bebek işini nasıl kafaya takmıyorsunuz

Doktor düzensiz regli ile ilgili bişey dedi mi, bunun nedeni hakkında . 51 gün de ben 2. Olup bitiriyorum .
Ben bu ay famera kullandım yumurtlama takibi yaptırdım ama doktorun kontrol zamanları yumurtam oluşmadı geçen hafta pazartesi günü doktora gittim rahim kalınlaşmış dedi istersen söktürücu vereyim dedi neyse ben kullanmadım bir hafta sonra kan testi verdim negatif çıktı zaten dün de söktürücü kullanayım bence dedim bugünde ovulasyon yapayım dedim altı gündür deniyorum yani bugun ve akşam böyle köyü çıkınca çok sasrdim

Merhaba,bana da yardım eder misiniz bilginiz varsa
Biz yeni denemeye başladık 5 ay oldu.Bende eşimde çok istiyoruz.Bende sizin gibi her ay ayrı ümitleniyorum,her belirti acaba oldu mu diye düşünerek test yapmaya başlıyorum sonra sonuç hüsran.1ay önce kadar adetin 3.günü bakılan hormonlar oluyor ya sadece ona baktırdım.Daha gidemedim doktora.Başka yapmam gereken baktırman gereken değerler var mı mesela demir eksikliği,vitaminlerime baktırmam gerekiyor mu tiroidlere flan.Nasıl bi yol izlemem gerekiyor? Ne yapmam lazım?Çevremde bunları konuşabileceğim kimse yok,bi çok bilgiyi bu platformdan öğrenmeye çalışıyorum.

Merhaba,bana da yardım eder misiniz bilginiz varsa
Biz yeni denemeye başladık 5 ay oldu.Bende eşimde çok istiyoruz.Bende sizin gibi her ay ayrı ümitleniyorum,her belirti acaba oldu mu diye düşünerek test yapmaya başlıyorum sonra sonuç hüsran.1ay önce kadar adetin 3.günü bakılan hormonlar oluyor ya sadece ona baktırdım.Daha gidemedim doktora.Başka yapmam gereken baktırman gereken değerler var mı mesela demir eksikliği,vitaminlerime baktırmam gerekiyor mu tiroidlere flan.Nasıl bi yol izlemem gerekiyor? Ne yapmam lazım?Çevremde bunları konuşabileceğim kimse yok,bi çok bilgiyi bu platformdan öğrenmeye çalışıyorum.
Rahim filmi ve tiroid kesin baktırın en azından kafanız rahat olur Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağınızı doldursun inşallah 🤲❤️

tiroidlere devlette kadın doğum mu bakıyor? amin isteyen herkese nasip etsin allahım🙏😌
Bende evlendikten sonra 1 yıla yakın çocuk olmayınca kadın doktoruma gittim o da beni tüp bebek merkezine gönderdi oraya gittim orada bütün tahliller a dan z ye yapıldı ve doktorum bende tiroid olduğunu söyledi beni tiroid ile ilgilenen bölüme yönlendirdi onlar baksın dedi o günden beridir ilaç kullanıyorum benim kadın doktorum bunu çıkardı ama tiroid olan bölüm tam hangisi türkiyede bilmiyorum ben yurtdışındayım

IMG_0651.webp

Eklentiler

• IMG_0650.webp
    IMG_0650.webp
    41 KB · Görüntüleme: 9
Bende evlendikten sonra 1 yıla yakın çocuk olmayınca kadın doktoruma gittim o da beni tüp bebek merkezine gönderdi oraya gittim orada bütün tahliller a dan z ye yapıldı ve doktorum bende tiroid olduğunu söyledi beni tiroid ile ilgilenen bölüme yönlendirdi onlar baksın dedi o günden beridir ilaç kullanıyorum benim kadın doktorum bunu çıkardı ama tiroid olan bölüm tam hangisi türkiyede bilmiyorum ben yurtdışındayım
Birde rahim filminde tüpümün biri tıkalı çıktı laparoskopi oldum açtılar

Tamamdır teşekkür ederim🙏
Ben yine kadın doğuma gitmeliyim sanırım ☺️

Tamamdır teşekkür ederim🙏
Ben yine kadın doğuma gitmeliyim sanırım ☺️
Evet onlar bütün testleri yapıyorlar eşinizin de yapıyorlar gerekirse ürolog bile gönderiyorlar daha detaylı muane olması için çünkü herşeyden emin olmak istiyorlar dilerim yakın zamanda hamile 🤰 kalırsınız inşallah

Evet onlar bütün testleri yapıyorlar eşinizin de yapıyorlar gerekirse ürolog bile gönderiyorlar daha detaylı muane olması için çünkü herşeyden emin olmak istiyorlar dilerim yakın zamanda hamile 🤰 kalırsınız inşallah
Teşekkür ederim sizde inşallah🙏biraz da olsa rahatlattınız,ben bu tahlilleri vermiştim ama sonuç göstermek için tekrar hastaneye gidememiştim🙏

Teşekkür ederim sizde inşallah🙏biraz da olsa rahatlattınız,ben bu tahlilleri vermiştim ama sonuç göstermek için tekrar hastaneye gidememiştim🙏
Amin inşallah Allah razı olsun siz yine de bir kadın doktorunuza gidin detaylı muayene tahlil yapılır kafanızda soru işareti falan kalmaz herşey gönlünüzce olsun 🥰🤲

Önümüzdeki Haftaya gideceğim.Erteliyordum istemsiz olarak,ama mesajlarınızla dokundunuz bana🙏
İnşallah canım dilerim güzel haberler alırsın ama diğer değerleriniz iyi çıkmış süt hormonu hariç onu da doktorunuzla görüşün tedavisini uygularlar inşallah Allah’ın izniyle güzel haberler alırız hep beraber inşallah 🤲🤗❤️

Back