Ailem ile sevgilim karşı karşıya

Yorumunuz için teşekkür ederim, ailemin tepkisinin ağır olacağını biliyordum ama bunun hastalık nedeniyle olacağını hiçbir zaman düşünmedim. Çünkü bana göre Allah'tan gelen şeylerdir ve insanları bu şekilde yargılamak doğru değildir. Ben daha çok doğulu olduğu için sorun edeceğini düşünmüştüm, fakat milliyet ve mezhep farkı olmadığı için de bunun aşılacağını tanıdıkça iyiye varılacağını düşünüyordum. Belki iki sene beklemek benim hatam haklısınız bu da gençliktir. Fakat benim hayatta hiçbir zaman ne kendi ailemden ne de hele hele tanımadığım yeni bir aileden bir beklentim olmadı olamaz da. Eğer ben bir aile kuracaksam bunun belirleyicisi tamamen ben olurum ve sorumluluğunu alırım. Şu anda da zaten yaptığım bir şey sorumluluğunu alıp kimseyi üzmeden bir sonuca vardırmaya çalışıyorum sevgilim hiçbir zaman aileme bırakmamı ya da onlara sırt çevirmemi istemiyor aksine daha iyi bir iletişimde olmamı istiyor Bu konuda da bana çok iyi bir alan tanıyor Ben de bu kadar pırlanta gibi bir insanı üzüp bırakmak istemiyorum çünkü kendi hastalığı bilinen zor bir hastalık ama çok başlangıç seviyesinde ve de kötücül bir tipe sahip değil... yine de herkesin hakkında hayırlısı olsun ben en çok ailemin beni yok saymasından korkarım ve aile rızası almadan hareket etmekten korkarım o yüzden bunun olacağına pek ihtimal vermiyorum Allah korusun
İşte sorun burada,aile sizin için bu kadar önemli,rıza almadan evlenmek imkansız iken niye bir ilişkiye başladınız?? Birine ümit verdiniz ,oyaladiniz ailem izin vermezse ne yaparım diye bu 2 sene hiç düşünmediniz.Burnunuzda bahar çiçekleri dolastiniz durdunuz.Simdi gerçeklerle karşılaşınca ne yardan geçiyorsunuz ne serden benim kızım böyle saçma davransa mantıktan uzak gizli gizli 2 sene geçirse bende ona destek olmam, güvendiğim dağlara kar yağdı derim.Siz hâlâ ortalık ısınsın çözüm bulurum diyorsunuz ama olanı geciktirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz ...

Peki sağlığın olduğu her aile mutlu mu, evlendiğimde başıma aynı şeyin gelmeyeceğini kim garanti edebilir bana
Hanımefendi siz bile bile lades diyorsunuz iyi de yapabilirim diyorsanız buyrun evlenin burada kimse size mani olsmaz herkes fikir beyan ediyor ailesini dinlemeyen birinin de mutlu oldugu binde bir vardir hiçbir aile çocuğunun kötülüğünü istemez onlardan birife benim inat edip evlendim sürüne sürüne geri döndüm söyleyeceklerim bu kadar.

X