Gerçekten merak ediyorum..

Arkadaslar yarım saat önce porsche'umla dağa çıktım hayat güzel süper, şu an dağda olan satomda elimde kahvemle oturuyorum.
Muhteşem 3luyu de dağdan aşsağı ittim.
Birazdan basketbol oynayıp karate öğrenicem.
Fakirler ölsün Porsche'dan selamlar :KK15:
Sayemde hayal gücün gelişmiş.

images

Iyi aksamlar arkadasim ben sahsim adina cok begendim yazinizi ayrica akil vermek gibi birseyde goremedim olumsuz birseyde bi nevi telkin etmissin gayete hos oldu en azindan okurken bile kafam dagildi tesekkurler

Ee anlat bakalım madem kadın ozgur olmalı burda insanlara akıl vermek yerine neden gidip bedeni,emeği sömürülen kadın hakkını savun muyorsun?
Ben, günümüzün Che'si olduğumu iddia edip, emeği destekliyor sömürüyü ise lanetliyorum şeklinde bir slogan atmadım. Genel sorunların merkezinde ilişkilerin olduğunu yazdım. Ki, söylediğinin aksine bu kadının kendi yanlışıdır. Tabi burdan, aha yine küçümsendik şeklinde bir sonuç çıkarma. Değişmesi halinde sorunların en azından azalacağını, verilen önceliklerin, hakların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledim.

Abarttığın kadar olmasada, şahsen buralara yazılan "ilişki" temelli yaşanan sorunların onda birini yaşamadım, izinde vermem.

Bizlerde birtakım sorunları yaşamadan önce izin vermem diyorduk,hayatın ne getireceğini bilemezsiniz

Yazınızı baştan sona okudum yaşınız kaç bilemem tabi benden küçük olma ihtimaliniz çok yüksek ama büyük de olabilirsiniz bunu varsayarak yazıyorum.
Buradaki kadınların tek uğraşının ilişkiler olduğunu hayatlarının merkezine ilişkileri koyduğunu bir futbol takımına bağlansalar daha mutlu olacaklarını söylemişsiniz.
Tabi diğer hemcinslerimi bilemem ama mesela ben (siz futbol dediğiniz için yazıyorum) fanatik bir galatasaray taraftarıyım.Hani sorsanız 1990 yılından 2015 yılının kadrosunu ezberden sayacak kadar hem de
Arabalar beni pek cezbetmiyor kullanamıyorum diye sanırım.
Her neyse sizin bizde eksik olarak tespit ettiğiniz şey aslında sizi nesnelere tapan biri olmaktan öteye taşımıyor üzgünüm.
İnsan neyle yaşar diye bir soru vardır duymuşsunuzdur belki,insan insanla yaşar.
Dertlerinizi arabanıza anlatamazsınız,sevinçlerinizi takımınızla paylaşamazsınız ya da insan olmanın getirdiği pek çok duyguyu herhangi bir insan dışı varlıkla paylaşıp tatmin olamazsınız.

Yalniz aklima birsey takildi acaba deyip yeniden baktim simdi malum konu uzun olunca yanlis okumus olabilicegimi dusundum elektrikciyim derken bayan elektrikci ilk defa duyuyorum ama bayanmisiniz

Ben, günümüzün Che'si olduğumu iddia edip, emeği destekliyor sömürüyü ise lanetliyorum şeklinde bir slogan atmadım. Genel sorunların merkezinde ilişkilerin olduğunu yazdım. Ki, söylediğinin aksine bu kadının kendi yanlışıdır. Tabi burdan, aha yine küçümsendik şeklinde bir sonuç çıkarma. Değişmesi halinde sorunların en azından azalacağını, verilen önceliklerin, hakların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledim.

İşte mucize kelime burda "kadının yanlışı" hangi kadın bu senin bahsettiğin gibi kadın olmadığı kesin. Sana bir tavsiye yaşadığın ülkede annen dahil olmak üzere kadına nasıl davranıldığına bak, kadının değerine
Gunumuzun che si biraz che kitabı oku.Simone değil Simon de beauvoir oku, sartre oku, engels oku. Şu kadının hatası demen bile buram buram eril dil kokuyor.

Öyle olsaydı, attığım mesaj sayım on binlerde gezmezmiydi? Uzun zamandır takip ettiğim konuya ilk defa yazdığım söyledim. Hem, bir başlık altına da değil. Bir kişiye yönelik nasihat da yapmadım.

Böyle bir konu açıp ciddiye alınmayı nasıl bekliyorsunuz?

Kusura bakmayın ama işe yarar bir şey söylememişsiniz.
Gereksiz kişisel gelişim cümlecikleri.

Bu kadar tepe noktadan bakarsanız herkes ti'ye alabilir, siz de değmezmiş dersiniz.

X