de çocuklarını da kurtar' yorumlarına kulak tıkayıp evliliklerine de konu açmaya da devam ediyorlar. Herhalde kocaları bıçaklasa'kocam bıçakladı ne yapmalıyım' diyecekler. Hayır daha nişanlıyken adam nasıl biri olduğunu belli etmiş zaten. Tamam en ufak sorunda boşanılmaz ama bir evlilikte asla olmaması gereken şeyleri yaşıyor dahası çocukları yaşıyor yine de ayrılmıyorlar. Ben bu duruma kızıyorum
Seri katil gibi töbe töbe2 yıl önceden husumeti varmış zaten kadesaya. 2 yıl saklamış videoyu kadın. Ürperdim valla.
o konunun hepsini okudum şoka girdim resmen. banada kin güden biri varmı diye tırsıyorumKadesa diye sevdigim eski bi uye var bugun gordum biri yuzunde uyelik iptali yaptirmis o kadar uzuldum ki. Insallah geri doner
Kadini kafasina takan biri gitmis reel hayattaki kimligini bulmus 2 sene once kapattigi facebook hesabinda paylastigi cocugunun videosunu arsivlemis senelerce saklamis gecen gun inatlasinca yayinlamis forumda cocuk videosunu ifsa etmis kadesa da uyelik iptali istemis kanina dokunmus evladinin bu ise alet edilmesi
Sanal bi platformdaki hic tanimadiginiz insanlara bu kadar kin garez besleyecek ne var anlamiyorum ki. Begemiyosaniz blocklayin gecin bu kadar basit. Her seyi abartmakta uzerine yok insanoglunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?