Geçinemeyenler kulübü

Neden emoji yapamıyorumbuldum
Şimdilik bi sıkıntı yok adet zamanı yaklaşırken el değmiyor patlayıcı tşıyor gibiyim üzerimde
Sıra geç geliyor ama küçük illerde iyi bir doktor bulup yaptırmak daha mantıklı
İstanbul çok yoğun
İnsallah ablan da kavuşur güzel ve sexi görüntü hoşuna gidiyor insanın

Son düzenleme:
Yapma be
İnanılmaz güzel bı isim
Hatta bence olağanüstü
Çok şaşırttı beni bu ismi begenmeyen birinin olması

Züleyha ayy cıvıl cıvıl

Belki de yaşıtlarımın isminin hep gül çiğdem yasemin gibi isimler olmasından olabılır
Ya da ismimin doğru söylenmemesinden olabilir
ısınamadım hiç babamın annesinin ismi diye babam üzülür diye değiştiremedim

Kimse zaten bu topigin tam da bunları konuştuğumuz o sayfasına denk gelmez ya
Beni de acayip resmini koyduğum kadına benzetirlerdi ünv yemekhanesinde hep masama gelip söylerlerdi
Ben hiç sosyal medya kullanmıyorum sadece burası
Resim koymak iyi cesaret burda bazı insanları ifşa ettiler ya korkuyor insan o yüzden

Ya aslında yalanlar atmadigimiz müddetçe ifşa edilmekten niye korkar ki insan diyorum ama korkuluyor hakikaten .
Anlamlandirasam da korkuyorum bende

Şuan resim yok hani kime benzetilerdi demeyeyim ben en iyisi

Ya aslında yalanlar atmadigimiz müddetçe ifşa edilmekten niye korkar ki insan diyorum ama korkuluyor hakikaten .
Anlamlandirasam da korkuyorum bende
Yalan dan ziyada ben misal eşim okusun eltim görümcem okusun istemem insan bir iç döküş yaşıyor
biri eltisine saydırıyor düşünsene eltinin resmine kadar çıkıyor

Yalan dan ziyada ben misal eşim okusun eltim görümcem okusun istemem insan bir iç döküş yaşıyor
biri eltisine saydırıyor düşünsene eltinin resmine kadar çıkıyor
Ay aman Allahım köpekler kenarda sıkıştırmış gbi hissettim kendimi elim ayağım titredi düşünmekle bile

Ömrü billah yüzüne bakmak zorunda olduğun kisiler sonuçta duyulmasin bilinmesin evet .

Hani soyledin mi noldu nasıl hazırlık yaptın.
Anlatsana
Söyledim tabisi
Eve geldi yemeğimizi falan yedik odaya geçtik ben sana bi hediye aldım dedim kutu aldım içine patik örmüştüm onu koydum ultrason kağıdını tabi anlamadı doktora mı gittin noldu noldu dedi açıkladım şimdi asıl kutlama var tutmayın benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…