- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
İşte, sorunda bu. Bence insan insanlar değil, kendiyle yaşar sadece. Ben insanların sanıldığı gibi kutsal, yüce varlıklar olmadığına inanıyorum. Merkeze onları koymamanında sorunlardan kurtulmanın yolu olduğuna inanıyorum. Tuhaftır ki burada ki üyelerde beni hayalperest olmakla suçluyor. Oysa, öyle olsaydım Pamuk Prenses'ten örnekler verir, beyaz bir atlı beklemenin insan hayatına anlam kattığını söylerdim.Bizlerde birtakım sorunları yaşamadan önce izin vermem diyorduk,hayatın ne getireceğini bilemezsiniz
Yazınızı baştan sona okudum yaşınız kaç bilemem tabi benden küçük olma ihtimaliniz çok yüksek ama büyük de olabilirsiniz bunu varsayarak yazıyorum.
Buradaki kadınların tek uğraşının ilişkiler olduğunu hayatlarının merkezine ilişkileri koyduğunu bir futbol takımına bağlansalar daha mutlu olacaklarını söylemişsiniz.
Tabi diğer hemcinslerimi bilemem ama mesela ben (siz futbol dediğiniz için yazıyorum) fanatik bir galatasaray taraftarıyım.Hani sorsanız 1990 yılından 2015 yılının kadrosunu ezberden sayacak kadar hem de
Arabalar beni pek cezbetmiyor kullanamıyorum diye sanırım.
Her neyse sizin bizde eksik olarak tespit ettiğiniz şey aslında sizi nesnelere tapan biri olmaktan öteye taşımıyor üzgünüm.
İnsan neyle yaşar diye bir soru vardır duymuşsunuzdur belki,insan insanla yaşar.
Dertlerinizi arabanıza anlatamazsınız,sevinçlerinizi takımınızla paylaşamazsınız ya da insan olmanın getirdiği pek çok duyguyu herhangi bir insan dışı varlıkla paylaşıp tatmin olamazsınız.
İki dünya arasında kalmış bence..Yalniz aklima birsey takildi acaba deyip yeniden baktim simdi malum konu uzun olunca yanlis okumus olabilicegimi dusundum elektrikciyim derken bayan elektrikci ilk defa duyuyorum ama bayanmisiniz
Ne kadar sağlam bir iddia. Kanıt sun desem, öyle canım demekten öteye geçemeyeceksin.Erkeksin canım, yazım tarzından bile belli.
Cidden uzayda mı yaşıyorsunuz? Mühendisinden teknikerine, çırağına kadar milyon tane kadın elektrikçi, otomasyoncu, makinacı var.İki dünya arasında kalmış bence..
Esprilerimin genelde orijinal olduğu söylenir ama forumda takılmakla ilgisi yok, eskiden beri böyle.Bu forumda takılmak, espiri yeteneğinizi geliştirmiş. Ciddiyim. Alaya aldığın için sert bir cevap yazmak istiyordum ama fazlasıyla orjinal bir espiri yapmışsın. Güzel cevaptı.
Benimde hayatıma yeni boyut getirdi..Ya varya konu sahibi senden Allah razı olsun. 15 dakika önce panik atağım başladı. Buraya girerim belki iyi olurum dedim. Yarabbim şu an bomba gibiyim süperim yaa
İşte, sorunda bu. Bence insan insanlar değil, kendiyle yaşar sadece. Ben insanların sanıldığı gibi kutsal, yüce varlıklar olmadığına inanıyorum. Merkeze onları koymamanında sorunlardan kurtulmanın yolu olduğuna inanıyorum. Tuhaftır ki burada ki üyelerde beni hayalperest olmakla suçluyor. Oysa, öyle olsaydım Pamuk Prenses'ten örnekler verir, beyaz bir atlı beklemenin insan hayatına anlam kattığını söylerdim.
"En bilge üye" Sanırım bu bilgeliğin, komik resim paylaşmaktan geliyor. Güzel yetenek.Hahahahahhahahaahhahahahahaha şu an kahkahalar patlatiyorum
Benimde hayatıma yeni boyut getirdi..
Okuduğumdan beri başaşagı yatıyorum..
Kafamdaki tüm sorunlar halıya akıyor
"En bilge üye" Sanırım bu bilgeliğin, komik resim paylaşmaktan geliyor. Güzel yetenek.
İşte, sorunda bu. Bence insan insanlar değil, kendiyle yaşar sadece. Ben insanların sanıldığı gibi kutsal, yüce varlıklar olmadığına inanıyorum. Merkeze onları koymamanında sorunlardan kurtulmanın yolu olduğuna inanıyorum. Tuhaftır ki burada ki üyelerde beni hayalperest olmakla suçluyor. Oysa, öyle olsaydım Pamuk Prenses'ten örnekler verir, beyaz bir atlı beklemenin insan hayatına anlam kattığını söylerdim.
Evet uzayda yasıyorum siz nerde yaşıyorsunuz ki..Cidden uzayda mı yaşıyorsunuz? Mühendisinden teknikerine, çırağına kadar milyon tane kadın elektrikçi, otomasyoncu, makinacı var.
yok o resimleri en bilge üye paylaşmadı, en cahil üyeler paylaştı sen karıştırıyorsun"En bilge üye" Sanırım bu bilgeliğin, komik resim paylaşmaktan geliyor. Güzel yetenek.