Gerçekten merak ediyorum..

off ya size cevap vericem derken kaanın elendiğinde semihin yüzünün ne hal aldığını göremedim.. :mad:
ne boş insanın yahu ne olacak benim bu halim 3 gün üzülürüm şimdi ben bu duruma:cool:

"veronika_nika, post: 42172493, member: 638107"]Ne diyon cim sen :KK14:
Sen de görümce de yok kv de de galiba[/QUOTE]
Elektirikçiymiş hemde arabalarla ilgilenin diyor. Yani erkek bu canım kv görümce bilmez tabi.

off ya size cevap vericem derken kaanın elendiğinde semihin yüzünün ne hal aldığını göremedim.. :mad:
ne boş insanın yahu ne olacak benim bu halim 3 gün üzülürüm şimdi ben bu duruma:cool:
Aa kaan mi gitti iyi olmuş.adam inekleri dahi butun butun yiyecek diye endiseliydim

yok canım tv izlemeyi de öneriyor konu sahibi boşluk olur mu hiç?

Şu anda değmediğini düşünüyorum fakat bunu bilemezdim. Neyse, önemi yok. Anime ve hayal dünyama ilişkin yapılan onlarca yorum olduğundan, bu kısma cevap vermeyeyim boşuna.

Bu da tecrübe.
Tecrübelerimiz olası hatalarımızı azaltır.

Artık değmez diyeceğiniz hareketlere girişmezsiniz.

Yalnız merak ediyorum, size "Nasihat çok güzel, tuttuğuna nasihat et." gibi nasihatlerde mi bulundular zamanında?

Şaşırmadım onca şey yazdım sadece buna cevap verdin. Erkeksin neden umrunda olsun kadın örgütlenmesi değil mi
Yok, değilim desemde inanmayacaksın. Erkek olsaydım, futboldan, spordan vb bahsederek şüphenize şüphe katmak yerine daha mantıklı yollar izlerdim.

Bu da tecrübe.
Tecrübelerimiz olası hatalarımızı azaltır.

Artık değmez diyeceğiniz hareketlere girişmezsiniz.

Yalnız merak ediyorum, size "Nasihat çok güzel, tuttuğuna nasihat et." gibi nasihatlerde mi bulundular zamanında?
Öyle olsaydı, attığım mesaj sayım on binlerde gezmezmiydi? Uzun zamandır takip ettiğim konuya ilk defa yazdığım söyledim. Hem, bir başlık altına da değil. Bir kişiye yönelik nasihat da yapmadım.

X