Gerçekten merak ediyorum..

Erkek yorumu kokuyor buram buram Yani kusura bakmayın ama dert dediğiniz öyle basket oynandığında yada arabaya atlayıp şehir turu yaptığının da geçen bir şey değil tatlım. Öyle tur attığında hastalıklar, geçim derdi, eşinin yada sevgilinin kırdığı kalpler düzelmiyor. Bu kadar hayat tecrübeniz yoksa gelip akıl vermeyin.

canim herkes halinden memnun sen hayal gucunle nereye.gitmek istiyorsan ne yapmak.istiyorsan yap. londra galiba zenginsinz bn londrayi ruyamda zor gorrum.. ama insanlarn yaptgi seyleeride yadirgamaya hakkin yok kucumser gibi konusmaya hele hic

Sana buradan destek gelmez ama bence çok doğru yazmışsınız , benim de gözlemlediğim burada kadınların sadece eş ve anne vasfına sahip olması . Mesleklerini bile sadece aile geçimine katkı olarak görülmesi .

Bu sorunlar ama toplum yapısından kaynaklanıyor . Kimse de hatalı olduğunu kabul etmiyor .

Deneyelim. Mesela istisnasız tüm ilişkilerden üstün tuttukları bir değerleri, tutkuları olsaydı acaba yine bu zilyon kadın bu kadar dertli olurmuydu... Vallahi, bir futbol takımına verilen değer bile hayatı yaşanır kılar. Şahsen on yıllık arkadaşım beni sattığında, bilgisayarımda altın edasıyla sakladığım oyunu birkaç saat oynamam halinde, ne satıldığım aklımda kalır ne de arkadaşıma ait anılar.

Siz evli misiniz?

canim herkes halinden memnun sen hayal gucunle nereye.girmek istiyorsan ne yapmak.istiyorsan yap. ama insanlarn yaptgi seyleeide yadirgamaya hakkin yok kucumser gibi konusmaya hele hic
Tek bir küçümsemeye örnek cümlemi söyleyemezsin. Yapılan tüm eleştiri, yol gösterme temalı yorumlarda olabilecek cümleler benimkilerde.

İsterse odun desin, mutlu olduktan sonra kim takar ki. İşte, yine konu bir başkası ne der oldu. Kısacası "ilişkiler".

Tek bir küçümsemeye örnek cümlemi söyleyemezsin. Yapılan tüm eleştiri, yol gösterme temalı yorumlarda olabilecek cümleler benimkilerde.
konusmalariniz oyle gosteryor. burdaki bicogu kisi calisan is kadini evli cocuklu ve daha bi çok yani illaki herksn ugrasi vardir burya gelmek.bile insanin yüzünu guldurebilyor emin ol gercek arkadaslklar fasa fiso burda iki guzel dua edyorlar guzel.dilekler de bulunyorlar sohbet edyorlar dertlerni paylasyorlar fikirlerde bulunyorlar guzel seklde. senin moralin bozuk olunca kmseye anlatmiyomsn ne yapyorsun mesela cok merk ettm?

Yol gösterme temalı yorumlarda genellemeler olmaz.
Bir konu altına yazsam, evet dediğiniz doğru. Fakat ben, kendim bir başlık açarak açıklamada bulundum. Kimseyi örnek göstermedim. İstisnalar olduğunuda belirttim. Bir makale gibi düşün, geneli ele alır fakat elbette ki istisnalar vardır.

O zaman klasik kk deyişi ile cevap vermek isterim haydi kızlar hep birlikte; bekara kadın boşamak kolay.

Önce nisanlan nisan alış verisi denen illeti bir k.validen ile yapmak zorunda kal,giyecegin dona kadar birlikte alın sonra tekrar hayatın anlamını konuşuruz burada.

Vallahi kendi kanımda boğulmayı yeğlerim. Sokaklarda avare gibi gezmek, beş parasız trenlerde gecelemek çok daha çekici bir hayat benim için. Tabi yine, orman ve kitap misali tren kelimesine takılmasın insanlar. Örnek verdim, sadece aciz bir örnek.

Dertleşmeyi kötülediğimi hiç hatırlamıyorum. hatta böyle bir forumla ilk defa karşılaştığımı, hoşuma gittiğini yazmıştım. Konuş, dertleş... Benim yazdıklarımla ne ilgisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…