bebek işini nasıl kafaya takmıyorsunuz

Takılıyor illa ki benim de hemen hemen 1.5 yıl olacak zaman hızla ilerliyor ama gelen giden yok doktorlara gidiyorum net bişet diyen yok kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum bi topluluğa girmek istemiyorum çünkü sorulacak biliyorum herkes yaramı kaşımak için fırsat kolluyor zsten.
3 yıllık evli olcam mayısta 2024 ocaktan beri deniyoruz olmadı hala.
Şuan üniversite hastanesi infertilite bölümüne gitmeye başladım adetin 21.günü vs tüm testleri yaptırdım hsg çektirdim bişey yok çıkmadı yani değerlendirme için gidicem 12 martta sanki hiç olmayacak hibi geliyor eşimde bende çok üzülüyoruz biz bebek düşünene kadar kimsenin hamile kaldığı doğurduğu yoktu:)
Biz istedik her evlenen çat diye hamile
Merhaba muzaffer beyin hastasımısınız ?

merhaba inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize ben 29 yaşındayım ilk gittiğim doktor 29 da fazla demişti canınızı sıkmayın ama doktora gidin mutlaka
Nasıl 29 a fazla dedi doktor ya :oha:
Ben 31 de bi sıkıntı var mı acaba diye gittiğimde hiçbiri yaşıma takılmadı
Normal bakılacak seylere baktılar ve 1 yil olmamasını normal gördüler
Simdi 2.icin yaşım geçmeden ,bu doğsun hemen tekrar düşünebilir miyim dediğimde ebe yaşımı sordu ,hamilelik sıkıntılı mi geciyor dedi ,"yok yaşımdan kaynaklı diyorum" dediğimde de yaşımda bir şey olmadığını söyledi (32)
Yaşınızı kafanıza takip acele ederseniz daha kasarsınız kendinizi ,stresiniz artar

Back