Gerçekten merak ediyorum..

Ben de aynı bu hayatı isterdim ama o iş öyle olmuyor.

Nisan alış verisini de yabana atma çok eğlenceli işte orada asıl ilişki neymiş yaparak yaşayarak ogreniyorsun.sen beyaz don atlet beğenirken kutsal ittifak üçlüsü k.valide, elti ve görümce hayır kırmızı daha güzel dediği anda ha diyorsun evreka! Hayatın anlamı bu.

Kendinize değer verin, iç huzuru bulun bla bla bla...
Teoriğe gelince herkes atıp tutar ama önemli olan pratiğe bu durumu taşıyabilmek.
Yok, hatta yoga yapın, nirvanaya ulaşmak çok basit, sadece beni izleyin bla bla bla...
Fazlasıyla genel olarak sorunlara değindim. Ders vermek olarak değerlendirme.

Banada erkek yorumu gibi geldi bakıs açısı farklı genel olarak kadınlar burda dertleri paylasıyor evet paylaşmaya ihtiyaç duyuyor bu şekilde rahatlıyor belki Bir nevi içini döküyor kadınlar kulubu ben bildim bileli böle yıllardır takip ediyorum. Samimi buluyorum araştırmak istediğim bir şeyi de kadınlar kulubunde aratıyorum.

İşte sorun da burada. Burası makale yayınlama yeri değil. Bir blog açın faydalı fikirlerinizden herkes yararlansın.

Dertleşmeyi kötülediğimi hiç hatırlamıyorum. hatta böyle bir forumla ilk defa karşılaştığımı, hoşuma gittiğini yazmıştım. Konuş, dertleş... Benim yazdıklarımla ne ilgisi var?
ben örnek veriyorum zaten konunuzla alakasi var demiyorum evli bile degilsinz bi arkadasn dedgi gbi evlendktn snra burya gelin ayni sekilde fikrnzn arkasnda olabilecekmsnz..

deneyemezsiniz .. benim ve burdaki birçok kadının istinasız tüm ilişki ve kişilerden üstün tuttuğu çocuklarıdır çünkü ve bu tutkunun üzerine birşey koymak mümkün değildir..

işte tamda bunu diyorum siz bir oyunla kendinizi tedavi edebiliyorsunuz diye diğer herkesinde bu ve benzeri hobilerle etmesi gerektiğini düşünmeniz çok yanlış bir genelleme..

İsterse odun desin, mutlu olduktan sonra kim takar ki. İşte, yine konu bir başkası ne der oldu. Kısacası "ilişkiler".

kendinizle çelişiyorsunuz...
sizin mutlu olduğunuz şekilde mutlu olmasını bekleyemezsiniz kimsenin.. belki kadın içini acıtan onu sinirlendiren olayı paylaşarak ağlayarak zırlayarak vs vs mutlu oluyor ..

Sanırım kutsal üçlünün konuşma hakkını kendilerinde buldukları için, otoritemi, gücümü sorgulardım. Onlardan ebediyen uzaklaşırdım. Eşim vb nedeniyle bu mümkün olmuyorsa ondan da uzaklaşırdım. Sorun değil, herkesten uzaklaşabilir insan. Bu kadar rahat olmalı kişi. Neyse, sen kırmızıyı al, bende şurdan taksi çevirip evime gideyim diyebilmeli. Gerekirse eş de gitsin, kutsal üçlüde. İnsanın kendisinden değerli mi. Hem eş olmak ne kazandırıyors ki, elimde tutmak için uğraşayım. Anladığım kadarıyla, sorundan ötesi yok. O halde, ufak bir sorunda bırak uçsun gitsin.

1,5 ay önce doktorun biti oğluma bu çocuk menenjit dedi...o anda dünya durdu yıkıldı dağıldı ben altında kaldım. Üstelik ben 4 yıl psikoloji eğitimi almış 12 yıldır bu mesleği yapan bir kadın iken o anda tüm bilgiler yok oldu, beynim aklım eridi gitti.

Her sey kitaplarda ki gibi bidi bidi şeklinde yürümüyor. Robot olsaydık eğer canımız yandiginda kendimizi herhangi bir hobi için programlardik biterdi.

kendinizle çelişiyorsunuz...
sizin mutlu olduğunuz şekilde mutlu olmasını bekleyemezsiniz kimsenin.. belki kadın içini acıtan onu sinirlendiren olayı paylaşarak ağlayarak zırlayarak vs vs mutlu oluyor ..
O yüzden dedim ya, mutlu olduktan sonra sorun yok. Ağlayarak mutlu oluyorsa ne güzel, devam etsin. Ben mutlu olma şeklinden değil, mutsuz olmasına sebep olan sorunlara karşı takınması gerek tavırlardan bahsetmiştim.

Cidden usandırıcı. Yukarıya doğru bir bak, neredeyse tüm cevaplar kitap ve orman hakkında. Tuhaf.

Sen de o saçma kitapları yavaşça bırak şimdi yahu o kendini sev. pozitif enerji gönder kitapları yüzyılın yalanıdır. Sen nerde yaşadığının farkında mısın? Kadına kadın denmeyen, erkeğin malı olarak gördüğü evlenene kadar babasının yada abisinin malı evlendikten sonra kocasının namusu, evlenmeden önce sevişirse kaşar sevişmezse kezban, makyaj yapsa kokoş, kocadan ayrılsa toplumun bakışında "dul" , cinsellik açısından ne okulda ne başka yerde bilgi alabilen bu yüzden kendine yabancı, tecavüze uğrasa hatta bu kişi babası/abisi/amcası... dahi olsa susturulan ve suçu hep onda aranan, bu yüzden de hep suçlu görünen bir yer burası.
Şimdi git biraz gerçek kitap oku. KADININ TOPLUM KARŞISINDA KENETLENMESİNİ ÖĞRETEN KİTAPLAR.

Benim nisan alış veririm bile olmadı hahahaha :) doğru, es ne ki ?

hiç elektirikçi bir kadın tanımamıştım,
zorunluluk mu, tercih mi?

Herkez de ne kadar anlayışsız
Yanlış yazmışım. Üzerinde durmak istiyorsan devam et. Ah, şu kitap olayı... Bir kelimenin çekilmediği yer kalmadı. Sanırım bugün öğrendiğim en önemli şey, insanlara okumaktan vb bahsetmemek gerektiği oldu. Ders verildiğini, kuçumsendiklerini sanarak sinirleniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…