Eşim ona soğuk davranınca bana iyi davranıyor ona sıcak davranınca bana kötü davranıyor

Dua et Allahım eğer bu evlilik benim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecekse eşimin ve benim kalbimi birbirimize hayırlı bir şekilde sevdir diye...ama bu evlilik benim dünyamı ve ahiretimi kotulestirecekse benim kalbimi buz yap ki kolay bir şekilde bosanayim de , namaz kıl hep böyle dua et ben böyle dua ettim ve bir gün bağımlı sandığım asla bosanamam dediğim eşimden kurtuldum o cesareti gösterdim kalbim buz oldu bavulumu topladım bana yaptıklarinin delillerini topladım kaçtım evden ve boşanma davasını açtım o günden sonrada ne telefonuna ne de karşısına çıkmadım. Boşandığım gün sanki her yerde çiçekler açmıştı gökyüzüne baktım ohh bee dünya varmış dedim yeniden hayal kurmaya başladım , nefes almak çok güzelmiş onu anladım.

Evet bende inanmazdım yeniden evleneceğime çünkü eski eşim beni çok asagiliyordu özgüvenim berbat olmuştu beni yalnizlastirmisti. Seni benden başkası çekmez sen normal değilsin diyordu arada iyi davranırdı bende beni seviyor sanardim ahh eski ben çok zavalliydi. Şimdi Elhamdülillah çok güçlü bir kadınım ondan sonra kendimi çok geliştirdim maddi manevi olarak .o hayatıma bir engelmis sadece. Şimdi akrabalarım hakkımda o çok güçlü bir kadın tuttuğunu koparır diye biliniyorum hala özgüvenimin düştüğü yerler oluyor eşim sağolsun o beni iyilestiriyor.
Ama siz şanslıymışsınız iyi birine denk gelmişsiniz çünkü eski eşinden böyle kötü bir muamele gören bir kadına bir erkek bu kadar değer vermez normalde bence başkası kötü davranmış demek ki bu kadında bir anormallik var falan derler

Ama siz şanslıymışsınız iyi birine denk gelmişsiniz çünkü eski eşinden böyle kötü bir muamele gören bir kadına bir erkek bu kadar değer vermez normalde bence başkası kötü davranmış demek ki bu kadında bir anormallik var falan derler
Herkes yanınızdaki gibi değil, tek tip erkek yok.

Hayır boşandıktan 1 yıl sonra denk geldim o zamana kadarda yalnızlığın keyfini çıkardım işe girdim arkadaslarimla takıldım her zaman ondan sonra mutlu oldum. Zor zamanlarım oldu elbette ailemle ilgili ama boşanma ile ilgisi yok . Bütün anlattıklarimdan bunu anlıyorsanız başka diyecek bir şeyim yok bu hayat bir kere veriliyor bize başka hayat olmayacak ...hadi iyi geceler

Ayrıca sana son bir şey daha söyleyim asıl bosanan erkekler zor evleniyor çünkü akıllı kadınlar bosandiysa bir bozukluk vardır diye düşünüyor.. artık boşanmış kadınlar ile hiç evlenmemis kadınların hiç farkı yok hatta daha olgun karakter açısından diye düşünülüyor bence .. sen evlenirsinde senin eş zor evlenir diyim sana.

evet belli ettim az çok bağımlılığımı
Bence az çok değil bayağı iliklerine kadar işlemiş.

Bakın, böyle adamlar pohpohlanmaz. Tam tersi üzerine kesinlikle düşmeyin, duygularınızın tamamını belli etmeyin. Mesela bir şeylerle uğraşın, o serbest kalsın ve ne oluyor desin, yani ilginizi çekin üzerinden çok rica ediyorum.

Eşim bana bunları söylese gerçekten soğurum. Bunları kesinlikle yapmayın artık.

%50 kuralını unutmayın. Size düşen pay bu. Eğer 99 verirseniz adam size sadece 1 vermek zorunda kalır, hiç de övmeyin lütfen. Sıcak ama mesafeli olun. Paspas etmeyin kendinizi.

Her gittiğine kocam beni itip kakıyordu kapıya atıyordu deme sende alnında mı yazıyor

Bak mesela tek tip kadın da yok, eşiniz gibi herif elime geçecek, onu dönme dolaba bindiririm hoşaf olur beyni, o kafasındaki tilkileri toplayacam diye uğraşır durur.
Başım ağrıdı konu sahibinden dolayı. Saflığından mıdır eşinin kendini uyanık sanmasından mıdır nedir bilemedim. Adamın hakkından gelemiyor yahu.

Adam dengesiz, egolu, bencilll. Sizi de ezikleyerek bu zamana kadar getirmiş kendinize gelin ömür böyle geçmez ya o düzelir ya siz doğru bir karar alırsınız

İlk konuyu okuyunca kızdım size sonra yorumlarınızı okudukça içim acıdı.
Sizin öyle bir eşiniz var ki dünyanın en güzel çiçeğini bile soldurur.
Aşk, sevgi, yuva böyle bir şey değil ki.. olmamış bir şeyi korumaya çalışıyorsunuz.
Sizi o kadar inandırmış ki yetersiz olduğunuza psikoloğa bile o gönderiyor.
Zarar veren, kötü ve dengesiz davranan kendisi ama düzelmesini beklediği kişi sizsiniz. Tipik narsist özelliği .. onun bu hale gelmesinin suçlusu, siz olduğuna sizi inandırmış.
Düşünsenize sizi aldatacak ve açıklaması "beni sen ittin bu duruma" olacak. Bu kabul edilebilir bir şey mi?
Yuva iki tarafla kurulur ve iki tarafında gönlü olursa güzel olur.
Hayatınızda gerçekten sevilseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Size en çok üzüldüğüm nokta bu işte. Gerçekten sevilmenin ne olduğunu bilmiyorsunuz..

Psikoloğa gelince bildiğiniz eşiniz tarafından yönetiliyor ya da etkisinde kalmış durumda.
Siz ister "boşanmak istemiyorum" deyin isterseniz de "boşanmak istiyorum beni ikna edin" deyin. Bir psikolog sizin isteğiniz doğrultusunda seans vermez.
Size tüm gördüklerini gösterir daha sonra yolunuzu yine kendinizin bulmanızı sağlar.

Muhtemelen bugün çekip gitmeye karar verseniz eşiniz dünyanın en iyi adamına dönüşecek sizi ikna etmek için ve siz onun düzeldiğine inanarak gitmek istemeyeceksiniz.
Bu yüzden yaptığım yorumun da bir faydası olacağını sanmıyorum.

Ahahahha tamam sakin ol seni linçlemeye gelmedim 🤣🤣🤣 acaba sen ben misin aynı durumu biz de bu aralar yaşıyoruz ve gelip geçen bir süreç olacağını düşünüyorum. Her şeye boşanacak olsak zaten şimdiye kadar evli çift kalmazdı. Evliliğini kurtarmaya çalışmanı takdir ediyorum. Verecek bir taktiğim de yok kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi ahahahhaha🤣🤣🤣

Eşiyle mutsuz olup hala boşanmak istemeyenler için şöyle düşünüyorum, Allah korusun bir hastalık geçirseniz bir süre boyunca yatan hasta olsanız bu eşler size yardım eder mi, bakımınızla ilgilenir mi? Belli ki sevmiyor duygularını önemsemiyor paçavra gibi davranıyor. Genç yaşlarınızda hasta olmazsınız belki ama yaşlılığın ne getireceği bilinmez. Böyle mutsuz bir evliliği sürdürüp yaşlanınca birbirinize bakım olarak muhtaç kaldığınız zaman nasıl olacak? Ta onu mu düşüneceğim diyebilirsiniz ama bu hayatta geniş düşünmeliyiz yani size kötü davranmasına karşı dişinizi sıkıyorsunuz ama yarın bir gün Allah korusun bakıma muhtaç bir hale gelirseniz bu eşler size göz ucuyla bile bakmasa o zaman psikolojinizin geleceği hali düşünün. Sevgi yanında vicdanı getirir sevmeyen erkek vicdan göstermez.

Boşanmayacağım tavsiye veren versin demişsiniz sanmıyorum ama canım şöyle yaparsan adam sana iyi davranır evliliğini kurtarmaya çalış diyen olursa okursunuz.
Büyük konuşma !

Adam ıslak odunla dövseniz de ıslak odunu daha farklı yöntemlerle yerleştirseniz de düzelmeyecek cinsten bir narsist, siz de yuvayı bozmak istemiyorum diyorsunuz. Eee konu nedir tam olarak, cevap basit bence bu şekilde çekeceksiniz o zaman. Sizce sizin köpek çekmenizle yola gelmiş gibi yapan bir adamla ilgili verilebilecek tavsiyeler işinize yarar mı? Ya da ne kadar süre yarar? Ve sizin psikolojiniz bunu ne kadar süre kaldırır? Kendisine değer vermeyene hiç kimse değer vermez bu arada.

Siz yuvanızı kurtarmak istiyorsunuz ama kocanız bunu istemiyor ki. Tamamen tek taraflı bir çaba ile bu devran dönüyor. Keşke kendinize bu berbat muameleyi layık görmeseniz.

Back