Gerçekten merak ediyorum..

Yok, değilim desemde inanmayacaksın. Erkek olsaydım, futboldan, spordan vb bahsederek şüphenize şüphe katmak yerine daha mantıklı yollar izlerdim.

Belki bu mesajı yazabilmek için o örnekleri verdin,olamaz mı ?

Neyse oğlan olup olmaman beni çok ilgilendirmiyor.
Diyelim ki bugün bir kaza geçirdin ve bacaklarını kaybettin,ne yapabilirsin,kimden yardım isteyebilirsin ? Sadece kendilerini düşünmelerini öğütlediğin, olmayan arkadaşlarından mı ? İlişkilerini hiç geliştirmediğin, varlıklarının umurunda olmadığı akrabalarından mı ? Çocuk doğurmanın engelleyici ve özgürlüğü kısıtlayıcı,kadını erkeklerden geri bıraktığını düşündüğün halde, annenden mi ?

Düşünsene bırak dağa ormana çıkmayı,yeme-içme,tuvalet ihtiyacın için bile başkalarına muhtaçsın.Böyle bir kaza geçirmeyeceğinin garantisi var mı ? "İnsanları,insan ilişkilerini önemsemiyorum ama onlar beni biraz sevsin önemsesin yeea"mı diyorsun ? Gördüğün gibi insan aciz bir varlıktır,her zaman muhtaçtır,gözle göremediğin bir mikrop bile seni hasta edip öldürebilir,her an felç geçirip yatağa bağlı kalabilirsin.Bunlar dünyada her saniye olan şeyler,bunu engelleyecek gücün yok.Çok güvendiğin benliğin,aklın,fikrin tek başına sana yardımcı olamaz.

Bu dünya da sürekli mutlu,dertsiz olabileceğin bir yer değil...Hayat akışı içinde karşılaşacağın küçük sorunlar olabileceği gibi,İşini kaybedersin,aileni kaybedersin,sağlığını kaybedersin,hatta aklını bile kaybedebilirsin.Bu ihtimallerin olduğu bir yer nasıl her daim mutlu olabileceğin bir yer olabilir ki ? Bu,akıntıya karşı kürek çekmekten farksız olur ve inan seni o dertleri çekmekten daha çok yorar.

Daha önce cevap yazmış mıydım hatırlamıyorum ama şimdi tekrar okudum ve sizin yaş diliminizin oldukça küçük olduğu çıkarımını yapasım geldi. İşim genellikle 14-19 yaş arası gençlerle ilgili olduğu için böyle büyük büyük laflar eden gençlere bayılıyorum. Ama işte tek sorun çok erken büyüyeceksin ve bu seni yoracak bir müddet sonra. Neyse herkes dilediği gibi Mutlu olsun sen de böyle Mutlu ol genç Adam/kadın

Size katiliyorum..dediginize profile de zaman zaman uydugumu soyleyeyim uzulerek:) yorumlara bakinca da guldum acikcasi:) heralde herkes yarasi olunca gocunmus:) ozelestiri yapabilmek lazim...ben size gercekten katiliyorum,iyi geldi bu yazi,yazmaya devam bence

tıpkı senin gibi veganlığa kasan, feministliğe kasan, marjinalliğe kasan bir arkadaşım vardı, yozgatlı biriyle evlendi, geçti tüm pitipitileri.
şu an amcasının düğününde çiftetelli oynarkenki videosunu koymuş facebook a, görümce topuzu da yapmış evlere şenlik.
geçiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…