Gerçekten merak ediyorum..

Çok önemli bir gerçeği göz ardı ediyorsun.
Hepsinin tadı, zevki başka.
Yaşı 28 olan iki arkadaşım var.
Tam da anlattıgın gibi bir hayat yaşıyor. Güzel bir mesleğe sahipler. Kazandıkları para ile istedikleri zaman kendilerini dağa taşa vurup istedikleri zaman Italya' ya ucuyorlar.
Her şeyleri var her tür zevke ayıracak zamanları bile var. Çoğu insanın bulamadığı şey. . Zaman..
Ama aradıkları aşkı bulamadıkları için hala evlenemedikleri için mutsuzlar.

Insan doğasının bu zevke de ihtiyacı var çünkü.

Sana tatlı gelen o dağ, taş, spor dalı bir zaman sonra seni doyuramiyor. Bunlari yaparken sana eşlik eden bir aşk da istiyorsun..

Hayatımızı monoton bulunca da bungee jumping de yapacak mıyız acaba?
Bungee Jumping yapmayı bile hayal edemeyecek konumdasınız. Bu kadar mı vahim durum.
Sizin tarzınızla cevap vereceğim. Uzakdoğu sporu aylık 50 tl, dağa çıkmak bedava, taksiye binme noktasında ise bir fiyat söyleyemeyeceğim. İstersen gözden kaybolunca, durmasını söyleyebilirsin. Sorun olmaz, hayal gücünü kullan.

Yorumlara gülmekten katılmakla birlikte arkadaşa da katıldım valla. Kendimize zevklerimize yeterince önem vermiyoruz neden kocalar küsünce rahat rahat arkasını döner uyur da bizim sabaha kadar huzurlu bir uyku girmez gözümüze? Bu bile açıklıyor kendimizi değil sevdiklerimizi daha çok önemsediğimizi, mutluluğu ancak sevdiklerimizle yaşadığımızda mutluluk olarak algıladığımızı.

Konu sahibi siz değil biz olarak kursaydın cümleleri suçlama gibi bir mesaj algılanmamış olurdu. Ne de olsa sen de kadınimişsin???

Yaaa napalım bu sitede herkes zavallı.

Hıı o kadar kolaydı. O zaman 350 lira evine haciz gelen kardeşimizin parasını ödersen çok sevaba girersin. Ne olacak canım ..

Arkadaşım o sorun bu yüzden olmuyor. Erkeklerle kadınların doğası farklı erkek döner arkasını uyur çünkü hammaddesi odun kadınlarsa duygusal varlıklar çiçek gibi o yüzden böyle

Ben, dağ taş gezin, delilik yapın vb demiyorum ki. Hatta, defalarca evden çıkmanıza bile gerek kalmayacak, tv izlemek, takım tutmak vb gibi örnekler verdim. Eğer aşkı arıyorlarsa, umarım bulurlar. Fakat sorun, onu merkeze oturtmak. İnsanın, diğer insanlardan öte, asla dokunulmasına izin vermeyeceği, en yüce olarak kabul ettiği zevklerinin, ilgilerinin olması gerektiğini söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…