- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
-
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
Sayemde hayal gücün gelişmiş.Arkadaslar yarım saat önce porsche'umla dağa çıktım hayat güzel süper, şu an dağda olan satomda elimde kahvemle oturuyorum.
Muhteşem 3luyu de dağdan aşsağı ittim.
Birazdan basketbol oynayıp karate öğrenicem.
Fakirler ölsün Porsche'dan selamlar
Hahah çok sağol canım yaSayemde hayal gücün gelişmiş.
Hahahaha neyse yırttım o zamanAa kaan mi gitti iyi olmuş.adam inekleri dahi butun butun yiyecek diye endiseliydim
yok canım tv izlemeyi de öneriyor konu sahibi boşluk olur mu hiç?
Ben, günümüzün Che'si olduğumu iddia edip, emeği destekliyor sömürüyü ise lanetliyorum şeklinde bir slogan atmadım. Genel sorunların merkezinde ilişkilerin olduğunu yazdım. Ki, söylediğinin aksine bu kadının kendi yanlışıdır. Tabi burdan, aha yine küçümsendik şeklinde bir sonuç çıkarma. Değişmesi halinde sorunların en azından azalacağını, verilen önceliklerin, hakların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledim.Ee anlat bakalım madem kadın ozgur olmalı burda insanlara akıl vermek yerine neden gidip bedeni,emeği sömürülen kadın hakkını savun muyorsun?
He, çok komik.Ben bu oğlana hak verdim..
Abarttığın kadar olmasada, şahsen buralara yazılan "ilişki" temelli yaşanan sorunların onda birini yaşamadım, izinde vermem.
Allah Allah ciddi ciddi çok beğendim yazını..He, çok komik.
Ben, günümüzün Che'si olduğumu iddia edip, emeği destekliyor sömürüyü ise lanetliyorum şeklinde bir slogan atmadım. Genel sorunların merkezinde ilişkilerin olduğunu yazdım. Ki, söylediğinin aksine bu kadının kendi yanlışıdır. Tabi burdan, aha yine küçümsendik şeklinde bir sonuç çıkarma. Değişmesi halinde sorunların en azından azalacağını, verilen önceliklerin, hakların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledim.
Öyle olsaydı, attığım mesaj sayım on binlerde gezmezmiydi? Uzun zamandır takip ettiğim konuya ilk defa yazdığım söyledim. Hem, bir başlık altına da değil. Bir kişiye yönelik nasihat da yapmadım.
Erkeksin canım, yazım tarzından bile belli.Yok, değilim desemde inanmayacaksın. Erkek olsaydım, futboldan, spordan vb bahsederek şüphenize şüphe katmak yerine daha mantıklı yollar izlerdim.