Gerçekten merak ediyorum..

Ha işte o sensin, herkes bikaç saat düşünecek diye birşey yok, burda sado mazo insan çok bi kere, sen az daha takıl buralarda

Bacım paragraf oluşturmayı öğretmediler mi acaba size bende onu merak ediyorum.Yazıyı görünce gözlerim şaşı oldu yav..

Paragrafları daha kısa tutup enter'a basarak boşluk oluşturmak yazıyı okunabilir kılar.

Herkes kitap kısmına takılmış. Oysa sadece feminist bir yazarın cidden çok beğendiğim öğretileri dile getirdiği için ismini yazmıştım. Neyse.
Neden hala sana soktuğu lafları duyacak kadar yakınındasın? Ya da sana yaklaşmasına izin veriyorsun?

Sürekli ilişkilerden şikayet etmenizin nedeni, "insanlardan" öte bir kazancınızın, bakarak gururlanacağınız bir uğraşınızın olmaması.

Makyaj yapmak uğraş sayılmaz mı Ya da alışveriş yapmak?

Bu yüzdendir ki, gönüllü esaret altına girmeniz hayatınızın hatası olacaktır.
Burada bahsettiğiniz şey evlilik mi?

Sizin insan olduğunuzu çok şey beklememesi gerektiğini biliyor. Umrundada değil zaten.
İşte burası yalan. Aksine çok şey bekliyor. Hem işte çalışmamızı, hem eve gelip mükemmel kadın olmamızı mesela. Hem onun hala karısı olmamızı hem de aldatılmaya göz yummamızı mesela.

Ben, oğlanların karşı tarafın ailesiyle uğraşmaktan yakındığını hiç duymadım.
Kadınların kendi annelerine gitmelerine bile kısıtlama koyanlar oğlanlar değil mi? Senin annen bana yüzünü astı diye karısına küsenleri okuyoruz hep burada

Eğer, sorun yaşadığınızda, "umrumda değil, nede olsa makyajım var" diyerek on dk geçmeden gülebiliyorsanız, evet kesinlikle sayılır.

Seni temin ederim ki, daha çok önemsediğim başka şeyler olsaydı, birkaç saat değil dk bile düşünmezdin.

Eşinden ve oğlumdan daha falan önemsediğim kimse yok, onlarla ilgili sorunlar da arabaya binmek ahşap boyamak ya da basket oynamakla kafamdan gitmez

Eşi geçtim çocuğu olan her insan bilir ki bizim için artık rahat uyku yoktur, hep endişe hep merak, hep plan program, derdimiz özgürleşmek değildir yani

sizi tanımam etmem kendi hayatım, önceliklerim var. gelip burda ders veren birine neden kızayım? umursamam ve buranın amacının onun anladığından farklı olduğunu anlatır döner giderim. ki zaten bunu yaptım. ha anlatabildim mi anlatamamışım. burda insanlara nasihat vermiyoruz onlarda bizim söyledikelrimizi yapmıyorlar burda amaç sorunlarını kimseye dillendiemezken kendisini tanımayan insanlara dökerek kendisine dışardan bakabilmek. kadın olmanıza vurgu yapmadım:)) " süper dişi" diyerek ironi yaptım:)) ama neyse... hoşçakalın...

kendi hayatınızı ve tabi okuduğunuz kişisel gelişim secret mecret kitaplarını baz alarak yaptığınız genelleme çok yanlış bir kere..
burda zilyon tane kadın var.. herkesin geçtiği yollar farklı ulaştığı noktalarda..

belki iyi niyetle yazdınız bu yazıyı ama sizin okuduklarınızı hayatınıza yaşayış biçiminize katabilmeniz herkes için geçerli olamaz..
siz 2 saat üzülürsünüz bir diğeri çıkar derki ne kadar umursamaz duygusuzsun bu durumu ne yapıcaz şimdi?

tobe yarabbim hic gulecegim yoktu
Vay canına, ne orman, ne kitapmış öyle. Sanki, tüm yazı boyunca tekrarladığım iki kelime bunlarmış gibi herkesin takıldığı ortak nokta olup çıkıverdiler. Ben, ağaçları, yolları vb sevdiğim için bu tarz bir örnek verdim. Sen yerine, sahili, alışverişmerkezlerini hatta Londra'nın sokaklarını bile koyabilirsin. Hayal gücünü zorla, o işi de sana bırakıyorum.

Ben sinirlenmedim hatta bazı yerlere hakvererek okudum.

Insan önce kendini sevmeli bu hayatta evet ama en bencil, en umursamaz kadın bile en azindan anne olduğunda bencilligi bırakır.
Hiç bir ilişki için kendini yıpratmasın, bu kez evladı için yipratmaya başlar.

Hayat kitaplarla yaşansaydı çok kolay olurdu evet..

Ama olmuyor, olamaz, olmaz.

Insanız kvyi takmazsin, gorumceyi, takmazsin ee hadi eşini de takma.

Kariyerinin zirvesinde biri ol, is hayatindaki bir patron, is arkadaşı sorun olur. Olur da olur yani..

Dediğin gibi yaşam için duygulari olmayan bir robot olmak lazım..

Simdi benim kocam beni aldattiginda gidip basketbol mu oynayacagim yani? Bundan mutlu olacagimi mi soyluyorsun?
Evet bir noktada sana katiliyorum, baska ugraslarimiz da olmali ama herkes sizin gibi degil, yoksunluk var. Kimse gidip uzak dogu sporlarina yazilacak kadar zengin de olmayabilir.
Ee ne olacak simdi?
Parasi olan uzak dogu sporlarina yazilip acilarini unutacak ama parasi olmayan yine ezik hicbir seyden zevk almadan yaşayacak oyle mi?
Ya siz saka misiniz? Daha bugun 350 lira borcumuz yuzunden eve haciz gelecek diyen biri vardi.
Okudunuz mu?
Okuyun da hayatin gerceklerini görün.
Hayat basketbol oynayip dertleri unutacak bir olgu degil. Sen unutursun ama o 350 lira borcundan dolayi evine haciz gelecek insan senin oynadigin toplari sahadan kaldirmaya calisir, sirf ekmek parasi icin.
Sen stresini attiktan sonra o senin dağıttığıni toplar cunku buna ihtiyaci var, zorunlu, karnini doyurmali, evladinin karnini doyurmali...
Yapmayin Allah askina.
Komik oluyorsunuz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…