- 17 Aralık 2015
- 26.442
- 48.141
-
- Konu Sahibi chamallows
teşekkür ederimHayırlı olsun canım topiğin
valla inşallah mübarek olurda ban yemem yanlis yere açılmış diyerekHayırlı mübarek olsun.
film delisini etiketledim amafilmdelisi piraye unutulmuş
aynen, ben sana soyleyim o haftada iki sefer disarda kulbasti yeme olayini evde stoklanan kurbanliklardan kul basti yapip balkonda yiyolardirHayırlı olsun yeni konu
Geçinemeyenler etiketlenmiş. Eh geçinenler de gelebilir birazdan. Artık ben de haftada iki kere dışarda külbastı İskender yeme dersi almak istiyorum
Yabanelma da vardı sanki
Banı konu bdv nin olmadığı halde bdv ye açarsak yiyomusuzvalla inşallah mübarek olurda ban yemem yanlis yere açılmış diyerek
teşekkür ederimBanı konu bdv nin olmadığı halde bdv ye açarsak yiyomusuz
Topigin hayırlı olsun güzel anne
Gecinebiliyor muyuz?
Gecinebiliyoruz
Ben calışmıyorum eşim çalışıyor
Bir ciftligimiz var ordan da azımsanamayacak kadar gıda mutfak ihtiyaclarimizi karsiliyoruZ bu gider oranımızi tahmin edebilecegin üzere cok düşürüyor maaş gidersiz olarak keyfimize kalıyor
Taa ki çocuk olana kadar
Çocuk olunca .... 'dan itibaren çok korkunç galibadusunemedim
Bende 5000 TL ile 3 çocukla geçinip üzerine çocuklardan birini özel okula göndermenin dersini almak istiyorum mümkünseHayırlı olsun yeni konu
Geçinemeyenler etiketlenmiş. Eh geçinenler de gelebilir birazdan. Artık ben de haftada iki kere dışarda külbastı İskender yeme dersi almak istiyorum
Yabanelma da vardı sanki
Ben unuttuğum bir tadı hatırlaıdmBende 5000 TL ile 3 çocukla geçinip üzerine çocuklardan birini özel okula göndermenin dersini almak istiyorum mümkünse
bende en çok onu merak ediyorum taktiği alirsam kizim icin plan cizecegimBende 5000 TL ile 3 çocukla geçinip üzerine çocuklardan birini özel okula göndermenin dersini almak istiyorum mümkünse
Valla o kadar zorlanacakmisim gibi geliyor kiteşekkür ederim
oh sefan olsun doğurana kadar sonra o ciftlikten gelenlerin tadina bakamayacaksin muhtemelen çocugum yesin diye
bebeleri yatırda gelBir 45 dk ya geleceğim
Konun hayırlı uğurlu olsunchamallows .
Sonunda kimsenin konusu sabote etmeden, öyle sövüp böyle ironi yapıp markalara bağlanacağız