• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek işini nasıl kafaya takmıyorsunuz

Takılıyor illa ki benim de hemen hemen 1.5 yıl olacak zaman hızla ilerliyor ama gelen giden yok doktorlara gidiyorum net bişet diyen yok kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum bi topluluğa girmek istemiyorum çünkü sorulacak biliyorum herkes yaramı kaşımak için fırsat kolluyor zsten.
3 yıllık evli olcam mayısta 2024 ocaktan beri deniyoruz olmadı hala.
Şuan üniversite hastanesi infertilite bölümüne gitmeye başladım adetin 21.günü vs tüm testleri yaptırdım hsg çektirdim bişey yok çıkmadı yani değerlendirme için gidicem 12 martta sanki hiç olmayacak hibi geliyor eşimde bende çok üzülüyoruz biz bebek düşünene kadar kimsenin hamile kaldığı doğurduğu yoktu:)
Biz istedik her evlenen çat diye hamile
Merhaba muzaffer beyin hastasımısınız ?

merhaba inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize ben 29 yaşındayım ilk gittiğim doktor 29 da fazla demişti canınızı sıkmayın ama doktora gidin mutlaka
Nasıl 29 a fazla dedi doktor ya :oha:
Ben 31 de bi sıkıntı var mı acaba diye gittiğimde hiçbiri yaşıma takılmadı
Normal bakılacak seylere baktılar ve 1 yil olmamasını normal gördüler
Simdi 2.icin yaşım geçmeden ,bu doğsun hemen tekrar düşünebilir miyim dediğimde ebe yaşımı sordu ,hamilelik sıkıntılı mi geciyor dedi ,"yok yaşımdan kaynaklı diyorum" dediğimde de yaşımda bir şey olmadığını söyledi (32)
Yaşınızı kafanıza takip acele ederseniz daha kasarsınız kendinizi ,stresiniz artar

Sen 1.5yilda 10yil yaslandiysan ben 9 yılda 90 yıl yaşlandım demek.neler yaşadım neler yinede yıkılmadım ve 40yasinda olduğum halde gerisini anlatmaya gerek yok.
öncelikle rabbim tez zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin ama ben yıllardır bebek bekleye insanların kendilerinden daha kısa zamandır bebek bekleyen insanlara bu şekilde konuşmasını hoş bulmuyorum sizide anlıyorum size göre 1.5 yıl çok basit geliyor ama insanların acı eşiği ve duygu durumu aynı olmayabilir 9 yılda yaşanmayan 1.5 yılda yaşanmış olabilir belki siz 9 yıldır yapmadığınız stresi ben 1.5 yıda yaptım lütfen herkesin hikayesi kendine özel kendine zor bu şekilde küçük görerek elinize hiç bir şey geçmiyor

Yaşınız genç, doktora da gitmişsiniz, çok şükür sorun da yık demişler.
Kafayı nasıl takmıyorsunuz, bunu yaşamış biri olarak şöyle diyebilirim: Kabulleniyorsunuz, tamam olmuyorsa olmuyordur, Allah’ın vardır bir bildiği diyorsunuz ama bunları içten diyorsunuz yani demek olmak için demiyorsunuz 🙂
İnşallah gönlünüze göre olur ☺️
teşekkür ederim o moda giriyorum yavaş yavaş

Nasıl 29 a fazla dedi doktor ya :oha:
Ben 31 de bi sıkıntı var mı acaba diye gittiğimde hiçbiri yaşıma takılmadı
Normal bakılacak seylere baktılar ve 1 yil olmamasını normal gördüler
Simdi 2.icin yaşım geçmeden ,bu doğsun hemen tekrar düşünebilir miyim dediğimde ebe yaşımı sordu ,hamilelik sıkıntılı mi geciyor dedi ,"yok yaşımdan kaynaklı diyorum" dediğimde de yaşımda bir şey olmadığını söyledi (32)
Yaşınızı kafanıza takip acele ederseniz daha kasarsınız kendinizi ,stresiniz artar
her doktor farklı kafaada canım malesef

Merhaba,bana da yardım eder misiniz bilginiz varsa
Biz yeni denemeye başladık 5 ay oldu.Bende eşimde çok istiyoruz.Bende sizin gibi her ay ayrı ümitleniyorum,her belirti acaba oldu mu diye düşünerek test yapmaya başlıyorum sonra sonuç hüsran.1ay önce kadar adetin 3.günü bakılan hormonlar oluyor ya sadece ona baktırdım.Daha gidemedim doktora.Başka yapmam gereken baktırman gereken değerler var mı mesela demir eksikliği,vitaminlerime baktırmam gerekiyor mu tiroidlere flan.Nasıl bi yol izlemem gerekiyor? Ne yapmam lazım?Çevremde bunları konuşabileceğim kimse yok,bi çok bilgiyi bu platformdan öğrenmeye çalışıyorum.
troitlerinize bakmışlardır hormon testinde canım daha yenisin 1 yıla yakın dene olmazsa hsg çektir

öncelikle rabbim tez zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin ama ben yıllardır bebek bekleye insanların kendilerinden daha kısa zamandır bebek bekleyen insanlara bu şekilde konuşmasını hoş bulmuyorum sizide anlıyorum size göre 1.5 yıl çok basit geliyor ama insanların acı eşiği ve duygu durumu aynı olmayabilir 9 yılda yaşanmayan 1.5 yılda yaşanmış olabilir belki siz 9 yıldır yapmadığınız stresi ben 1.5 yıda yaptım lütfen herkesin hikayesi kendine özel kendine zor bu şekilde küçük görerek elinize hiç bir şey geçmiyor
Canım benim küçük görmek ,değil sadece ümidini kesmeye kendini bu kadar strese sokma demek istiyorum ben bu 9 yıl içinde intiharı bile düşündüm küvezdeki oğlumu kaybettim düşükler yaşadım ama hayat devam ediyor eğer bir yerde pes etseydim şu an belki ben de olmayacaktım, yaşadığınız her stres vücudunuza yansıyor bundan bahsetmek istiyorum Allah gönlüne göre versin

Merhaba amh (antimüllerien hormon) ve fsh (Follicle stimulating hormon)değeriniz nedir testte
Bu şekilde,28 ocaktaki tahlilim.Tam olarak anlamıyorum,cuma günü için randevu aldım bakalım

Eklentiler

• IMG_0683.webp
    IMG_0683.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 12
merhaba hanımlar biraz içimi dökmek istiyorum son bi kaç gündür 10 yıl yaşlandım resmennn 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sözde hiç bir sorun yok eştede bendede bu ay hsgde yapıldı sorun çıkmadı bu süreç o kadar iğrenç ve zor ki tüm bu yaşıma kadar yaşadığım kötü sandığım günler yanında hiç bişeymiş hayatı sorguluyorum resmen neden ben diye insan bekarken böyle şeylerin başına geleceğini bilemiyor hayaller kuruyoruz evlenirim anne olurum kızım olursa adı şu oğlum olursa şu olsun diye evleniyoruz bebek istiyoruz 1 ay 3 ay 5 ay olmuyor yavaş yavaş stres başlıyor 1 yıl oluyor he hadi doktora bi gidelim gidiyoruz bişey yok eee neden olmuyor kafam o kadar dolu ki bu ay hsg sonrası çok ümitliydim erken gebelik testii yaptım aaaaaaa çift çizgi ben şooookkkk ilk defa oldu sevinçten 1 saat ağladım doktora gitmek için hazırlanırken adet oldum bu nasıl bişeydir ya dedim doktora gittim beta 0.35 çıktı tam 9 adet test yapmıştım 5 tanesi anı diğerleri farklı marka idi yani kesin var demiştim hayatın bana çok güzel bir oyunu oldu inançlı birisiyim vardır rabbimin bir bildiği diyorum veren allah alan allah bu süreçte tek korkum isyan etmek olıuor bazen neden ben diye sorguladığımda bile tövbe ediyorum ama bu düşüncede benden gitmiyor bu süreci yaşayan birçok kadın var artık midem bulandı bu süreçten hemen tüp bebeğe geçmek istemedik sorum şu ki bu süreci yaşayanlar nasıl atlattı yada nasılo kafaya takmamam durumunu yapıyorsunuz biraz akıl verseniz tek ricam hassan bir dönemden geçtiğimi bilmeniz ve kırıcı yorum yapmamanız hepinizi öpüyorum
Merhaba canım aynı süreçten bende geçtim tam 3 sene uğraştım hastaneler doktorlar ilaçlar iğneler bitkisel kürler vs vs düşünmediğim 1 saniye bile yoktu olmayacak diye kendimi yıprattım durdum en sonunda eşim ben bir daha test vereyim dedi özel bi hastanede tekrar sperm testi ve değerleri çok düşük çıktı bunun yanında çift taraflı varikosel teşhisi konuldu ameliyat olması gerekiyor denildi eski raporları tamamen yanlışmış bir kez daha şok yaşadım 3 senem boşuna gitti kendime neler yaptım olmayacakmış zaten dedim bu ay eşim için hastene doktor araştırmaya başladım yumurtlama testlerini falan hep kenara attım olmayacak diye düzenli ilişkide yaşamadım eşime odaklandık ama eşim ameliyata hazırlanırken hamile olduğumu öğrendim gerçekten herşey kafada mı bitiyor bir mucize mi oldu bilmiyorum hayatı biraz akışına bırakıp devam etmek lazımmış

Back
X