Evlenince eşime yük olmaktan korkuyorum

Kızlar merhaba 1 yıllık bir ilişkim var. Ben mimarlık okuyorum 2. Sınıfım. 22 yaşındayım Müstakbel eşim avukat ve 26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var. Benim okulum 2026 yılında bitecek. Biz bu yıl evlenmeyi planlıyoruz, hemen hemen her şey hazır. Aileler tanıştı nişan olacak 2/3 aya Fakat son dönemde onun hayatına yük olurum diye korkmaya başladım çünkü hem çalışmayacağım 2 yıl boyunca hem öğrencilik hayatım devam edecek yemek ve temizlik işinin sorun olacağını düşünmüyorum kendi evimde düzenli yapan biriyim evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak. Fakat psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, bu durumun sorun olacağından korkuyorum. Ara sıra işler alırım ama mezun olduğum zaman ki kadar getirisi olmaz. Sizce ne yapmalıyım ?
Ne bu acele? Okulun bitmeden neden evlilik ?

Karadenizli erkeklerin birçoğu eşinin çalışmasına sıcak bakmıyor ben olsam bu fikre nasıl bakıyor diye onu öğrenmeye çalışırdım.

Yani aynen, orası korkutucu. Küçük çocuğu bulmuş adam parayla kandırıyor gibime geldi benim de. KVyi başına diker evden bile çıkarmazlar mazallah. Koca adam, işi gücu de var öğrenci bir kızın peşinden dolanıyor sapık gibi🙄🙄en temizi devlet unvsi konu sahibesi için ama artık çok geç anladığım kadarıyla.

Çericim son yıllarda ülkede zengin koca sponsor koca revaçta 😄çok ciddiyim

Yani şöyle yetişkinsen ne halt yersen ye ama konu sahibesi daha çocuk kanmaya çok müsait. Eve kapatırlar başka şeyler yaparlar bilemedim tehlikeli bir durum😑konu sahibesi zenginim sekülerim şuyum buyum diye atıp tutacağına keşke durumu net yazsaymış ailesi iflasta mı, gelirleri nedir, bursunu mu kaybetti...

Yani aynen, orası korkutucu. Küçük çocuğu bulmuş adam parayla kandırıyor gibime geldi benim de. KVyi başına diker evden bile çıkarmazlar mazallah. Koca adam, işi gücu de var öğrenci bir kızın peşinden dolanıyor sapık gibi🙄🙄en temizi devlet unvsi konu sahibesi için ama artık çok geç anladığım kadarıyla.
Adam 26 yaşında değil miymiş?

Maalesef televizyon dizileri lüksü oldukça aşıladı kızlar artık zengin mi değil mi diye bakıyorlar çok şahit oldum sosyal medyada yorumlarda erkeklerin yorumları üzücü paran varsa varsın yoksa yoksun durumunda birçoğunun yorumu

Yani şöyle yetişkinsen ne halt yersen ye ama konu sahibesi daha çocuk kanmaya çok müsait. Eve kapatırlar başka şeyler yaparlar bilemedim tehlikeli bir durum😑konu sahibesi zenginim sekülerim şuyum buyum diye atıp tutacağına keşke durumu net yazsaymış ailesi iflasta mı, gelirleri nedir, bursunu mu kaybetti...
Karadeniz erkeği ise hele kadının çalışmasına hiç sıcak bakmaz bir Karadeniz erkeği bir de doğulu erkek batı insanı için kültür farkı da var maalesef

Kızlar merhaba 1 yıllık bir ilişkim var. Ben mimarlık okuyorum 2. Sınıfım. 22 yaşındayım Müstakbel eşim avukat ve 26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var. Benim okulum 2026 yılında bitecek. Biz bu yıl evlenmeyi planlıyoruz, hemen hemen her şey hazır. Aileler tanıştı nişan olacak 2/3 aya Fakat son dönemde onun hayatına yük olurum diye korkmaya başladım çünkü hem çalışmayacağım 2 yıl boyunca hem öğrencilik hayatım devam edecek yemek ve temizlik işinin sorun olacağını düşünmüyorum kendi evimde düzenli yapan biriyim evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak. Fakat psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum, bu durumun sorun olacağından korkuyorum. Ara sıra işler alırım ama mezun olduğum zaman ki kadar getirisi olmaz. Sizce ne yapmalıyım ?
Elinizde mesleğiniz var niye korkuyorsunuz evlilik arifesinde olur böyle düşünceler inşallah yetersiniz herşeyide halledersiniz 😍 korkmayın tadını çıkarın

Bu sitedeki herkes ağız birliği yapıyor sanki he. Her şeyi bunlar biliyor. Ya size ne kız belki genç yaşta evlilik tatmak istiyor. Öğrenciyken evlenmek bir yandan eğlenceli bir durum bence. Bir müddet çocuk yapmazsınız. Sen mesleğini eline alınca çocuk düşünürsünüz. Ne güzel sevdiğin adamla aynı evde yaşarsın. O işine gider sen okuluna gidersin. Ayrıca eşler birbirine yük olmaz merak etme. Ben de sınava hazırlanıyorum mesela şu an çalışmıyorum. Evlenmeden önce derdim eşime yük mü olucam diye üzülürdüm. Ama şu an bir bütün olduk. Onun parası benim, benim param onun. Evlenınce aşılıyor bunlar. Şu yorum yapanlara sinir oldum ya. Yok koca mı kaçıyor yok acelen ne. Sizin içiniz ölmüş her şeye karşısınız. Bazı durumlarda erken evlilikte çok eğlenceli. Bakın ben erken evlilik yapmadım. Daha yeni evlendim. Ancak bazen özenirdim öğrenci olup hayatının aşkıyla evlenmeye

evliyken de haftada 2 ya da duruma göre 3 kere gelen bir yardımcımız olacak.
26 yaşında aylık 100/150 civarı geliri var.
Hayır doğulu değiliz, babam Türk batılı annem Avrupalı yabancı ailemin yarısı hristiyan. Eşim olacak kişi Karadenizli, gelenekçi bir yapısı yok.
Siyasi olarak tanıdık bir çevremiz var. Şirketlerin davasına bakıyor.
Sevgilimin İstanbul’da lüks bir semtte hukuk bürosu var. Kendi kazancının kat ve kat fazlasını kazanan onunla aynı kıdemde meslektaşları var
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ciddiye alıp uzun uzun tavsiyeler yazmayın arkadaşlar, konu sahibi hayallerini anlatıyor :KK69: tam halini wattpad'e ne zaman yüklersin kanka?

X