Gerçekten merak ediyorum..

İşte, sorunda bu. Bence insan insanlar değil, kendiyle yaşar sadece. Ben insanların sanıldığı gibi kutsal, yüce varlıklar olmadığına inanıyorum. Merkeze onları koymamanında sorunlardan kurtulmanın yolu olduğuna inanıyorum. Tuhaftır ki burada ki üyelerde beni hayalperest olmakla suçluyor. Oysa, öyle olsaydım Pamuk Prenses'ten örnekler verir, beyaz bir atlı beklemenin insan hayatına anlam kattığını söylerdim.

Bu forumda takılmak, espiri yeteneğinizi geliştirmiş. Ciddiyim. Alaya aldığın için sert bir cevap yazmak istiyordum ama fazlasıyla orjinal bir espiri yapmışsın. Güzel cevaptı.
Esprilerimin genelde orijinal olduğu söylenir ama forumda takılmakla ilgisi yok, eskiden beri böyle.
Teşekkürler.

Ya varya konu sahibi senden Allah razı olsun. 15 dakika önce panik atağım başladı. Buraya girerim belki iyi olurum dedim. Yarabbim şu an bomba gibiyim süperim yaa
Benimde hayatıma yeni boyut getirdi..

Okuduğumdan beri başaşagı yatıyorum..

Kafamdaki tüm sorunlar halıya akıyor

Bak şimdi ciddi söylüyorum insanlari hayatımın merkezine koymuyorum.
Eşimi bile bir yere kadar önce kendimi severim.

Yine de sorun oldu mu takarım kafama.
Üstelik içimde ne var ne yok dökerim. Bana yapılan hatanın bedelini odetirim yine de rahatlayamiyorum.

Zevklerim de var hobilerim de.
Çok şükür mesleğim, param, bolca vaktim hatta.

Ben neden böyleyim söyler misin?

Yani siz böyle düşünüyorsunuz diye bunun gerçek olduğunu düşünemeyiz değil mi ?
İnsan kendiyle yaşayamaz üzgünüm.
Sizin düşünceniz çıkarcılıktan öte gitmez bu halde.
İşime yarayanları işime yaradıkları müddetçe yanımda tutarım ama canım istemezse yol veririm gider ???
Hoş değil bu tutum.
Ayrıca tabi inançlarınızla da ilgili sizi yargılamak bana düşmez ama insan sanıldığı gibi kutsal bir varlık bana göre.
Etiyle kanıyla canıyla ruhuyla duygularıyla ve tüm bunların çelişkileriyle,teklemeleriyle bir bütün olmayı başarabilmiş kutsal varlıklarız.
Bizi Yaratan kendinden bir zerre bahşettiği için kutsalız.

Ne kadar uğraşın olursa olsun, zevk aldığın aktiviteler ne kadar bol olursa olsun insan kendi icinde deger verip, butunlestirdigi her seye kafasini takar.

Bir kere sizi kıran bir insana, beynin tekrardan alışmasi ve kırgınlıginin gecmesi 3 ay ve uzeri süreyi bulabiliyor. Kırgınlık anindan hemen sonra baska seylerle ugrasmak, umursamamak olmuyor yani. O senin bilincaltina isliyor.

Yazınız genel olarak guzel fakat unutuyorsunuz ki herkesin zeka tipi farklidir.
Siz mantiksal zekaya sahip olabilirsiniz belki ama ben duygusal zekaya sahibimdir, bir digeri müziksel bir digeri sosyal vs vs degiskenlik gosterir. Sahip oldugunuz zeka türüne gore hareketleriniz ve olaylar karsisinda tepkiniz de degisiklik gosterecektir.

Karakter meselesini hic soylemiyorum.
Bir olaya ben susarak tepki veririm, sen bagirarak, kimisi intihara kalkisir, kimisi arabasiyla 120 km de ucarak gider, kimisi de kafasini yastiga gomer uyur ancak bütün bu olanlar sizi kirginliktan alıkoymaz. Oglanlarin tepkileri de ayni bizimki gibi degisiklik gosterir ancak onların ayrintiya takilmama gibi durumlari söz konusu oldugu icin laf kalabalığı yapmazlar. Yoksa hic umurlarinda degil diyemezsiniz. Bakış açısı farklıdır.

Yorumlari okuyamadim ama benim yorumum bu sekilde.
Yazdiklarinizin bir cogunun biz de farkindayiz ama karakterimizi ve zeka tipimizi degistirmedigimiz surece olaylar uzerinde ki etki alanimiz da degismeyecektir.

Ya insanlari hayatindan cikaraksin ya da herkesi oldugu gibi kabul edip ona göre strateji gelistireceksin. Bu hayatta baska bir sey yapma sansin yok.

Cok para kazanip her hafta başka aktivitelere katilmak ruhumuzu dinlendiriyor olabilir, kaliteli bir yaşam sunuyor olabilir ama bu esimizle, esimizin ailesi ile sorun yasamayacagimiz, yasasakta bunlari kafaya takmayacagimiz anlamina gelmiyor.

Basliga merak ediyorum yazmissin bende bisey merak ediyorum.. Burasi bdv topigi yani bir derdim var topigi. Nasil bir insan baskasini boyle analiz etmeye calisir sonra da genelleme yapip hepiniz aynisiniz soylesiniz boylesiniz deyip aylarca takip edip bunu kendine dert eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…