- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
-
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
Tersine, ben hatalar yapar fakat senin yorumlarına da yanıt verip çeker giderim. Alınmak mı? Asla. Cevap verdiğim için, hüngür hüngür ağladığımı düşünmüyorsundur umarım.Niye alınıyorsun?
Hayatın gerceklerini kolaylikla bir kenara atarak, buradaki kadinlarin sorunlarini kucumseyen, kitap okuma önerisinde bulunan birinin çok bilinen bir kelimeyi yanlış yazma lüksü olmamalı.
Kesinlikle.Burdaki Ayşe ablanin kaynanasi ile olan derdine de çare olur mu bu simone?
mantıklı:)yok canım tv izlerdi
Ben ilişki merkezli sorunlardan bahsettimi zor hayat koşullarından değil.yok canım tv izlerdi
Konuyu anlamadım ama ben yağlı güreşle uğraşıyorum, olma mı?office hanim tam sizlik bir konu lütfen yorumlar misiniz?
Ofis hanim da bunalınca ata sporumuz olan güreş ve cirit atmaya yoğunlaştır öyle rahatlar kendisi.
Sen zaten yazdıklarıma değer vermiyorsun, o yüzden elti sorununa çözüm üretmekle uğraşman daha mantıklı olur.Ya bu konu yüzünden eltisi ve görümcesi yeni gelin evinde kalacak olan yeni gelinin konusu göz ardı ediliyor. Simone okusa acaba düzelir mi bu durum?
he öyle yazmış zaten yukarıda, tv izleyin demiş... ne kadar da marjinal bir öneri değil mi... hiç aklına gelir miydi tv izlemek?mantıklı:)
Ha Kırkpınar ağası da geldiKonuyu anlamadım ama ben yağlı güreşle uğraşıyorum, olma mı?
Vallahi bu kadar basit cevaplar beni şaşırtıyor.Konuyu anlamadım ama ben yağlı güreşle uğraşıyorum, olma mı?
Deneyelim. Mesela istisnasız tüm ilişkilerden üstün tuttukları bir değerleri, tutkuları olsaydı acaba yine bu zilyon kadın bu kadar dertli olurmuydu... Vallahi, bir futbol takımına verilen değer bile hayatı yaşanır kılar. Şahsen on yıllık arkadaşım beni sattığında, bilgisayarımda altın edasıyla sakladığım oyunu birkaç saat oynamam halinde, ne satıldığım aklımda kalır ne de arkadaşıma ait anılar.
Ben, dağ taş gezin, delilik yapın vb demiyorum ki. Hatta, defalarca evden çıkmanıza bile gerek kalmayacak, tv izlemek, takım tutmak vb gibi örnekler verdim. Eğer aşkı arıyorlarsa, umarım bulurlar. Fakat sorun, onu merkeze oturtmak. İnsanın, diğer insanlardan öte, asla dokunulmasına izin vermeyeceği, en yüce olarak kabul ettiği zevklerinin, ilgilerinin olması gerektiğini söylüyorum.
office hanim tam sizlik bir konu lütfen yorumlar misiniz?
Ofis hanim da bunalınca ata sporumuz olan güreş ve cirit atmaya yoğunlaştır öyle rahatlar kendisi.
aynen oyle 10gun dusunsem tv izlemek.aklima gelmezdi iyi bi bulus kesfetms aklmza gelmiyordu :)he öyle yazmış zaten yukarıda, tv izleyin demiş... ne kadar da marjinal bir öneri değil mi... hiç aklına gelir miydi tv izlemek?
Kardeş, tekrar ediyorum, ilişki temelli sorunlara değindim, yaşam şartlarının zorluğundan hiç dem vurmadım.Hıı o kadar kolaydı. O zaman 350 lira evine haciz gelen kardeşimizin parasını ödersen çok sevaba girersin. Ne olacak canım ..