Gerçekten merak ediyorum..

Vallahi bu kadar basit cevaplar beni şaşırtıyor.
Misal nasıl bir cevap beklîyorsunuz?
Gerçekten anlamadım konuyu, çünkü okuyamadım. Aşırı uzun yazmışsınız ve bende ileri düzeyde Dikkat eksikliği sendromu var. Son sayfadaki kısa yorumlarda da Ata sporlarından bahsetmişler , yağlı güreş geldi aklıma, sakıncası mı vardı

Insanlar kendilerini herkesten soyutlamayip, iliskilerini iyilestirmeye calistiklari icin, hayat arkadasiyla iliskisine emek verdigi icin, arakadaslik dostluk kurmak istedigi ve bu kisilerle sorunlar yaşadığında burada paylasip fikir aldigi icin, hayat sartlarinin getirdigi zorlukla basa cikarken destek aldigi icin kendine guvensiz, yari cahil (ilber ortayli mode on :)) mi oluyor? Bu kadar kendini dunyanin merkezinde gormek ne kadar dogru. Insaniz iste. Kiriliyoruz, kusuyoruz, seviniyoruz, uzuluyoruz, korkuyoruz ve.bunlari tek basimiza yasamak istemiyoruz. Ki bence boyle olmali. Kimse icin fedakarlik yapmadiktan, emek vermedikten sonra, yardimci olup teselli etmedikten sonra yasamanin ne anlami var. Tabi ki sinirlari korumak lazim. Ama bu demek degildir ki kimseyi takma, az bir sorun yasadin hemen birak git, kavga mi ettin git bisiklet sur amaan.. Bence bu akillilik degil basbaya bencillik.

Yahu sen buralarla uğraşacağına eğer gerçekten Özgür kadınlar hayalini kuruyorsan acilen orgutlen. Git kadın hakkını savun. Neden aynı işte çalışan bir erkek ve bir kadının maaşları aynı değil ondan bahset, kadının emeğinin, bedeninin sömürülmesine, istediği hayatı yaşamasına izin vermeyen bu toplumu sorgula. Ama kolay tabi klavye şövalyeliği.

Ben seni anladım da sen bizi yanlış anladın.
Biz de hata da yaparız, aşık da oluruz.
Ama aşk dışında zevklerimiz de var.
Burdaki konulardan ibaret yaşamımız yok.
O,bu,su bana bunu yaptı uhuhuhuuu modunda üstümüzden düşen pijama, sismis gözler, dağılmış saçlar, arka fonda damar müzik mi hayal ediyorsun sen bizi? :)

Yok yani aramızda öyleleri de vardır belki ama bol kitap okuyup, sporumuzun, kahvemizin başında da derdimizi paylaştığımız çok oluyor..

Bu forumda takılmak, espiri yeteneğinizi geliştirmiş. Ciddiyim. Alaya aldığın için sert bir cevap yazmak istiyordum ama fazlasıyla orjinal bir espiri yapmışsın. Güzel cevaptı.

iyide onuda genelleyemezsiniz zira o da hayat şekline kültüre yaşanmışlıklara bakış açısına vs vs.. değişkendir.. siz ısrarla hala sizin takındığınız tavır gibi tavır takınılması gerektiğini düşünüyorsunuz..

sizin profiliniz yorumlarnızdan yola çıkarak hayatında hiç aşık olmamış bir erkek görüntüsü izlenmi verdi bana

( ki burdaki aşk sadece karşı cinse duyulan aşk değil) sanırım sadece bilgisayar oyunlarınıza aşkla bağlısınız insanları sevmeyi ve güvenmeyi deneyin ..

anime dunyasina ve okudugun kitaplardaki satirlara fazla kaptirmissin kendini gibi ama tabi ki de hakli oldugun yerler var. ama anlamadigim neden gerek duydun boyle bir yazi yazmaya.. herkes ustune geliyor su an. degdigini/degecegini dusunuyor musun zamanini ayirip su yaziyi yazdigina ve hala yorumlara cevap vermene

bence yine bir sosyal deney vakası..
zira örnekleri hep futbol takımı, bilgisayar oyunları vs vs..
fikirleride düz mantık duygusal hiçbir durumu yok arkadaşın ..

Abarttığın kadar olmasada, şahsen buralara yazılan "ilişki" temelli yaşanan sorunların onda birini yaşamadım, izinde vermem.
Esprilere cevap verip ciddi yorumlara cevap vermemen
Çok verdim, hatta yorumlarımın çok uzun olduğu ile ilgili yazanlar bile oldu. Ayrıca, şöyle bir geriye dönüp bakarsani herkesin zaten alaya aldığını, epiri yapmaya çalıştığını görürsün. 10 mesajdan 8'i böyle.

Şu anda değmediğini düşünüyorum fakat bunu bilemezdim. Neyse, önemi yok. Anime ve hayal dünyama ilişkin yapılan onlarca yorum olduğundan, bu kısma cevap vermeyeyim boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…