Evlenince eşime yük olmaktan korkuyorum

Kendini kötü hissetme. Kadınlar alıcı taraftir alabildiğin kadar al
Ben de senin gibiydim yük olmim diye bir şey talep etmezdim sonra baktım ben yemesem bile saçma sapan yerlere harcıyor ailesine gönderiyor. Erkeğe yük olacaksın öyle oldun mu onlar da kendini daha erkek hissediyor. Ye anam ye çekinme. Kocan seni bakmak zorunda zaten. Ee kendi parani kazanmak güzeldir tabi mesleğe adım atınca o da olur

Aman cimri çıkmasın da:olamaz:

Yok trol degil bu. Kendi icinde sindiremiyor belli ki evlilik ve para mevzusunu. Ortada cunku adeta bi finansman durumu var. O yuzden de tekrar tekrar acmis farkli sekilde sorusunu .

10 kez olmaz dedik. Onceki konuda da adamların siyasi bağlantiları var yazmış, öyle tipler bu kızı okutmaz ece kapatır boşanma da olmaz hayatını zindan ederler. Konu sahibesinin ailesi yoktu hatırladığım kadarıyla , sonuç olarak maddi imkanı pek yoktu. Önceki konusu gerçek olan bence, kız gecinemiyor zorlanıyor finansman için evleneyim mi beni de işe koyarlar yazmıştı herkes yuhalayınca konuyu değiştirip kendini mimar adamı avukat yapmış.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Ciddiye alıp uzun uzun tavsiyeler yazmayın arkadaşlar, konu sahibi hayallerini anlatıyor :KK69: tam halini wattpad'e ne zaman yüklersin kanka?

Adam 26 değil 30 yaşlarındaydı, hakimmiş. Konu sahibesi de hukuk okuyor, maddiyatı kötü gidip o aileye yamanayim mı diye sormuş konu bundan ibaret😑😑

Aaa şimdi aklıma geldii. Bu kızın konusunu hatırladım ben. Daha önceki konusunda sevgilisinin hakim olduğunu,Karadenizli olduğunu,zengin bir aile olduğunu,siyasi bağlantılarının çok güçlü olduğunu hatta oğlanın anasının torun istediğini söylemişti. Hatta adamın daha önce sevgilileri olmuş bu da bir sayfadan adamın yazılarını okuyup icerlemisti. Sevgilileri olmuş falan. Kendisinin de hukuk 2. Sınıf olduğunu demişti. Birkaç şeyi değiştirmiş. O zaman da bu ilişki olmaz demiştik.
Daha kac defa olmaz desinler sana. Sora sora evleneceksin sonunda. Evlen biz de rahatlayalım :KK14:

Ne kadar basit konuşuyorsunuz. Eğlenceli olan ne tam olarak? Siz bi müddet çocuk yapma dediniz ya hah işte onu bile bu yaşlarda mantıklı düşünemeyip yapacak. Sonra çocuk bakarken kendini eve kapanmış halde bulup evin sorumluluğuna adapte olmaya çalışırken arkadaşları gezip, kariyer yaptığında depresyona girecek. Üniversite bittiğinde yine evlensin ama okurken ikisini bir yürütmek kolay değil, bunu istediğiniz kadar işin eğlencesine, zevkli oluşuna vurdurun ama öyle olmadığını biliyorsunuz. Elbette karar verip iyi kötü hayatını yaşayacak olan kendisi ama buraya gelip danışıyorsa eleştirileri göz önünde bulundurmalı. Eşine yük olmaz belki ama çocuk olduğunda, meslek sahibi olamazsa bir de üstüne okulu bitiremezse ayrılıkla sonuçlanınca nasıl başa çıkacak bu durumla? Ailesi destek olur ama pişmanlığı daha büyük olur. Yine de yaşamak istiyorsa hayatta başarılar dileriz...
Bir insan öğrenciyken evleniyorsa büyük bir ev sorumluluğu almamalı zaten? Sanki sevgilisiyle aynı evde yaşar gibi gelişi güzel yaşamalı ki böyle çok tanıdığım insan var ve hayatları çok hoşuma gidiyor. Birbirlerini kısıtlamıyorlar arkadaş ortamlarında takılıyorlar falan. Eve de gerektiği ölçüde ilgi gösteriyorlar ancak bir ev hanımı gibi eve odaklanmıyorlar. Her şeyin sonunu düşünüp ya boşanırlarsa falan diye yaşanmaz ki. Çocuk konusunda bir şey diyemem çocuk yaparsa sıkıntı evet hayatı kısıtlanır. Ancak çocuk olmazsa birbirlerine hayatı da kolaylaştırırlarsa gayet tatlı bir evlilik yaşayabilirler

Aaa şimdi aklıma geldii. Bu kızın konusunu hatırladım ben. Daha önceki konusunda sevgilisinin hakim olduğunu,Karadenizli olduğunu,zengin bir aile olduğunu,siyasi bağlantılarının çok güçlü olduğunu hatta oğlanın anasının torun istediğini söylemişti. Hatta adamın daha önce sevgilileri olmuş bu da bir sayfadan adamın yazılarını okuyup icerlemisti. Sevgilileri olmuş falan. Kendisinin de hukuk 2. Sınıf olduğunu demişti. Birkaç şeyi değiştirmiş. O zaman da bu ilişki olmaz demiştik.
Daha kac defa olmaz desinler sana. Sora sora evleneceksin sonunda. Evlen biz de rahatlayalım :KK14:

Son sınıfta evlenen birisi olarak tavsiyem: lütfen okulun bitsin öyle evlen.
Sandığın ya da hayal ettiğin gibi olmuyor. Evliliğin sorumluluğu inan çok ağır. İstersen 10 tane yardımcı tut. Kafa meşgul olduktan sonra o okul bitmiyor. Olay sadece maddiyat değil yani.
Evlilik, sadece temizlik ve düzenle olan da birşey değil. Evliyken o öğrenci psikolojisine asla giremiyorsun artık.

Evet tam olarak öyle
Siz şaka mısınız? Mimar olunca karşınıza zaten daha düzgün adamlar çıkar (Zihniyetim böyle değil, ama sizin istediğiniz bu, ben de olanı söylüyorum.) ve daha kaliteli bir evlilik yaparsınız. 26 yaşındaki bir avukat apar topar 22 yaşındaki bir öğrenciyle evlenmeye çalışıyorsa o işte hayır yoktur.
Henüz üniversite ikinci sınıftasınız, başarıyı kolayca yakalayabilirsiniz. Kendinize gelin lütfen.
İçinizde başka sıkıntılar da olmasa bu konuyu açmazdınız. Şimdiden ev işi düşünüyorsunuz... Bu herif cidden size iyi gelmiş mi? Bence cevap açık. Korkmakta haklısınız, çünkü küçüksünüz. Aklınızı başınıza alın. Lütfen.

X