- 3 Nisan 2014
- 36.065
- 146.963
-
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
Yazımı okumamış insanlar bile yorum yapıyor, ben ne yapayım.
Ben bununn ozetini bile okumaya usenirim.durumumuz yoktu okuyamadım kardeş.
özet geçecek var mı?
Aa kaan mi gitti iyi olmuş.adam inekleri dahi butun butun yiyecek diye endiseliydimoff ya size cevap vericem derken kaanın elendiğinde semihin yüzünün ne hal aldığını göremedim..
ne boş insanın yahu ne olacak benim bu halim 3 gün üzülürüm şimdi ben bu duruma
Şu anda değmediğini düşünüyorum fakat bunu bilemezdim. Neyse, önemi yok. Anime ve hayal dünyama ilişkin yapılan onlarca yorum olduğundan, bu kısma cevap vermeyeyim boşuna.
Yok, değilim desemde inanmayacaksın. Erkek olsaydım, futboldan, spordan vb bahsederek şüphenize şüphe katmak yerine daha mantıklı yollar izlerdim.Şaşırmadım onca şey yazdım sadece buna cevap verdin. Erkeksin neden umrunda olsun kadın örgütlenmesi değil mi
Aynı Yazıyı yazmışız kesin Sosyaldeneybence yine bir sosyal deney vakası..
zira örnekleri hep futbol takımı, bilgisayar oyunları vs vs..
fikirleride düz mantık duygusal hiçbir durumu yok arkadaşın ..
Eltiyi tek gecerimNe diyon bacim sen
Sen de görümce de yok kv de de galiba
Takibe al bakalım, öyle tuhaf bir değişim olacak mı diye.Birazdan konu sahibinin niki Sosyaldeney olarak değişecek göründe bakın
Herkes deney yapıyor üstümüzde ne kaaa ünlü bi kulüp olduk böle.
Öyle olsaydı, attığım mesaj sayım on binlerde gezmezmiydi? Uzun zamandır takip ettiğim konuya ilk defa yazdığım söyledim. Hem, bir başlık altına da değil. Bir kişiye yönelik nasihat da yapmadım.Bu da tecrübe.
Tecrübelerimiz olası hatalarımızı azaltır.
Artık değmez diyeceğiniz hareketlere girişmezsiniz.
Yalnız merak ediyorum, size "Nasihat çok güzel, tuttuğuna nasihat et." gibi nasihatlerde mi bulundular zamanında?
Yok, değilim desemde inanmayacaksın. Erkek olsaydım, futboldan, spordan vb bahsederek şüphenize şüphe katmak yerine daha mantıklı yollar izlerdim.
İşim yokdu takibe alıcam seniTakibe al bakalım, öyle tuhaf bir değişim olacak mı diye.