- Konu Sahibi minikpanda12
koca kaçmıyor, okulunu bitir, işini eline al, kendi paranı kazan ve harcamanın keyfine var öyle evlen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok trol degil bu. Kendi icinde sindiremiyor belli ki evlilik ve para mevzusunu. Ortada cunku adeta bi finansman durumu var. O yuzden de tekrar tekrar acmis farkli sekilde sorusunu .
Ciddiye alıp uzun uzun tavsiyeler yazmayın arkadaşlar, konu sahibi hayallerini anlatıyor tam halini wattpad'e ne zaman yüklersin kanka?
Bir insan öğrenciyken evleniyorsa büyük bir ev sorumluluğu almamalı zaten? Sanki sevgilisiyle aynı evde yaşar gibi gelişi güzel yaşamalı ki böyle çok tanıdığım insan var ve hayatları çok hoşuma gidiyor. Birbirlerini kısıtlamıyorlar arkadaş ortamlarında takılıyorlar falan. Eve de gerektiği ölçüde ilgi gösteriyorlar ancak bir ev hanımı gibi eve odaklanmıyorlar. Her şeyin sonunu düşünüp ya boşanırlarsa falan diye yaşanmaz ki. Çocuk konusunda bir şey diyemem çocuk yaparsa sıkıntı evet hayatı kısıtlanır. Ancak çocuk olmazsa birbirlerine hayatı da kolaylaştırırlarsa gayet tatlı bir evlilik yaşayabilirlerNe kadar basit konuşuyorsunuz. Eğlenceli olan ne tam olarak? Siz bi müddet çocuk yapma dediniz ya hah işte onu bile bu yaşlarda mantıklı düşünemeyip yapacak. Sonra çocuk bakarken kendini eve kapanmış halde bulup evin sorumluluğuna adapte olmaya çalışırken arkadaşları gezip, kariyer yaptığında depresyona girecek. Üniversite bittiğinde yine evlensin ama okurken ikisini bir yürütmek kolay değil, bunu istediğiniz kadar işin eğlencesine, zevkli oluşuna vurdurun ama öyle olmadığını biliyorsunuz. Elbette karar verip iyi kötü hayatını yaşayacak olan kendisi ama buraya gelip danışıyorsa eleştirileri göz önünde bulundurmalı. Eşine yük olmaz belki ama çocuk olduğunda, meslek sahibi olamazsa bir de üstüne okulu bitiremezse ayrılıkla sonuçlanınca nasıl başa çıkacak bu durumla? Ailesi destek olur ama pişmanlığı daha büyük olur. Yine de yaşamak istiyorsa hayatta başarılar dileriz...
O daha ütopik26 bin değil 100 150 bin yaşı 26
Aaa şimdi aklıma geldii. Bu kızın konusunu hatırladım ben. Daha önceki konusunda sevgilisinin hakim olduğunu,Karadenizli olduğunu,zengin bir aile olduğunu,siyasi bağlantılarının çok güçlü olduğunu hatta oğlanın anasının torun istediğini söylemişti. Hatta adamın daha önce sevgilileri olmuş bu da bir sayfadan adamın yazılarını okuyup icerlemisti. Sevgilileri olmuş falan. Kendisinin de hukuk 2. Sınıf olduğunu demişti. Birkaç şeyi değiştirmiş. O zaman da bu ilişki olmaz demiştik.
Daha kac defa olmaz desinler sana. Sora sora evleneceksin sonunda. Evlen biz de rahatlayalım
Siz şaka mısınız? Mimar olunca karşınıza zaten daha düzgün adamlar çıkar (Zihniyetim böyle değil, ama sizin istediğiniz bu, ben de olanı söylüyorum.) ve daha kaliteli bir evlilik yaparsınız. 26 yaşındaki bir avukat apar topar 22 yaşındaki bir öğrenciyle evlenmeye çalışıyorsa o işte hayır yoktur.Evet tam olarak öyle