Geçinemeyenler kulübü

Her eve lazım olan şey dex forte
Ben o ilaçla ayağım sakatlandığında tanıştım.
Anormal bir şey başıma geldi, kimse ne olduğunu anlayamıyor ‘aman geçer’ diye yolluyorlar, malum doktorlar ve benim ilişkim hiç düzgün olmaz
Bir eczacı, hala dua ederim, ablama ‘bakın bu ilacı vereyim ama günde 2 tane kullanamaz, yarıma bölüp maksimum 1,5 adet içsin 8 er saat arayla, en azından yarıya hafifler, lokal anestezi düzeyli bir ağrı kesicidir’ demişti.
Müdavimi oldum o günden beri.

İlaç olarak minoset, etol ve arveles verdi. Günde 3 sefer içiyorum hepsini. Bir sorayım söylediğin ilacı, teşekkür ederim.
Kemik suyu ile hiç aram yok ama kolajen takviyesi almayı düşünüyorum. Önerebileceğin bir ürün var mı?

Banada esimin bir ani freninde kolumu arabanin gogsune carptigimda 1 ay kadar sizlamisti onun icin verdiler sanirim ilk.

Keşke olsaydı, kolajen için tip 2 içeren bir ürün kullanmak gerek.
Ben de onu arıyordum dizlerim için ama temiz bir içeriğe ulaşamadım, doktora falan da gitmediğim için soramadım.
Şimdi güvendiğim ya da kullanmadan bir şey önermek istemem, piyasadakiler genelde tip 1 ve 3 içeriyor, cilt dokusu için geneli.

Kullandığın o ağrı kesicilerin sana fayda etmesi mümkün değil, dex forte 3 arvelese bedel öyle söyleyeyim.
İskelet sistemi rahatsızlıkları, eklem sorunları vs üzerine bir ağrı kesici ama tabii ki doktorun izin verirse mutlaka kullan derim.
Her gün 1 kase kemik suyuna çorba ya da paça çorbası falan içebilsen şahane olur.
Neydi ferfene steak houseun ve sanırım günaydının da var öyle bir şifa çorbası, eve 1 kasecik getirirlerdi.

Bayağı büyük bir kaza atlatmışsın, inan çok üzüldüm.

Paça kokuyor gibi geliyorsa kasaptan ilikli kemik incik fln al sabahgan koy akşama kadar kaynasın. Sonra yumurfa yoğurt, ekşi seversen azıcık limon, unla terbiye yap karıştır. İçine haşlanmış pirinç veya buğday atarsan biraz da nane kavurur dökersen et suyu kokusu kalmaz hiç. En azından biraz ilikli kemil suyu içmiş olursun. Benim oğlum kolunu kırdığında doktoru paça veya ilikli kemik suyu faydalı içsin demişti. Sen yime zorla biraz kendini

İlikli kemigi yağlı kağıda sarip firinda 250 derecede yarım saat pisirip sonra haslarsaniz ilik icin uzun kaynatmaniza gerek kalmaz kizlar. 1 saate cikiyo ilikleri boyle.

Venatura’nın Tip 2 kolajenini deneyeyim diyorum içeriği iyi gözüküyor. Bir de ig’da fermente mutfağım diye bir sayfa var. Orada küçük kavanozlarda kemik suyu var. Onu bir alayım diyorum.

Ağrı eşiğim epey yüksek benim ama zorladı bu ağrı beni. Bilekte 3 kırık var, kalan yerler de küçük küçük parçalanmış. Doktor tomografiyi görünce 60 yaşlarında birinin bileği sandım dedi. Bu kadar basit bir düşmenin sonucu karşısında şaşkınım:)

İşte o evde kaynasın kısmı var ya o beni çok zorluyor. Paça falan zaten hiç içmedim, içemem mümkün değil. Kızlara bakıcı ablamız kendi evinde kaynatır getirirdi. Buz küplerinde dondurur, çorbalarına katardı.

Ay oğluna da çok geçmiş olsun, çocuklarda olunca süreç çok daha zor oluyordur

Bu arada ben rapor almadım çünkü iyileşme süresi 3 ay dedi doktor. Özelde 3 ay izin zaten mümkün değil. Yardımcım bir süre sağ el görevi görecek işyerinde:))

Aslında paça çorbası güzel yapan bir yerde içsen bol sarımsakla lezzetli oluyor. Tanesini ben de yiyemem de içmeye bayılıyorum. Sen Ankaradaydın dimi rumeli çorbacısı efsane yapar bol sarımsağı bas bakalım dene bir bakarsın müptelası olursun

38 yaşındayım. Hiç sakatat, işkembe, kokoreç, midye ve paça yemedim Bırak yemeyi önünden geçemem:)

Kemik erimen falan mı vardi elecda?

Çok geçmiş olsun.
Ben kolajen kullanıyorum yaşımdan dolayı voonka 123 yazıyor üzerinde
Etkileri saçımın çok hızlı uzaması ve daha iyi görünmesi tırnaklarımda kırılmalar azaldı eklem ağrılarım azaldı sabah daha dinç uyandım ama yüzüm şiş gibi oluyordu onu sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…