Geçinemeyenler kulübü

Ne kadar şiddetli düşmüşsün ya
Onunla geçmis olsun

Bizimki zorlamadi, bazi cocuklar hicte sirin olmuyor tuvalet egitiminde koltuk arkasina kaka yapanlar gordu bu gozler
Burada okumuştum onu birileri yazmıştı
Bı köşeye kıvrılıp pusmustum okurken Allah'ım başımıza neler gelecek diye bı an tüm çocuklar öyle sandım

Burada okumuştum onu birileri yazmıştı
Bı köşeye kıvrılıp pusmustum okurken Allah'ım başımıza neler gelecek diye bı an tüm çocuklar öyle sandım
Hepsi degil aslinda dogru zamani yakalamak onemli bence.
Yani aile buyuklerini dinlerde 1 yasinda vermeye kalkarsan o egitimi zorlar.
Ben deniz dogdu basladim okumaya egitimi.
Cogu yerde kiz cocuklari icin uygun ay 30.ay diyordu kendimide 30.aya sakladim.
O donemide annemle yan yana oldugum ve ortaliga isemeli s.cmali ayin yapsada problem olmayacak bir yeri belirledim.
E buda köy oluyordu en iyi
Disarda yururken cisim geldi dedi actim oturttum cayira cimene hemen

Bizimki zorlamadi, bazi cocuklar hicte sirin olmuyor tuvalet egitiminde koltuk arkasina kaka yapanlar gordu bu gozler
Benimki 3 gün tuttu. Yemek yerlen bile kakamı geriyorsun diye ağladı ve 1 hafta duşa yaptı oturup yapmaktan korkardı. En fenası kızınca da altına işerdi

Benimki 3 gün tuttu. Yemek yerlen bile kakamı geriyorsun diye ağladı ve 1 hafta duşa yaptı oturup yapmaktan korkardı. En fenası kızınca da altına işerdi
Ben hic kizmamaya yemin ettim.
İcerde ne kadar sabrim varsa tuvalet egitimine sakladim onu ama gerek kalmadi.
Kizmamak gerekiyormus

Ağrı sızı çok ama yapacak bir şey yok:)
Elecdacım doktoruna mutlaka sor, ağrı kesici olarak dex forte kullanabilir miyim diye.
Bu tür kemik, ameliyat ağrılarında oldukça etkili.
Aynı zamanda sever misin bilmem ama ilikli kemik suları, paça çorbası yani kolajen içeren şifalı şeyler tüketmen, iyileşme sürecini hızlandırır.

Benim büyük de 3 gün tuttu, sonra mecburen yaptı.
Fakat küçük, anamızı ağlattı da bırakmıştım eğitimi.
Çocuğun kakasını normale döndürmek 1 ayı aldı, ay çok korkunçtu evlerden ırak…

Her eve lazım olan şey dex forte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…